Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajı Fikirleri

kiz-kardese-dogum-gunu-mesaji-fikirleri

Kız kardeşe doğum günü mesajı nasıl yazılır diye merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre! Kız kardeşler, hayatımız boyunca her daim yanımızda olan varlığıyla bile bize sevinç kaynağı olan kişilerdir.

En eğlenceli anıların, hüzünlü ve zor zamanların yol arkadaşı olan kız kardeşlerimize doğum gününde aldığımız hediye kadar yazdığımız mesaj da büyük önem taşımaktadır. Çünkü yaşanılan bir anıdan yola çıkarak kağıda dökülen kelimeler kimi zaman hediyeden daha yoğun duygular yaşatmaktadır.

Kız kardeşler ilk dünyaya geldiğinde kıskandığımız, çocuk aklıyla kendimize rakip olarak gördüğümüz kişilerdir. Fakat bu duygular zamanla değişir ve bambaşka bir sevgiye dönüşür.

En yakın arkadaşımız, büyük sırdaşımız, dolabımızın ortağı kız kardeşler hayatın her alanında yanımızda olan en iyi dostumuzdur. Dolayısıyla hayatımızda büyük yer kaplayan kız kardeşe doğum günü mesajı yazarken özenli bir şeyler yapmak isteriz.

Peki, doğum günü kartına ne yazılabilir? Eğer bu sorunun cevabı siz de yoksa endişelenmenize gerek yok!

Kız kardeşlerine doğum günü mesajı yollamak isteyen okurlarımız yazımızın devamına göz atabilirler. Böylelikle kız kardeş için doğum günü mesajı için birçok fikre sahip olabilirler.

🎂 O halde kardeşine alabileceğiniz doğum günü hediyesi yanına ekleyebileceğiniz ya da günün ilk kutlamasını yapabileceğiniz mesaj fikirlerimize geçebiliriz.

Kardeşime Doğum Günü Mesajı Ne Yazabilirim?

kardese-dogum-gunu-mesaji-nasil-yazilir

İlginizi Çekebilir: Happy and Fun Doğum Günü Hediye Kutusu

Mesaj yazarken dikkat edilmesi gereken bazı başlıklar vardır. Örneğin mesaj yazdığımız kişi yaşamın büyük bir kısmını birlikte geçirdiğimiz kardeşimiz ise anılar en büyük yol göstericiniz olacaktır.

Küçükken aranızda geçen ciddi fakat şu an komik gelen bir kavgadan, ortak bir eşyanızdan veya bir gezinizden yola çıkarak mesajınızı yazabilirsiniz.

Mesajlar, hayatın her döneminde verilen ince ve etlili yazılardır. Söz konusu kızkardeşe doğum günü mesajı ise durum çokta değişiklik göstermez.

Kız kardeşimizi mutlu etmenin, doğum gününü kutlamanın en güzel yöntemlerinden biri de yazdığınız özenli mesaj olacaktır. Dolayısıyla mesajınızı yazmadan önce yazımı, verdiğimiz tavsiyeleri incelemeyi unutmayın!

Abiden ve Abladan Kardeşe Doğum Günü Mesajı Uzun

Uzun mesaj yazmak kimi zaman zor ve sıkıcı bir süreçtir. Eğer kardeşe doğum günü mesajı olarak ne yazacağınızı bilmiyorsanız sizin için derlediğimiz örneklerden faydalanabilirsiniz.

Gelin birlikte kardeşe doğum günü mesajı duygusal uzun olsun isteyenler için hazırladığımız fikirlere göz atalım.

  • “Yeni yaşının sana mutluluk getirmesiniz dilerim kardeşim.  Belki de ilerdedir yaşanacak en güzel günlerimiz. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum!”
  • Hayattaki en değerli en özel şeydir biri kız kardeşe sahip olmak. Senin gibi bir kardeşe sahip olduğum ve özel anılar biriktirdiğim için çok mutluyum. İyi ki varsın!”
  • “Canım kardeşim, en iyi yol arkadaşım. Biriktirdiğimiz anılar, eğlendiğimiz günler, sıkıldığımız zamanlar. Yani hayatımın her anında sen varsın ve iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum!”
  • “En özel anıların paylaşımı, her zaman birlikte olmak nedir diye sorsalar bir kız kardeşe sahip olmaktır derim. Hayatın her alanında yanımda olduğun için çok şanslıyım. Seni çok seviyorum.”
  • “Kız kardeşim olduğun kadar en yakın dostumsun da . Seninle geçirdiğim her yıl daha iyi bir arkadaşa sahip olmamı sağladı. İyi ki kardeşim, en yakın dostumsun. Mutlu yıllar ilk dostum.”

Uzun ve duygusal bir kutlama yapmak isteyenler için hazırladığımız kiz kardese dogum gunu mesaji fikirleri bu şekildeydi. Gelin şimdi de uzaklardaki kız kardeşe doğum günü mesajları nelermiş bir bakalım.

Uzakta Olan Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajı

resimli-dogum-gunu-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Fotoğraflı Özel Doğum Günü Hediye Kutusu

Uzaklar çoğu zaman mesafe gibi görünse de bir kız kardeş için durum farklıdır. Kız kardeşlerimizle aramızda güçlü bir gönül bağı vardır.

Uzun süre onları görmesek, sınırlı iletişime sahip olsak da hep yanımızdadır. Çünkü gerçek bağların mesafelerle ve yollarla bir ilgisi yoktur. Gönülden birbirine bağlı olana herkese mesafeler anlamsız gelir.

Bundan dolayı uzakta olan kardeşinize yazdığınız bir notla doğum gününün özel geçmesini sağlayabilirsiniz. İşte, uzaktaki kız kardeşe doğum günü sözü fikirlerimiz şu şekilde:

  • “Bu sene yanında olamasam da kalbim hep seninle birlikte. Çünkü biz bunu öğrendik, her koşulda birlikte olmayı. Bundan sonra da hep yanında olacağım, seni çok seviyorum biricik kardeşim.”
  • “Yanında olamasam da her zaman kalbimdesin. Doğum günün hayatım en renkli, en özel günlerinden biri. Çünkü ben o gün en yakın dostuma kavuştum. Hayatın renklerini birlikte birlikte keşfedeceğimiz nice yıllara.”
  • “Her sene birlikte olsak da bu sene aramıza mesafeler girdi. Fakat kalben aramızda hiçbir uzaklık yok. Sen her zaman yanımda, kalbimin en güzel köşesindesin! İyi ki doğdun canım kardeşim.”

Doğum Gününde Kardeşe Ne Yazılır?

dosta-dogum-gunu-mesaji-fikirleri

İlginizi Çekebilir: Best Age Best Me Hediye Kutusu

Doğum günleri her insanın hayatındaki en önemli günlerinden biridir. Bugün vesilesiyle sevdiklerimiz, yakın arkadaşları ve aile üyeleriyle kutlamalar yaparız. Ve böyle bir durumda herkes kendini özel ve mutlu hisseder.

Doğum günü sahibi kardeş ise kutlamalar özel anılar ile birleşmektedir.

Kız kardeşlerin doğum gününü kutlamak yeri doldurulamaz bir gelenek haline gelmiştir. Kardeşe özel düzenlenen doğum günü sürprizleri onlar için son derece önemli olmaktadır.

Doğum günü sürprizleri, doğum günü hediyeleri doğum gününe özel mesajlarla ile tamamlanmaktadır. Tam da bu noktada yazımızdan faydalanarak kardeşinize anlamlı bir mesaj gönderebilirsiniz.

Dilerseniz Kardeşe Doğum Günü Mesajı Örnekleri yazımızdan da ilham alabilirsiniz

Kardeşe Alınacak Doğum Günü Hediyeleri Muhiku’da!

Hediye dünyasına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Muhiku ile orijinal  bir hediye fikrine sahip olmak ister misiniz?  Özellikle konsept hediye kutusu fikirlerini inceleyerek kardeşinizin ilgi alanına yönelik bir seçim yapabilirsiniz.

  • You Are The Best Hediye Kutusu
  • Keyifli Günler Hediye Kutusu
  • Best of Luck Hediye Kutusu
  • Kız kardeşe hediye kutularından birini tercih edebilirsiniz.

Yakınlarınıza eşsiz hediyeler vermenizi sağlayan Muhiku ile anılarınıza yeni bir renk katabilirsiniz. Farklı amaçlar için hazırlanan hediye kutularının sihri ile siz de özel bir hediye fikrine sahip olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir