Kıza Alınacak Hediyeler – Kız Arkadaşa Alınacak 5 Güzel Hediye

Kıza alınacak hediyeler nelerdir? Bu soruyu duyduğumuz anda aklımızdan pek çok seçenek geçer. Fakat biz bu başlık altında en güzel ve en özel hediye seçeneklerine yer verdik.

Hediye almak çok zorlu bir süreç. Özellikle sevgilimize hediye almak istiyorsak bu bizi biraz daha zorlayacaktır.  Kız arkadaşa hediye alıp hem mutlu olmasını istiyorsunuz, bunun için hediyenize biraz özenmelisiniz. Diğer taraftan beklenmedik bir anda yapılan sürprizin tadı da bir başkadır.

Herhangi bir anlam taşımayan bir günde kız arkadaşa hediye aldığınızda nasıl bir etki ile karşılaşırsınız? Öncelikle karşılaşacağınız ilk tepki şaşkınlık olacaktır. Hediyeniz çok küçük bir şey bile olsa kız arkadaşınızı çok şaşırtacak ve mutlu edecektir.

Öyleyse kıza alınacak en güzel hediye çeşitleri içinden seçtiğimiz fikirlere geçelim. İşte, kıza alınacak hediyeler.

Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediye Önerileri

aromaterapi hediye kutusu
AROMATERAPİ HEDİYE KUTUSU

Muhiku olarak gerek doğum günü gerekse diğer özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız kız arkadaşa hediye kutularını inceleyebilirsiniz.

Aromaterapi Hediye Kutusu

Kızlar mumlara ve tütsülere bayılırlar. Odalarında ya da evlerinin bir köşesinde muhakkak bu tarz şeylere yer verirler. Muhiku’nun Aromaterapi Hediye Kutusu içinde bulunan aromaterapi özellikli mumlar ve tütsü çeşitleriyle kızların bu yönüne hitap ediyor.

Aromaterapi Hediye Kutusu yalnızca bunlarla da sınırlı değil. İçinde birbirinden şık ve lezzetli hediyelikler de yer alıyor. Aromaterapi Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade kibrit,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

En yakın kız arkadaşa hediye edebileceğiniz bu hediye kutusu, şimdiye kadar aldıkları en özel ve en şık hediyelerden biri olacak.

Termos

stanley-termos

Kız arkadaşa hediye olarak çay ve kahve içmeyi çok seviyor ise güzel bir termos hediye alabilirsiniz. Dilerseniz termos bardak dilerseniz yarım litrelik bir termos tercih edebilirsiniz. Tabii bu tavsiyemizi sevgililer günü yahut yıl dönümünde değerlendirmemelisiniz. Bu özel günler dışında, renk renk termoslardan istediğinizi kız arkadaşınıza hitap eden termosu seçebilirsiniz.

Kolye

Kıza alınacak hediyeler içinde en zarif seçenek kolye olsa gerek. Kaldı ki yıllardır kadınların da gönlünde yer edinmiştir. Bu güzel hediye en yakın kız arkadaşa hediye edilebileceği gibi genç bir kıza alınabilecek hediyeler arasından da yer almaktadır.

Muhiku’nun kolye kategorisinde yer alan 925 ayar gümüş kolyeler arasında sevdikleriniz için en uygun kolyeyi seçebilirsiniz. En trend tasarımlar içinden dilerseniz baget model, harf kolye ya da diğer tasarımlara göz atabilirsiniz.

Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

yasemin-esintisi-hediye-kutusu-muhiku
YASEMİN ESİNTİSİ HEDİYE KUTUSU

Kız için doğum günü hediyesi seçeneklerine birlikte bakalım istiyoruz. Fakat öncesinde hatırlatmak istediğimiz bir unsur var. Unutmayın ki kız arkadaşınız sizinle geçirdiği keyifli anları hiç bir hediyeye değişmeyecektir.

Fakat bu onlara küçük bir sürpriz yapmanıza engel değil. Onunla geçirdiğiniz güzel günleri anımsatacak ya da birlikte güzel bir aktivite yapabileceğiniz hediyelerden yana seçim yapabilirsiniz.

Muhiku, bayan arkadaşa doğum günü hediyesi armağan etmek isteyenler için harika hediyeler tasarladı. Kız arkadaşa doğum günü hediyeleri koleksiyonunda yer alan hediye seçeneklerinden biriyle sevdiklerinize anlamlı ve bir o kadar da eğlenceli bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

Muhiku’nun Yasemin Esintisi Hediye Kutusu, doğum günü konseptiyle hazırlanan en güzel hediyelerden biri. Hayata dokunan hediyeliklerle tasarlanan bu hediye, kıza alınabilecek hediyeler içinde yer alan en güzel hediyeler arasında yer almayı fazlasıyla hak ediyor.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu’nun içinde;

  1. “Best Age Ever” baskılı yaldızlı kupa,
  2. Godiva çikolata,
  3. Yade yasemin kokulu aromaterapi mum,
  4. Paşabahçe mimoza kolonya,
  5. Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  6. Sukulent yer almaktadır.

Hediye kutunuzun içine anlamlı bir doğum günü notu ekleyerek hediyenizin etki gücünü arttırabilirsiniz. Arkadaşa gönderilebilecek doğum günü mesajları, hediyenize ekleyeceğiniz notu yazmanızda size yardımcı olacak.

Hobi Setleri

muhiku-ahsap-boyama-deneyimi-kiti

Kız arkadaşınıza yeni bir hobi armağan etmeye ne dersiniz? Bu ister ahşap, taş, cam, kumaş ya da tuval boyama olsun, ister kanavice olsun isterseniz puzzle yapımı olsun. Bu tamamen kız arkadaşınızın hoşlandığı/hoşlanabileceği şeylere bağlıdır.

Günlük hayatımızın koşuşturmacasında kendimize vakit ayıramadığımız, kendimizle kaliteli vakit geçiremediğimiz bir gerçek. Ayrıca bu hediye onu ne kadar düşündüğünüzü ve önemsediğinizi gösterecektir.

Bonus: Eğlence Dolu Bir Gün

kampci-hediyeleri-kampcilara-alinacak-5-hediye-onerisi

Kız arkadaşınız için eğlenceli bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Birbirinden keyifli aktiviteler gerçekleştirerek ona unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz.

Kamp

Son yıllarda şehirden, işten, okuldan biraz olsun kaçıp doğayla bütünleşmek için sık sık tercih edilen bir etkinlik. Daha önce hiç yapmadıysanız dahi yaygın bir çok kamp alanına giderek zorlanmadan bir kaç gün doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Burada harika vakit geçirebilirsiniz. Örneğin; yıldızların elmas gibi parladığı gökyüzünü saatlerce izleyip, kendi topladığınız çalı çırpı ile kamp ateşinin romantik ışığında hayaller kurabilirsiniz. Son derece güzel bir deneyim olacağına eminiz.

Lunapark

Eğlence merkezi lunaparklar, içlerinde her yaşa hitap eden çeşit çeşit aletler bulunmaktadır. Bazıları bizi ürkütse de kimi insan bu korkutucu aletlere tekrar tekrar binmekten çok keyif alır. Siz almıyorsanız dahi en azından deneyebileceğiniz bir iki şey olduğuna eminiz.

Tabii lunaparkların ışıklı karnaval havasındaki ambiyansları bile bize neşe vermeye yeterli, kız arkadaşınızla birlikte lunaparkta yediğiniz bir kağıt helvanın, pamuk şekerin bile tadı farklı olacaktır. Tabii çarpışan arabalarda bilerek sizin sürdüğünüz araca fazladan çarpmalarına izin vermeniz de fena olmayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kadin-sevgiliye-hediye-setleri
Daha Fazla

Kadın Sevgiliye Hediye Setleri

İçindekiler Gizle Sevgiliye Hediye Seti Nasıl Hazırlanır?İlgi Alanlarını Kendinize Rehber Kılın!Renklerin Enerjisinden Faydalanın!Özenli Olun!Bayan Sevgiliye Hediye Kutusu ÖnerileriSevgililer…