Kişiye Özel Asker Hediyesi Nasıl Hazırlanır?

kisiye-ozel-asker-hediyeleri-nasil-hazirlanir

Asker hediyesi hazırlarken kişiye özel olmasını istiyorsanız sizin için kaleme aldığımız bu yazıdan ilham abilirsiniz. Böylelikle askerdeki sevgilinize, dostunuza ya da belki de oğlunuza en uygun hediyeyi hazırlamış olacaksınız.

Askerlik, erkeklerin hayatlarında geçirmiş oldukları anlamlı ve bir o kadar da zorlu bir süreçtir. Askerde sevdiklerinden uzak kalan ve bilmedikleri bir memlekette görev yapan sevdiklerimiz duygusal olarak son derece hassas olabilirler. Böyle bir süreçte daima sevdiklerini yanlarında hissetmek yani sevildiklerini hatırlamak isterler.

Bizlerden gelecek bir telefon ya da mektup ile heyecanlanırlar. Uzun telefon sohbetleriyle onların bize olan özlemlerini ve bizim de onlara olan özlemimizi gidermeye çalışırız. Hal böyle olunca askerlik sadece yapan için değil bekleyen için de zor bir süreç haline gelir.

🪖 Askerdeki sevdiklerinizi mutlu edecek en güzel hediyeleri Muhiku’da bulabilirsiniz. Muhiku’nun asker hediyeleri koleksiyonunda bir askerin hem ihtiyacını karşılayacak hem de onu mutlu edecek hediyeyi  bulabilirsiniz.

Asker Hediyesi Ne Alınır?

asker-hediyesi-ne-alinirAskerlik her erkeğin ömrünün belirli bir döneminde yapması gereken önemli bir görevdir. Bu görev sırasında yorulan ve yıpranan sevdiklerimizi mutlu etmek de bizim için son derece önemlidir. Dolayısıyla onlar için en anlamlı ve en özel hediyeleri almak isteriz. Askerdeyken bizi yanlarında hissedebilecekleri hediyeler ile onları mutlu etmeyi arzularız.

Asker hediyesi hazırlarken kişiye özel olmasına dikkat edenler için faydalanacakları birkaç önemli husustan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz bu noktalara dikkat ettiğiniz taktirde askerdeki sevgilinize, dostunuza ya da oğlunuza en uygun hediyeyi seçebilir ve daima onunla olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Askerdeki sevdiklerinize kişiye özel hediye seçimi yaparken birkaç hediye fikrinden faydalanabilirsiniz. Bu hediyeleri askerdeki sevdiklerinizin kişilik özelliklerine, ilgi alanlarına ve hobilerine göre dizayn edebilirsiniz. Muhiku’nun manevi değeri yüksek ve anlamlı erkek hediyeleri sayesinde kolayca seçim yapabilirsiniz.

Dilerseniz askere yılbaşı hediyesi fikirlerini inceleyebilirsiniz. Bu hediyelerle yeni yıla girerken onlara yalnız olmadıklarını hatırlatabilirsiniz.

İşte askerdeki sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz kişiye özel birkaç asker hediyesi fikri.

Askere Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?

yenilenen erkege hediye kutusuÖzellikle asker sevgiliye hediye alacağımız zaman içimiz kıpır kıpır olur. Ona gönderdiğimiz her şey bizi hatırlatsın, ona kendini iyi hissettirsin isteriz.

Soğukta üşüyen, gün boyu yorulan erkek arkadaşımız gönderdiğimiz hediyelerle biraz olsun yatışsın, rahatlasın isteriz. Dolayısıyla askere alınacak hediyeler içinde en çok setleri tercih ederiz. Asker sevgiliye doğum günü hediyesi için de yine bu setlerden faydalanabilirsiniz.

Çünkü setler birden fazla hediyeliğin bir araya gelmesi sonucu hazırlanır. Bu sebeple askerler için hem son derece şık hem de son derecek kullanışlıdır.

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu, içerisinde yer alan kaliteli ürünleriyle sevgilinizin askerdeki günlerine renk katacak bir kutu. Şık ve işlevsel içeriğiyle dikkat çeken Erkeğe Hediye Kutusu içinde;

  • Brezilya Bella Giana filtre kahve,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Yade limon kokulu kolonya,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Askerdeki sevdikleriniz için artık kişiye özel hediye hazırlamak her zamankinden daha kolay. Muhiku’nun sizlere sunmuş olduğu kendi kutunu yap sayfası ile askerdeki sevdiklerinizin kişiliğine, ilgi alanlarına ve hobilerine en uygun kutuyu tasarlayabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken askerdeki sevdiklerinizin seveceğini düşündüğünüz parçaları bir kutu içerisine toplamak. Böyle bir asker hediyesi ile askerdeki sevgilinizi, dostunuzu ya da oğlunuzu mutlu edebilir ve yüreğinizin daima onunla olduğunu ona hissettirebilirsiniz.

Askere El Yapımı Hediye

babalar-gunu-cuzdanAskerdeki sevgiliniz, dostunuz ya da oğlunuz için hazırlayabileceğiniz el yapımı hediyeler hem kişiye özel olacak hem de onu çok mutlu edecektir. Çünkü ortada sizin tarafınızda üretilmiş bir hediye olacaktır. Bu da ona kendini çok değerli hissettirecektir.

Dolayısıyla asker olan birine ne hediye alınır diyenlere vereceğimiz diğer yanıt el yapımı hediyeler olacak. Askerdeki sevdiklerinize kendilerini evlerinde gibi hissettirecek bu hediyeler sayesinde özlemleri biraz olsun dinecek.

Cüzdan & Kartlık

Askere alınabilecek hediyeler içinde cüzdana ya da kartlığa yer vermemek olmaz. Özellikle el yapımı olanlara. Muhiku’nun el yapımı cüzdan ve kartlık çeşitleriyle askerdeki bir yakınınıza anlamlı ve şık bir hediye yollayabilirsiniz.

Bileklik

Birbirinden güzel iplerle ya da doğal taşlarla hazırlayacağınız bilekliklerle askerdeki sevdiklerinizi mutlu etmek ister misiniz? O halde yapmanız gereken tek şey askerdeki sevdiğiniz kişi için en uygun renkteki ipleri ya da doğal taşları seçmek. İplerle çeşitli modellerde yapacağınız bilekliği dilerseniz kamuflaj deseninde de yapabilirsiniz. Böylelikle çok dikkat çekmemiş de olacaktır.

Bunun yanı sıra doğal taşların insan üzerinde birtakım olumlu etkileri vardır. Taşların bu enerjisinden faydalanabilirsiniz. Askerdeki sevdiğinize iyi geleceğini düşündüğünüz özellikte bir taşı seçebilir ve misina ipine dizebilirsiniz. Böylelikle çok güzel kişiye özel asker hediyesi yapmış olacaksınız.

Atkı

Asker hediyesi ne olur diye düşünenlere vereceğimiz diğer bir fikir ise atkı. Askerdeki sevgiliniz, dostunuz ya da oğlunuz eğer kış aylarında askerlik yapıyorsa onun için atkı örebilirsiniz. Bu atkı ile soğuk kış gününde değil bedenini kalbini bile ısıtabilirsiniz. Sevdiği renkteki iplerle oluşturacağınız hoş bir atkı güzel bir asker hediyesi olacaktır.

Askere Hediye Kolisi

Askere gidenlerin askerlikle ilgili en çok yakındıkları nokta elbette ki yeme içme meselesi. Dolayısıyla askerdeki sevdiklerinizin damak tadına uygun seçeceğiniz lezzetli atıştırmalıklarla ona küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

Asker kolisi hazırlamak için öncelikle yapmanız gereken orta boy bir koli bulmak. Bulduğunuz bu koli içerisine askerdeki sevgilinizin, dostunuzun ya da oğlunuzun en sevdiği atıştırmalıkları ekleyebilirsiniz. Kişiye özel asker hediyesi olabilecek bu hediye ile onu şımartabilir ve onu ne kadar çok önemsediğinizi ona gösterebilirsiniz.

Örgü Battaniye

Son zamanlarda çokça karşımıza çıkan el yapımı ürünlerden bir tanesi de örgü battaniyeler. Üstelik çeşitli renklerde ve motiflerde olabilen bu battaniyeleri örmesi de oldukça basit. Bir tığ ve orta kalınlıkta bir ip ile motif motif örülen battaniye en son aşamada motiflerin birleştirilmesiyle tamamlanır.

Soğuk kış günlerinde sıcak bir dokunuşu özleyen asker sevdikleriniz için örebileceğiniz bu battaniyeler çok hoş ve sıcacık bir hediye olacaktır. Askerdeki sevgilinizin, dostunuzun ya da oğlunuzun sevdiği renklerde hazırlayabileceğiniz bir battaniye ile onu şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz.

Askere hediye almak isteyenler için farklı konseptlerde fikirler sunmak istedik. Umarız size yardımcı olmuştur. Muhiku ekibi olarak sevdiklerinizle en kısa sürede bir araya gelebileceğiniz sağlıklı günler diliyoruz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir