Kocaya Doğum Günü Mesajı Ne Yazılır?

kocaya-dogum-gunu-mesaji-ne-yazilir

Kocaya doğum günü mesajı yazarken ne yazacağınızı bilemiyor musunuz? Öyleyse sizin için hazırladığımız evimin direği kocaya doğum günü mesajlarından ilham alarak kocanız için aşk dolu bir doğum günü mesajı yazabilirsiniz.

Doğum günleri sevdiklerimizle paylaştığımız en özel zamanlardan bir tanesidir. Bu özel günde sevdiklerimizi yanımızda görmek ve geçireceğimiz nice yıllarda yine onlarla birlikte olmak ve sevdiklerimize duyduğumuz derin sevgiyi onlara sonuna kadar göstermek isteriz.

Kocaya yazılacak doğum günü mesajı yanı sıra bu özel mesaja güzel bir hediye eşlik etse hiç de fena olmaz. Muhiku’nun erkeklere özel tasarlanan doğum günü hediyeleri ile kocanıza benzersiz bir sürpriz yapabilirsiniz.

hediyelere-goz-at

Dolayısıyla bir ömrü paylaşacağımız eşimiz ile bu özel günü en özel şekilde kutlamayı arzu ederiz. Siz de kocanıza doğum gününde hoş bir sürpriz ile aşk dolu mesajlar yazmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız kocaya etkili doğum günü mesajı seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Eğer kocanızla kutlayacağınız ilk doğum günü ise biricik eşinize tarifsiz mutluluklar yaşatacak kocaya ilk doğum günü mesajı seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Böylece hayatınızın aşkına unutamayacağı bir jest yapabilirsiniz. Ayrıca kocanızla aranızda mesafeler varsa ve ona büyük bir özlem duyuyorsanız uzaktaki kocaya doğum günü mesajı seçeneklerini de tereddüt etmeden tercih edebilirdiniz.

Eğer eşinize özel bir doğum günü hediyesi almak istiyorsanız Muhiku’da sizi bekleyen pek çok seçenek mevcut. Eşe doğum günü hediyesi sayfasında yer alan hediyeler içinden eşinize uygun bir hediye seçebilirsiniz.

Kocaya Duygusal Doğum Günü Mesajı

kocaya-dogum-gunu-mesaji-duygusal

Kocaya Doğum Günü Hediyesi Önerimiz: Erkeğe Doğum Günü Hediye Kutusu

Kocanıza doğum gününde tüm duygularınızı ifade edebilecek hoş bir mesaj yazmak istiyorsanız bu başlık altında yer alan mesajlar tam size göre. Ayrıca bu mesajlar yardımıyla kocaya doğum günü mesajı kısa yazabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Yazacağınız duygusal bir mesaja hoş bir hediyenin eşlik etmesini istiyorsanız Muhiku tarafından özele hazırlanmış olan Birlikte Güzel Hediye Kutusu kocanız için çok güzel bir hediye olacaktır.

  • “Aramızda aşılması zor olan mesafeler olsa bile her zaman kalbimin en derin yerinde seni saklıyor olacağım. Doğum günün kutlu olsun canım kocam, yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum.”
  • “Benim hayatımın tek anlamı sensin sevgilim, hayatıma dahil olduğun sürece sen benim ömür boyu en büyük servetim olacaksın. Daima yanımda ol, beni asla yalnız ve sensiz bırakma kocacığım. İyi ki doğdun canımın içi.”
  • “Sen benim hayatımda olduğun sürece tüm zorlukların üstesinden geleceğimi biliyorum. Sen benim hayatımda olduğun sürece yaşadığım her günden zevk alıyorum. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki benim kocam olmuşsun, seni çok seviyorum. “
  • “Evlendiğimiz günden bu yana ilk kez ayrı kalıyoruz sevgilim. Aklımdan ve kalbimden asla çıkmayacak tek kişi olduğunu sakın unutma. Doğum günün kutlu olsun can eşim, iyi ki doğdun.”
  • “Seni çok seviyorum can eşim, sen benim ıssız ve karanlık gecemde dünyamı aydınlatan güneşim gibisin. Seni kaybetmek en büyük korkum canım kocam. Uykudan uyanınca ilk seni görmek dünyanın en büyük mutluluğu benim için. Her anımı seninle birlikte geçirmek istiyorum. Dünüm, bugünüm ve yarınım sensin. Daima seninle olacağım sevgilim. Sen benim nefesim, yaşama sebebim  ve sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum canım kocam, iyi doğdun.”

Kocaya Doğum Günü Mesajı Seçenekleri

kocaya-dogum-gunu-mesaji-anlamli

İlginizi Çekebilir: Erkeğe Hediye Kutusu

Kocanıza anlam yüklü bir doğum günü mesajı mı yazmak istiyorsunuz? O halde sizin için hazırladığımız eşime doğum günü mesajı seçeneklerine göz atabilirsiniz. Böylece kocaya doğum günü mesajı yazarken bu önerilerimiz sayesinde hiç zorlanmayacaksınız ve duygusal doğum günü mesajı seçenekleri ile kocanıza tarifsiz mutluluklar yaşatabileceksiniz.

Ayrıca seçtiğiniz duygusal doğum günü mesajı yanı sıra onunla sevginizi de paylaşmak isterseniz içerisinde dünya klasiklerinden bir kitap, kalem, kupa, kahveli mum, filtre kahve ve bakım ürünü bulunan Erkeğe Hediye Kutusu onun için yapmış olduğunuz en özel seçim olacaktır.

  • “Sana kocaman öpücükler ve en saf haliyle tüm sevgimi armağan ediyorum. Şunu bilmeni istiyorum ki kalbimin en güzel yeri daima sana ait olacak. Doğum günün kutlu olsun dünyama anlam katan tek adam, seni çok seviyorum.”
  • “Bana hayatımın en güzel günlerini yaşatan sevgili kocacığım, doğum günün kutlu olsun. Mumları üflemeden önce yüreğindeki en büyük dileği dile ve bu dileğin gerçekleşsin. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun kocacım.”
  • “Sana baktığımda hâlâ karnımda kelebekler uçuşuyor ve hâlâ ayaklarım yerden kesiliyor. Aşkımızın ilk günkü gibi canlı olması beni çok mutlu ediyor. Sen hayatımda yapmış olduğum en doğru seçimsin ve hayatımın en mükemmel detayısın. Hayatımın en büyük mutluluğu canım kocam, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Bugünün benim için çok anlamlı çok büyük ve bugün benim için çok özel bir gün. Çünkü bugün benim canım kocam doğdu! İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da hayatımın en güzel yerine sahip oldun. Seni çok seviyorum biricik kocam.”
  • “Her şeye rağmen benden vazgeçmeyen canımın içi kocacım, doğum günün kutlu olsun. Senin gibi bir kocaya sahip olduğum için dünyanın en şanslı kadını olduğumu bana her gün hissettirdiğin için sana çok teşekkür ederim.”

Kocaya Doğum Günü Mesajı Uzun

kocaya-dogum-gunu-mesaji-uzun

İlginizi Çekebilir: Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu

Ben uzun uzun yazmayı çok severim ve duygularımı en ayrıntılı şekilde anlatmaya bayılırım diyenlerden misiniz? Öyleyse bu başlık altında yer alan mesajlardan faydalanabilirsiniz. Yazacağınız kocaya doğum günü mesajı uzun seçeneklerin yanı sıra güzel bir doğum günü hediyesi eşlik etsin istiyorsanız Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu sizin için harika bir seçim olacaktır.

  • “Her gününden daha çok neşeli olmaya bak çünkü ben daima seninle birlikte olacağım. Doğum günün kutlu olsun canım kocam, seni dünyalara değişmem.”
  • “Dünya bir yana benim canım kocam bir yana. Bu mutlu gününde bir yaş daha büyüdün. Fakat sen benim kalbimde hiç yaşlanmadın kocacığım. Doğum günün kutlu olsun sevgilim, mutluluk daima bizimle olsun.”
  • “Soğuk yağmurlu bir sabah bile o kadar da kötü değil. Çünkü senin yanında uyanıyorum her güne. Sen tüm dünyadaki en mükemmel kocasın. Bunca yıldır yanımda olduğun ve daima beni desteklediğin için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun canımın içi kocacım, seni çok seviyorum.”
  • “Her insan bir amaç edinmeli bu dünyada. Benim amacım da seninle her günümü mutlu ve dopdolu geçirmek. İyi ki doğmuşsun canım kocam, nice güzel yıllarımız daima yan yana olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…