Kişiye Özel Hediyeler Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

kisiye-ozel-hediye-tasarimi

Değer verdiğimiz insanlara, onlara karşı olan hislerimizi göstermenin en güzel yollarından biri de hediye almaktır. Bizim için en özel insanlara ise tabii ki kişiye özel hediyeler tercih etmek isteriz. Çünkü bu hediyeler yalnızca onlara özeldir.

Böylelikle en özel insanlara en özel hediyeyi vermiş oluruz. Kişisel hediyelerin samimiyeti de gittikçe sıradanlaşan hediyelere nazaran çok daha fazla.

Kişiye özel hediyeler almak size hediye almanın en güvenli yolu gibi gelebilir. Fakat dikkat etmeniz çok önemli unsurlar bulunuyor. Bu unsurları göz ardı etmemelisiniz. Aksi takdirde çok mutlu edecek diye beklediğiniz büyük hediye girişiminiz maalesef hüsranla sonuçlanabilir.

Hepimiz hediyemiz en güzel hediye olsun, en anlamlı beğenilen hediye olsun isteriz. Maalesef tam da bu sebepten ötürü bazen çok bariz hatalar yapabiliyoruz.

Bu yazımızla birlikte sizlere kişiye özel hediyeler alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız. Ayrıca hangi ürünlerden kaçınmanız gerektiği ile ilgili de minik ipuçları vereceğiz.

Kişiye Özel Hediye Alınırken Kaçınılması Gerekenler

kisiye-ozel-hediye-hatalari

Yapılan en büyük hatalardan biri; herhangi bir şeyin üzerine hediye alınan kişinin adı yazıldığında bunun özel bir hediye olduğunun sanılmasıdır. Üzgünüm arkadaşlar o şekilde olmuyor. Örneğin; bir yastığın üzerine hediye aldığınız kişinin isminin yazması yastığı çok güzel, özel bir hediye yapmaz.

Eğer ilkokul veya lisede değilseniz isim yazan anahtarlık almanızın tek sebebi o hediyeye takılacak anahtarın açtığı şeyi de almış olmanız olmalıdır. Dolayısı ile anahtarlık da pek güzel bir seçenek olmayacaktır.

Diyelim ki alacağınız hediyeye isim yazmak istiyorsunuz; bunu direkt değil zarif bir yazı fontu olarak tercih etmelisiniz. Defter, cüzdan, kolye, kalem gibi seçeneklerde isim yazılması hoş olabiliyor. Fakat yamuk, eciş bücüş ya da dümdüz başlık yazar gibi değil; zarif, estetik bir şekilde yazılmalıdır.

Kişiye Özel Hediye Sadece İsim Yazan Hediyelerden Mi Oluşur?

Öncelikle bu sorunun cevabını hızlıca verelim: Hayır. Kişiye özel hediyeler, üzerinde hediye aldığınız kişinin ismi bulunan hediye demek değildir arkadaşlar. Kişiye özel hediyeler karşınızdaki kişiye hitap eder.

Hediye aldığınız kişinin ilgi alanına veya hobilerine yönelik bir hediye seçebilirsiniz. Askeriyede kaybolmaması için yapılmış gibi her şeyin üzerine isim yazılması o hediyeyi özelleştirmiyor. Eğer aldığınız hediye karşınızdaki kişiye hitap etmiyorsa üzerine altın suyuyla da ismini yazdırsanız güzel bir hediye olmayacaktır.

Seçtiğiniz hediye karşınızdaki kişiyi o kadar iyi yansıtmalı ki hediyenizi ona verdiğinizde “Bu hediye benim için yapılmış!”, “Tam benlik!” gibi düşünmekten kendini alamasın. Böyle deyince sanki beklentiyi çok yükseltmişiz gibi oldu biliyoruz fakat gözünüz korkmasın çok büyük şeylerden bahsetmiyoruz.

Hediye alacağınız özel insanın ilgi alanlarını, sevdiği şeyleri, hobilerini, vazgeçilmez filmlerini, tekrar tekrar okusa bıkmayacağı kitapları bilseniz yeter. Sonrasında biraz hayal gücü ile karşınızdaki kişiye özel bir hediye düşünmeniz ya da tasarlamanız çok kolay olacaktır.

Kendi Kutunu Yap ile Hediyeleriniz Çok Daha Kişisel!

muhiku-kendin-yap-kisiye-ozel-hediye-kutusu

Kişiye özel hediye alacak kadar yakın olduğunuz kişiyi çok iyi tanımalısınız. Odasının dekorunu, giyim tarzını, hobilerini, ihtiyaçlarını bildiğiniz birine onun seveceği hediyeleri alırken küçük dokunuşlar yapmanız yeterli olacaktır.

Bu anlamda Muhiku size sevdikleriniz için en özel hediyeyi hazırlamanıza yardımcı oluyor. Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle sevdiklerinize en uygun hediyeyi hazırlayabilirsiniz. Nasıl mı?

Kendi Kutunu Yap sayfamızda bulunan yüzlerce ürün içinden sevdikleriniz için en uygun hediyelikleri seçiyorsunuz. Böylelikle seçtiğiniz tüm ürünler tek bir kutu içinde yer alıyor. Biz sizin için örnek bir kutu tasarlayalım.

Örneğin; hediye seçeceğiniz kişi kahvesever ve planlı biriyse onun için hazırlayacağınız hediye kutusuna;

  • Kolombiya’nın en kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanan Colombia Huila kahvesini,
  • “More coffee please” baskılı kupa ya da diğer kahve tasarımlı özel tasarımlı kupalardan birini,
  • Dark tarihsiz ajanda ya da diğer ajanda çeşitlerinden birini,
  • French press ekleyebilirsiniz.

Aynı zamanda not kartlarına da içinizden geldiği gibi, sevgi dolu bir not yazmanız hediyeyi verdiğiniz kişide büyük bir mutluluk yaratacaktır.

En yakın arkadaşa, sevgiliye, anneye, babaya… Özel günlerinde hediye almak istediğiniz insanları mutlu edecek seçenekleri Muhiku’da uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Kendi Kutunuzun yanı sıra Muhiku’nun hazır hediye kutusu seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Kahve Arası Hediye Kutusu

kahve arasi hediye kutusu

Muhiku’nun kahveseverlere özel hazırladığı Kahve Arası Hediye Kutusu hazır hediye kutularından yalnızca biri. Oldukça şık ve lezzetli detaylara sahip bir kutu. Kahve Arası Hediye Kutusu sayesinde kahvesever dostlarınızın molalarına lezzet, çalışma alanına ise şıklık katabilirsiniz.

Kahve Arası Hediye Kutusu içeriğinde;

  • İki adet yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Seramik kupa
  • Yade kahveli premium soya mum,
  • French press,
  • Yade kibrit,
  • Hediye notunuz yer alamaktadır.

Muhiku’nun şıklıkla tasarlanan kaliteli hediye kutuları içinden sevdikleriniz için en özel hediyeyi seçmek de hazırlamak da çok kolay!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

keceden-neler-yapilir-kece-ile-obje-yapimi
Daha Fazla

Keçeden Neler Yapılır? Keçe İle Obje Yapımı

İçindekiler Gizle Keçeden Neler Yapılabilir?Bardak AltlığıKalemlikKitap AyracıÇanta-CüzdanKapı SüsüOyuncakEğitici Aktivite KitaplarıMagnet ve SüslerYılbaşı Süsleri El yapımı hediyeler her zaman…
tum-ozel-gunlere-uygun-anlamli-hediyeler
Daha Fazla

Tüm Özel Günlere Uygun Anlamlı Hediyeler

İçindekiler Gizle Erkeğe Anlamlı HediyeErkeğe Hediye KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuKol SaatiZippoKadına Anlamlı HediyeKeyifli Saatler Hediye KutusuÇiçek Doğallığı…