Kız Arkadaşa Hediye Kutusu Önerileri – En Özel Hediyeler

kiz-arkadasa-hediye-kutusu-onerileri

Kız arkadaşınıza hediye almak istiyorsunuz fakat en güzel hediyeyi seçmek onu çok mutlu etmek istiyorsunuz. Kız arkadaşa hediye kutusu birden kazla ürünü bir arada bulundurarak daha büyük bir sevinç ile karşılaşmanızı sağlayan güzel seçeneklerdir.

Fakat kutu içerisinde birleştireceğiniz ürünler çok önemlidir. Aksi takdirde karmaşık bir kutu ve hayal kırıklığı ile karşılaşırsınız.

Niyetiniz çok güzel, biliyoruz fakat hediyeniz üzerine gerçekten özenmezseniz maalesef sonuç hüsran olacaktır. Bu tarz bir durum ile karşılaşmamanız için size kız arkadaşa hediye kutusu tavsiyeleri vermek istiyoruz. Bu yazımızdan sonra karma karışık içerisinde birbiri ile alakası olmayan ürünleri bir kenara itebilirsiniz.

Ayrıca niteliksiz alelade materyallerin bulunduğu kutulardan hızla uzaklaşacaksınız.  Dolayısıyla kız arkadaşınızı gerçekten mutlu edecek hediye kutusu hediye edebileceksiniz.

Hediye kutularında birbiri ile uyumlu ürünler seçilmesi çok önemlidir. Ürünlerin renklerinin uyumlu olması da bir diğer önemli unsur çünkü uyumlu renkler her zaman göze güzel gözükür. Bir diğer renk tavsiyesi ise parlak renklerden kaçınmanızdır, soft ve janjanlı olmayan renkler daha şık durmaktadır.

Çok küçük küçük bir sürü şey ile kutu hazırlamanız da güzel durmayacaktır zira fazla kalabalık dağılmış puzzle yahut kutuya konmuş okey taşları gibi bir görüntü doğuracaktır. Bunun yerine orta büyüklükte 4-6 ürün ideal olacaktır. Tabii bu hazırlamak istediğiniz kutuya göre değişiklik gösterebilir fakat sunum güzel olmazsa kız arkadaşınızın içerikleri incelemek istemeyeceğini unutmamalısınız.

Kız Arkadaşa Hediye Kutusu İçeriği Nasıl Olmalı?

muhiku-kadina-hediye-kutusu

Öncelikle neden tek bir hediye değil de hediye kutusu almak istediğinizi düşünmeniz gerekiyor. Hediye kutularında kız arkadaşınıza sevdiği / sevebileceği bir çok ürünü sunabiliyorsunuz. Ayrıca bu üzerine düşünülmüş hediye kız arkadaşınızın zevkine hitap ediyorsa sevincini kat be kat arttıracaktır.

Muhiku’nun kız arkadaşa hediye sayfasında profesyonelce hazırlanan pek çok hediye seçeneğine ulaşabilirsiniz.  Bu hediyeler kadınların ilgi alanları ve talepleri doğrultusunda hazırladı. Dolayısıyla Muhiku’nun kız arkadaşa hediye kutularıyla tereddütlere ve yanlış seçimlere son verebilirsiniz.

Kız arkadaşa hediye kutusu nasıl olmalı, sorusunu yanıtladıktan sonra aşağıda sizinle birkaç hediye kutusu önerisi de paylaşacağız. Öyleyse sizi daha fazla bekletmeden başlayalım!

Alelade Doldurulmuş Bir Kutu Olmamalı

Kız arkadaşınıza tercih edeceğiniz hediye kutusu içerisinde mutlaka kız arkadaşınıza hitap edecek ürünler bulundurmalıdır. Örneğin kız arkadaşınız yazı yazmıyorsa hediye kutusunun içinden kalem çıkması onu mutlu etmeyecektir. Fakat şık bir kalemi güzel bir planlayıcı, ajanda yahut not defteri ile birlikte kutu içerisinde tercih etmeniz güzel bir etki yaratacaktır.

Sağlıklı Bir Hediye

Çeşitli bitki çayları, kuru meyveler, güzel bir bardak ve nitelikli bir kitap ile kız arkadaşınıza aldığı en sağlıklı hediye kutusunu hediye edebilirsiniz. Bu ürünler tabii bizim tercih edeceğimiz ürünler, siz bu ürünleri değiştirebilir kutuyu geliştirebilirsiniz.

Hobi Ürünleri

Diyelim ki kız arkadaşınız boyama yapmaktan, bazit malzemeleri birleştirip yeni ürünler elde etmekten hoşlanıyor; öyleyse çok şanslısınız. Kız arkadaşınıza en özel hediye kutusunu sevdiği deneyim ürünleri ile hazırlayabilirsiniz.

Örneğin mum yapımı, seramik hamuru, polimer kil gibi ürünler ile birlikte bir kutu hazırlayıp kız arkadaşınıza hem keyifli vakit geçirmesini sağlayacak hem de yaratıcılığını geliştirebileceği bir hediye kutusu sunabilirsiniz.

Kız Arkadaşa Hediye Kutusu Önerileri

renkli ruyalar hediye kutusu
RENKLİ RÜYALAR HEDİYE KUTUSU

Gelelim kız arkadaşınız için özenle hazırlanan hediye kutusu alternatiflerine. Öncelikle Muhiki hediyelerinin avantajı size nakitten ve zamandan tasarruf sağlaması. Mağaza mağaza gezip hediyelik aramak zorunda kalmazsınız ya da bulduğunuz hediyeye yüksek meblağlar ödemek zorunda kalmazsınız.

Çünkü Muhiku hayallerinizdeki hediyelikler sizin için tek bir kutuda toplar. Belli konseptlerle bir araya getirilen ürünler arasından kız arkadaşınızın ilgi alanlarına ve zevkine hitap edecek en özel hediyeyi seçebilirsiniz.

Renkli Rüyalar Hediye Kutusu

Kız arkadaşınız her daim rengarenk hayallere mi sahip? O halde Renkli Rüyalar Hediye Kutusu tam sizlik! Çünkü Muhiku’nun bu hediye kutusu kız arkadaşınıza rengarenk bir dünyanın kapısını aralayacak olan bu kutu onun tarzına renk; sıkıcı rutinlerine renk; çay keyiflerine lezzet ve şıklık katacak harika bir hediye.

Renkli Rüyalar Hediye Kutusu içeriğinde;

  • “Good Vibes Only” baskılı yaldızlı kupa,
  • Patiswiss Ruby Chocolate Orange Slice,
  • Yade yaseminli aromaterapi mum,
  • Eyüp Sabri Tuncer’in beyaz çay kokulu kolanyası,
  • Eyüp Sabri Tuncer’in Japon kiraz çiçeği kokulu kolonyası,
  • Muz tasarımlı nakışlı çorap,
  • Yaprak desenli yeşil keçe bardak altlığı,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Muhiku’nun harika bir konseptle tasarladığı Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu kız arkadaşınızın adeta hem yüreğine hem de hayatına dokunacak. İçinden çıkan her bir detayla kız arkadaşınıza kocaman bir gülücük verecek bu kutu belki de ona vereceğiniz en anlamlı hediyelerden biri olacak.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • İngiliz Lady Grey çayı,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu kız arkadaşınıza Lady Grey çayının turunçgil aroması ve kahveli mumun dinlendirici kokusu eşliğinde keyifle en sevdiği kitapların sayfaları arasında dolaşma fırsatı verecek. Ayrıca nitelikli Arabica kahve çekirdekleriyle hazırlanan filtre kahve eşliğinde de fesleğen yetiştirmenin nasıl bir his olduğunu tadacak.

Çay, kahve ve deneyim bilgi kartlarıyla yeni bilgiler öğrenecek. Böylece bu hediye ona pek çok güzel şey katmış olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

felsefe-seven-birine-hediye
Daha Fazla

Felsefe Seven Birine Hediye Önerileri

İçindekiler Gizle Felsefeyi Seven Birine Ne Hediye Alınabilir?Felsefe Seven Birine Hediye FikirleriKahve Keyfi Hediye KutusuKendine Vakit Ayır Hediye…
ofis-icin-7-hediye-onerisi
Daha Fazla

Ofis İçin 7 Hediye Önerisi

İçindekiler Gizle Ofis İçin Hediye SeçenekleriDünya Çayları Hediye KutusuMasa SaatiBibloKupaAjandalar ve PlanlayıcılarOrtopedik Ofis Ürünleri Hediye SeçenekleriOrtopedik Sırt Destek…