Kitap Okumayı Seven Kişiye Alınacak Hediyeler Nelerdir?

kitap-okumayi-seven-kisiye-alinacak-hediyeler

Bir kitap kurduna armağan edilecek en güzel hediye nedir? Tabii ki kitap, dediğinizi tahmin edebiliyoruz. İşte bu yüzden bilinenin dışına çıkarak kitap okumayı seven kişiye alınacak hediyeler nelermiş bir bakalım dedik. Bu arayışla da ortaya harika hediye önerileri ile dolu bir içerik çıktı, keyifli okumalar dileriz.

Bir kitap kurdunu nasıl mı tanırsınız? Elbette kitap taşıma alışkanlığından. Eğer yakın çevrenizden biri kısa mesafeli bir yolculukta dahi yanına kitap alıyorsa o gerçek bir kitap kurdudur. İşte böyleleri için de kitapsız ya da kitapla alakası olmayan bir hediye düşünülemez.

Öyleyse çevrenizdeki kitap kurtlarını sevinçten havalara uçurabilecek hediye önerilerimize geçmenin vakti geldi. İşte, kitap okumayı seven kişiye alınacak hediyeler.

Kitap Okumayı Sevenler İçin Hediye Kutusu Önerileri

kendine vakit ayir hediye kutusu yeni kahve

Kitap okumayı seven kişiye alınacak hediyeler içinde en çok dikkat çeken elbette hediye kutusu çeşitleri. Birbirinden güzel hediyeliklerle süslenen bu hediye kutuları kitapların esrarengiz dünyasıyla buluşuyor. Böylelikle ortaya harika kombinasyonlar çıkıyor.

İşte, sizler için seçtiğimiz kitaplı hediye setleri. Eğer diğer hediye setlerini incelemek isterseniz hediye kutusu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Muhiku’nun Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu kitaplarıyla baş başa kalmayı sevenler için harika bir hediye. Kitap okumayı seven kişiye alınacak hediyeler içinde ilk sırada yer verdiğimiz bu hediye kadın erkek fark etmeksizin her iki cinse de hitap edebilecen unisex bir kutudur.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu içinde;

  • Guatemala Huehuetenango kahve,
  • İngiltere’nin Lady Grey çayı,
  • Sizin seçeceğiniz bir kitap,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Sevdikleriniz bu hediye kutusu ile birlikte yalnızca farlı diyarlara doğru bir yolculuğa çıkmayacak. Ayrıca yeni lezzetler keşfedecek, bu lezzetler hakkında bilgi sahibi olacak. Son olarak da toprağın ve yeşilin verdiği pozitif enerjiyle tüm stresinden arınacak.

Atlas Kutusu

yeni atlas hediye kutusu

Kitap okumayı seven kişiye alınacak hediyeler içinde ikinci bir önerimiz ise Atlas Kutusu. Bu hediye kutusu hem kadına hem de erkeğe hediye edilebilir. Fakat içindeki detaylar ile kadına daha çok hitap etmektedir. Atlas Kutusu ile çevrenizdeki kitap okumayı seven kadınları her açıdan mutlu edebilirsiniz.

Atlas Kutusu’nun içinde;

  • Guatemala Huehuetenango kahve,
  • Çin’e özgü lezzet blossom çayı,
  • Sizin seçeceğiniz bir kitap,
  • Yade lavanta sabunu,
  • Neutrogena el kremi,
  • Sabun yapma kiti,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Kadınlara özel hediye arayışı içindeyseniz Muhiku’nun kadına hediye sayfasını mutlaka ziyaret etmenizi öneririz. Bu sayfada kadınlara özel hazırlanan pek çok hediye kutusu mevcut. Üstelik bu kutulara dilediğiniz kitabı da ekleyebilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

erkege-hediye-kutusu-siyah

Erkeğe hediye seçmek çok zor. Özellikle kitap okumayı seven ve kendini entelektüel açıdan geliştirmiş biri için. Bu tarz erkeklere hediye seçerken elbette ilk tercih edeceğimiz seçenek kitap olacaktır. Fakat bu basite kaçmak olarak görülebilir.

Oysaki Erkeğe Hediye Kutusu kitap okumayı seven erkeklere armağan edilebilecek en ideal hediyelerden biri. Bu hediye kutusu onların hem entelektüel birikimlerine hem de okuma sevdalarına hitap edecek.

Erkeğe Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Brazil Bella Giana filtre kahve,
  • Yade kahve kokulu mum,
  • Seramik kupa,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Özel kutuda siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Kahve bilgi kartı,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Erkekler için hediye seçmenin zorluğu geçmişte kaldı. Muhiku’nun erkeğe hediye koleksiyonunda yer alan diğer hediyeler değer verdiğiniz erkekleri yenilikçi hediye deneyimi ile buluşturmanın en ideal yolu.

La Casa De Papel Koleksiyon Kutusu

la-casa-de-papel-kacis-kitabi

Son dönemlerin en sevilen Netflix dizisi olan La Casa De Papel, özel koleksiyon kutusuyla kitap okumayı seven birine hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden. Özellikle bu kişi bir de La Casa De Papel hayranıysa. Çünkü kutunun içinde La Casa De Papel Profesör’ün Akıl Oyunları kitabı yer alıyor.

Profesör’ün akıl oyunlarıyla kurguladığı bu kitapta hem bir dehanın oluşumuna tanıklık edecek hem de büyük soygunun arka planında yaşananları olayı yöneten kişisel öğrenme şansına sahip olacaksınız. Dolayısıyla La Casa De Papel dizisinin finaline üzülenler için bu kitap bal kaymak olacak. Çünkü La Casa De Papel Profesör’ün Akıl Oyunları kitabı hayranlarını bu heyecan dolu maceraya bir kez daha dahil ediyor.

La Casa De Papel Koleksiyon Kutusu‘nda kitap haricinde bulunan hediyelikler arasında;

  • Mabbels koleksiyon defteri,
  • Salvador Dali maskesi,
  • La Casa De Papel mug,
  • Özel kesim kitap ayracı,
  • Sticker seti
  • Profesör’ün origami seti yer alıyor.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap sayfasında pek çok kitap çeşidi mevcut. Dilerseniz bu kitaplarla kendi hediye kutunuzu özgürce tasarlayabilirsiniz. Kitapların yanına hoş hediyelikler ekleyerek ortaya benzeri olmayan bir hediye çıkarabilirsiniz.

Sevdikleriniz için en güzel hediye kutusunu özgürce tasarlamak için Kendi Kutunu Yap sayfamızı kullanabilirsiniz! Son zamanların en popüler Netflix dizilerinden biri olan Elite dizisinin kitabıyla harika bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Elite – Arka Sıradakiler kitabıyla hem okumayı hem de dizi izlemeyi sevenler için oldukça trend ve heyecan dolu bir kutu hazırlayabilirsinzi.

Kitap Okumayı Seven Birine Hediye Edilebilecek Hediyeler

kitap-okumayi-seven-birine-hediye-kitapli-kutu

Kitap kurtlarına kitap dışında hediye edebileceğiniz diğer hediye çeşitlerine geçebiliriz. Hem hesaplı hem de oldukça anlamlı olan bu hediyeler bütçenize de sevdiklerinize de hitap edecekler.

Kahve & Çay

Çevrenizdeki kitap kurtları bir fincan çay ya da kahve demlemeden kitap okumaya başlayamıyorsa bu hediye onlar için harika olacak. Özellikle dünyanın farklı yerlerinden seçilen çay ve kahve çeşitleri çıktıkları sürükleyici yolculuğa egzotik bir hava katacak.

Mithra Kutusu içeriğindeki iki farklı dünya kahveleri çeşidiyle ve üç farklı dünya çayları çeşidiyle dolu harika bir kutu. Hem çayı hem de kahveyi aynı anda hediye edebileceğiniz bu hediye kutusunun içinde yer alan ürünlerin tasarımı da bir harika!

Kahve seven birine hediye önerilerinde bulunduğumuz yazımız da ilginizi çekebilir.

Defter

defter-kalem-cikolata

Bazı cümleler vardır ki ruhumuzda derin bir iz bırakır. Bu sebeple o cümleyi unutmamak için bir kenara not etmek isteriz. Çünkü biliriz ki o cümle bizden bir şey taşıyordur ve bizden olan parçayı kaybetmek istemeyiz.

Eminiz ki kitap okumayı seven yakınlarınızın da mücevher gibi sakladığı cümleler vardır. Söz uçar yazı kalır misali onları nakış nakış bir deftere işliyorlardır. Unutmayın ki bir kitap kurdunun defteri biter ama yazacağı cümleler bitmez.

İşte bu sebeple kitap okumayı seven birine alınacak hediyeler içinde defter tercih edebilirsiniz. Muhiku’nun defter çeşitleri içinden sevdikleriniz için en özel tasarıma sahip defteri seçebilirsiniz.

Kupa ve Bardak Altlığı

calisma-ve-ofis-hediyesi-kupa

Herkesin elinden düşürmediği bir kupası vardır. Çay ve kahve keyfi de kitap kurtları için vazgeçilmezdir. Dolayısıyla onlara armağan edebileceğiniz en özel hediyelerden biri de kupa.

Muhiku’nun farklı mottolarla ve figürlerle tasarlanan kupa çeşitleri sevdiklerinizin kitap okuma saatlerine en güzel şekilde eşlik edecek. Hatta bu kupaları o kadar çok sevecekler ki sıcak soğuk fark etmeksizin tüm içeceklerini bu kupalar ile tüketecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir