Kişiye Özel Fotoğraflı Hediyeler Nelerdir, Nasıl Hazırlanır?

kisiye-ozel-fotografli-hediyeler-nelerdir-nasil-hazirlanir

Kişiye özel fotoğraflı hediyeler, sevdiklerimize özel anlarında verebileceğimiz en güzel hediyelerdir. Onlarca güzel hatırayı yenilikçi hediye anlayışıyla birleştirir. Kişiye özel fotoğraflı hediyeler sayesinde sevdiklerimize bir ömür hatırlayacakları bir hediye armağan edebiliriz.

Fotoğraflı hediyelerin en modern ve en anlamlı hali Muhiku’da! Fotoğraflı hediyeler sayfasını ziyaret ederek sevdikleriniz için hem anlam yüklü hem de son derece şık bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Kişiye özel fotoğraflı hediyeler arasında biz daha manevi ve yenilikçi seçeneklere değineceğiz. Sizin için hazırladığımız hediye fikirlerinden ilham alarak sevdiklerinize unutulmaz bir hediye armağan edebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Hediye Ne Olabilir?

kisiye-ozel-fotografli-hediyeler-nelerdirKişiye özel fotoğraflı hediyeler dediğimizde aklınıza pek çok hediye seçeneği geliyor olabilir. Fakat bu hediyeler arasından birkaç klişe hediyeyi göz ardı etmek gerekir. Hatta bazılarını aklınızın ucundan bile geçirmemenizi öneririz. Örneğin fotoğraf baskılı kupalar, giysiler, yapbozlar, lambalar; aklınıza gelen bu tarz hediyelerin tümünden uzak durmanızı öneririz.

Anılar, zaman geçtikçe bizi kendine daha da bağlayan ve hüzünle karışık bir mutluluğu içimize salan yegane değerlerimiz. Yaşanan anlamlı, eğlenceli ve unutulmaz bir günü ölümsüzleştirmenin ve hatıralar denizinde kaybolmasını engellemenin en güzel yolu da o güne dair fotoğraf çekmektir. Böylelikle o fotoğraf karesine her bakışımızda o güne tekrar döner; o anları hızlıca tekrar yaşar ve hissederiz.

Bir fotoğraf karesi ne kadar cansız görünürse görünsün, ona ana bıraktığı gülümseme ve o fotoğraf karesinin ardında yaşananlar içimize garip bir mutluluk salar. Bu yüzden de sevdiklerimiz için hazırlayacağımız en güzel hediyeler, fotoğrafların eşlik ettiği hediyelerdir. Eğer sevdiklerinize bir ömür sizi hatırlatacak bir hediye armağan etmek istiyorsanız kesinlikle anıların gücünü kullanmalısınız.

İşte, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birbirinden güzel kişiye özel fotoğraflı hediye seçeneği!

Kişiye Özel Fotoğraflı Hediye Kutusu Fikirleri

 

erkege-fotografli-dogum-gunu-hediye-kutusuKişiye özel fotoğraflı hediye kutusu ile sevdiklerinize hem sıra dışı hediyeliklerin hem de en güzel hatıraların yer aldığı dopdolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Bu hediye kutusu ile onların en özel zamanlarına tanıklık edecekseniz. Böylece bir hediyenin verebileceği en büyük mutluluğu onlara armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Fotoğraflı Hediye Kutusu

Muhiku’nun erkelere özel hazırladığı Erkeğe Fotoğraflı Doğum Günü Hediye Kutusu ile değer verdiğiniz erkekleri mutlu edebilirsiniz. Kardeşe, sevgiliye ya da erkek arkadaşa fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler arıyorsanız bu hediye kutusunu değerlendirebilirsiniz.

Muhiku’nun Erkeğe Fotoğraflı Doğum Günü Hediye Kutusu içinde;

  • Geleneksel Türk kahvesi, 
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Cos Chocolate çikolata,
  • Silver make a wish mum,
  • 12 adet pola kart,
  • Yaldızlı “Best Age Ever” motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

👨 Her ayrıntısı özenle hazırlanan bu hediye kutusuyla sevdiklerinize hem anlamlı hem de kullanışlı bir hediye verebilirsiniz. Daha fazla fikir için Muhiku’nun erkeğe hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kadına Fotoğraflı Hediye Kutusu

pure-and-fresh-hediye-kutusu

Her bir ayrıntısı zarif, şık ve kullanışlı hediyeliklerle hazırlanan Pure & Fresh Hediye Kutusu, değer verdiğiniz kadınların yüreğine dokunacak. Hatıraların en kullanışlı hediyelerle bütünleştiği bu kutu şimdiye dek bir kadına verdiğiniz en özel hediye olacak.

Muhiku’nun Pure & Fresh Hediye Kutusu içinde;

  • Petrol yeşili mat fincan takımı, 
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade yaseminli aromaterapi mum,
  • 18 adet klasik fotoğraf baskı,
  • Manolya desenli tasarım fular,
  • “I am in Love” motto kartı,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

👩 Daha fazla fikir için Muhiku’nun kız arkadaşa hediye sayfasında yer alan hediye seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Hediyeler ile Kendi Kutunu Hazırla!

fotografli-hediye-kutusu-hazirlamaMuhiku’nun kişiye özel hediye seçeneği sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz mükemmel bir hediye kutusu vadediyor. Muhiku’nun kişiye özel hediye seçenekleriyle sevdikleriniz için en özel hediyeyi tasarlamak sizin elinizde. Nasıl mı?

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap sayfasını ziyaret ediyorsunuz. Yedi ayrı kategoriye ayrılan hediyelikler arasından sevdikleriniz için en özel hediyelikleri seçiyorsunuz. Bu hediyeliklerin sevdiklerinizin ilgi alanlarına ve yaşam şekillerine uygun olmasına dikkat edin. Aksi takdirde sevdiklerinize hitap eden tek hediye fotoğraflar olur.

Kendi Kutunu Yap ile hediye kutunuzun içerisine;

  • Dünyanın en seçkin kahve ve çay çeşitleri,
  • Birbirinden lezzetli atıştırmalıklar,
  • Yaşam alanına şıklık ve hava katacak dekorasyon ürünleri,
  • Onların zevklerine hitap eden kitaplar,
  • Deneyim kitleri,
  • Kırtasiye & ofis ürünleri,
  • Aksesuarlar,
  • Güzellik & bakım ürünleri arasından ürün ekleyebilirsiniz.

Bu ürünler arasından birbiriyle en uyumlu parçaları seçerek hediye kutunuzun içerisinde ahenk yaratabilirsiniz.

Hediye kutunuzun içerisinde yer alacak ürünlere karar verdikten sonra sıra fotoğraf eklemede. Öncelikle sevdiklerinize ait en güzel anıları seçin. Daha sonra bu anıların yer alacağı şık tasarımlı anı kutusunu da hediye kutunuzun içerisine yerleştirin. Böylece şahane hediyeliklerin ve en duygusal parçaların yer aldığı anlamlı ve unutulmaz hediyeniz hazır hale gelecek.

Kişiye Özel Fotoğraflı Hediyelikler

fotograf-albumu

Sevdiklerinizi resimli hediyeler ile mutlu etmek istiyorsanız hazırladığımız harika fikirlerden faydalanabilirsiniz. Birbirinden anlamlı ve kullanışlı hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Fotoğraf Albümü

Kişiye özel fotoğraflı hediyeler arasında olmazsa olmaz hediyeliklerden biri de fotoğraf albümü. Dijitalleşen çağımıza rağmen anlamını ve önemini koruyan bu hediyelik hale ailelerin ve arkadaş grupların gözde hediye seçeneklerinden biri.

Maddi hediyelerden sıkıldıysanız ve sevdiklerinize daha öncekilerden farklı bir hediye armağan etmek istiyorsanız fotoğraf albümü sizin için ideal bir seçenek olacaktır. Annenize, sevgilinize, en yakın arkadaşınıza ya da tüm sevdiklerinize armağan edebileceğiniz fotoğraf albümünün içerisine sevdiklerinizle çekilmiş olduğunuz en özel anların fotoğraflarını ekleyebilirsiniz.

Fotoğraf albümü hazırlamak için hazır fotoğraf albümlerini kullanabileceğiniz gibi bir defter ve yapıştırıcı ile kendi fotoğraf albümünüzü de tasarlayabilirsiniz. Bu şekilde hazırlayacağınız fotoğraf albümünde fotoğrafların altına küçük tarihler de düşebilirsiniz. Böylece o fotoğraf sevdiklerinizi o tarihe taşıyacak ve o günü anımsamalarını sağlayacaktır.

Muhiku’nun fotoğraf baskı kategorisinde birbirinden güzel albümleri bulabilirsiniz. Değer verdiklerinizin en güzel fotoğraflarını en güzel albümlerde toplayabilirsiniz.

Fotoğraflı Anı Defteri

ani-defteri-fikirleri-muhikuFotoğraflı anı defteri, hatıraların ve fotoğrafların gücünden faydalanılarak hazırlanan manevi değeri yüksek bir hediye. Sevdiklerinizin anılarından faydalanarak hazırlayacağınız bir anı defteri ile ona inanılmaz bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, Sevgililer Günü’nde ve diğer tüm özel zamanlarda tercih edebileceğiniz bu hediye; sevdiklerinizi hem maddi hem de manevi anlamda mutlu edecektir.

Peki, fotoğraflı anı defterini nasıl hazırlayacaksınız?

Fotoğraflı anı defterinin nasıl hazırlanabileceğine değinmeden evvel, fotoğraflı anı defteri fikirlerine yer verdiğimiz “Anı Defteri Nasıl Hazırlanır? 5 Fotoğraflı Anı Defteri Fikri” başlıklı blog yazımızı ziyaret edebilirsiniz. Birbirinden güzel fikirlere yer verdiğimiz bu yazımızdan ilham alabilirsiniz. Böylece nasıl bir anı defteri hazırlamak istediğinize karar verebilirsiniz. Sonrası mı, sonrasında malzemeleri hazırlayıp anı defterini hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Fotoğraflı anı defteri hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler;

  • Fotoğraflar,
  • Makas,
  • Kalem,
  • Yapıştırıcı,
  • Ve son olarak tabii ki defter.

Tüm malzemeleri hazırlayın. Ardından da anı defteri ile ilgili yazdığımız blog yazısını okuyun. Böylelikle defterinizin sayfalarını hatıralarla süsleyebilirsiniz. Sevdikleriniz bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu olacaktır.

Bu hediye fikri hoşunuza gittiyse ama hediyeyi hazırlamak için yeterli vaktiniz yoksa Muhiku’nun fotoğraflı anı defteri fikirlerini inceleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa

anneye-kupa-ve-takvim

Günlük hayatta en çok kullandığımız ürünlerden biri olan kupalardır. Bu eşyayı sevdiklerinizin en güzel anılarıyla süslemeye ne dersiniz? Annenize, babanıza, arkadaşınıza, sevgilinize ya da eşinize fotoğraflı kupa armağan edebilirsiniz. Böylece en sıradan rutinlerine bile anlam yüklü bir dokunuş yapabilirsiniz.

Muhiku’nun kişiye özel fotoğraf baskılı kupa çeşitlerinden biriyle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Bütçe dostu bu anlamlı hediyelerle özel günleri en güzel hediyelerle daha da anlamlı kılabilirsiniz.

Kanvas Tablo

kanvas-tablo

Bayan ya da erkek sevgiliye resimli hediyeler vermek istiyorsanız tercih edebileceğiniz diğer bir seçenekse kanvas tablo. Muhiku’nun kanvas baskı hizmetiyle dilerseniz sevgilinize, dilerseniz de annenize en güzel ve en anlamlı hediyeyi verebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir