Kına Hediyelikleri – Şık ve Modern Tasarımlı 10 Kına Hediyesi

soz-nisan-hediyeleri-kuru-cicek-suslemeli-oda-kokusu-muhiku-blog

Evlilik sürecinin en renkli günlerinden biri hiç şüphesiz kına gecesidir. Gelin için büyük hazırlıklarla geçen kına gecesinde misafirlere verilen kına hediyelikleri günün en ince detaylarından biridir.

Çünkü herkes kendisi için özel olan o günde yenilikçi hediyeler ile hafızalarda yer etmek ister.  Dolayısıyla güvenle alışveriş yapacağı orijinal bir adres arar.

Kına gecesine hazırlanan gelin adayları birçok detay ile boğuşuyor, adeta büyük bir hazırlık sürecinden geçiyor ve en ufak bir detayı bile atlamamaya özen gösteriyor. Kına hediyelikleri ise bu detaylardan yalnızca biridir.

Eğer stres veren bu süreçte bir de bu detay ile uğraşmak istemiyorsanız bu içeriğimizden faydalanabilirsiniz.

🎁Bu içeriğimizde sizlerle Muhiku’nun birbirinden yenilikçi kına hediyelikleri seçeneklerini paylaşacağız. Bu hoş ve göz alıcı hediyelikler içerisinden güzel bir seçim yaparak işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Eğer hazırsanız en özel gününüzü daha da özel kılacak kına hediyeliklerine gelin hep birlikte bir bakalım. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Kına Gecesinde Hediye Ne Dağıtılır?

Kına gecesi, eğlencesi kadar gün sonu misafirlere dağıtılan hediyesiyle de akılda kalan en özel gecelerden biridir. Gelin adayının kıyafetleri, mekan, ikramlıklar,  müzikler derken misafirler gün sonu dağıtılan hediyeler ile evlerine döner. Haliyle akılda kalan son kare de verilen kına hediyelikleridir.

muhiku-soz-nisan-hediyelikleri

Geçmişten günümüze kına gecelerinde dağıtılan kuruyemiş, kına gibi ürünler günümüzde pek de tercih edilmiyor. Bunun sebebi de aslında bu hediyeliklerin kullanılmadan bir köşede eskiyip gitmesi diyebiliriz.

Siz de iyi biliyorsunuz ki kına gecelerinde dağıtılan demode hediyeler, davetlileri mutlu etmediği gibi hiç kullanılmadan bir köşeye atılıyor. Bu nedenle aslında kına gecesinde hediyelik dağıtma fikriniz varsa tercih edeceğiniz hediyeliğin yenilikçi olması son derece önemli.

Eğer siz de herhangi bir çekmecenin gözünde yahut herhangi bir köşede unutulan bir hediye dağıtmak istemiyorsanız Muhiku’nun kına hediyelikleri kategorisinde yer alan birbirinden hoş seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Özellikle şık bir mum, süslemeli bir sabun veya özel gününüzü unutulmaz kılacak mini bir sukulent tercih edebilirsiniz. Böylece farklı ilgi alanlarına özel tasarlanmış birçok kına hediyesi ile özel gününüzü anlamlı kılabilirsiniz.

En Yenilikçi Kına Gecesi Hediyelikleri

Herkesin kusursuz geçmesini istediği kına gecesi, çoğu kadının hayatta belki de bir kez yaşayacağı özel günlerden biridir. Bu nedenle gelin adayları bu özel gün için sayısız hazırlık yapar. Önceden ayarlanan organizasyonlar, alınan kıyafetler ve elbette ki dağıtılacak hediyelikler.

Bunlar kına gecesinin en önemli detaylarındandır. Eğer yakın zamanda kına geceniz varsa ve sizin hala bir kına hediyeliğiniz yoksa endişelenmeyin. İçeriğimizin bu kısmında paylaşacağımız kına gecesi hediyelikleri işinizi oldukça kolaylaştıracak.

İşte tereddütsüz değerlendirebileceğiniz kına hediyelikleri.

Lavanta Kesesi Hediyelik

soz-nisan-hediyesi-lavanta-kesesi

İlk kına gecesi hediyeliği önerimiz oldukça şık seçeneklerden biri. Siz de biliyorsunuz ki lavanta mis gibi kokusu ile bulunduğu ortama ferahlık katan bir bitkidir.

Özellikle rengi ile herkesin ilgisini çeken lavantanın anlamlı bir kına hediyesi olabileceğiniz hiç düşündünüz mü? Evet, Muhiku’da kumaş kese içerisinde sunulan lavanta kesesi hediyelik tercih edebileceğiniz ürünlerden biri.

Kişiye özel hazırlanan bu hediyelikler, eminiz ki davetlilerinizin yüzünü güldürecek. Ayrıca bu özel hediyelikleri Muhiku’nun web sitesi üzerinden oldukça kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Tamamen size özel hazırlanacak olan bu hediyeliklerle kına gecenizin unutulma ihtimali yok!

Mini Kahve Sepeti Hediyelik

Kahve, günlük yaşantıda olduğu kadar özel günlerde de tercih edilen ürünlerden biridir. Bunun yanı sıra kahve; kimi zaman kız isteme merasiminde tuzlu bir espri kimi zaman da hediye olarak dağıtan en özel kına hediyeliklerinden biridir.

Özellikle minimal hediyeliklerden hoşlananların tercih edeceği mini kahve sepeti hediyelik en şık nişan hediyeliklerinden biridir. Davetlilere tereddütsüz dağıtabileceğiniz bu hediyelik, fiyat aralığı ile de sizi memnun eder.

Mini Sepette Kuru Çiçek Hediyelik

Gelelim bir diğer kına hatırası önerisine. Muhiku’nun çok tercih edilen mini sepette kuru çiçek hediyeliği, size sunabileceğimiz en yenilikçi hediyeler arasında yer alıyor. Mini bir sepet içerisinde  yer alan kuru çiçek aranjmanı; beyaz, mor, turuncu olarak karışık bir şekilde tasarlanıyor.

Ayrıca kişiye özel olarak hazırlanan bu hediyelikler renkli geçecek olan kına gecesini daha da renkli kılıyor!

Kraft Kutu Süslemeli Sabun Hediyelik

kraft-kutulu-suslemeli-sabun-soz-nisan-hediyeligi

Kına hediyelikleri çoğu zaman aksesuar ürünü olarak tercih edilse de davetliler tarafından pek kullanılmıyor. Eğer ben kullanabileceğim bir hediye tercih etmek istiyorum diyorsanız Muhiku’nun kraft kutu süslemeli sabun hediyelik tam size göre.

Bu hediyeliklerin iki farklı renk seçeneğinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Böylece sabun, dantel ve kuru çiçek detayı ile misafirlerinize gece sonunda sevimli bir hediye dağıtabilirsiniz.

Turuncu Kuru Çiçek ve Kahve Hediyelik

Tek içimlik Mehmet Efendi Kahvesi ile farklı kına hediyeliğine dönüşen turuncu kuru çiçek ve kahve hediyelik, oldukça yenilikçi bir hediye seçeneğidir. Tamamen kişiye özel olarak tasarlanan bu hediyeliklerle en özel gecenizi güzelleştirebilirsiniz.

Şimdi siz de Muhiku’nun uygun fiyat aralığından yararlanabilirsiniz. Böylece hoş ve yenilikçi kına hediyelikleri içerisinden bütçenizi aşmayacak seçimler yapabilirsiniz.

Özel Kutu Süslemeli Sabun Hediyelik

Oldukça popüler olan kına hediyeliklerinden biri de Muhiku’nun özel kutu süslemeli sabun hediyeliğidir.

Kutu detayı ile diğer sabun hediyeliklerinden ayrılan özel kutu süslemeli sabun hediyelik, minimal tasarımı ile de oldukça dikkat çekiyor. Kına hediyeliği olarak tereddütsüz değerlendirebileceğiniz sabun hediyelik farklı bir hediyelik arayanların ilk tercihi.

Mini Hediyelik Sukulent

mini-sukulent-soz-nisan-kina-hatirasi

Çiçekler, özel günlerin ve hediye seçimlerinin olmaza olmaz tercihlerinden biridir. Dolayısıyla mini hediyelik sukulent, kına gecenize anlam atacak hediye seçimlerinden biri olacaktır. Gün sonu misafirlere dağıtılan bu hediyelik ile uzun yıllar akıllarda kalabilirsiniz.

Üstelik sukulent dekoratif açıdan da devamlı kullanılabilen, yaşam alanlarına renk katan ürünlerden biri. Kısacası mini hediyelik sukulent ile özel gününüzü en güzel şekilde tamamlayabilirsiniz. Ayrıca hem de sevdiklerinize güzel bir hediye verebilirsiniz.

Kuru Çiçek Süslemeli Oda Kokusu Hediyelik

Mini fanus içerinde yer alan garden oda kokusu, kuru çiçek süslemeleri birleşiyor. Böylece ortaya kusursuz bir nişan hediyeliği çıkıyor. Eğer siz de sevdiklerinize mis kokulu bir hediye vermek isterseniz Muhiku’nun kuru çiçek süslemeli oda kokusu hediyeliğini tercih edebilirsiniz. Böylece davetlilere hem özel hem de etkileyici bir hediye sunabilirsiniz.

Kuru Çiçek Süslemeli Mum Hediyelik

kuru-cicek-suslemeli-tealight-mum-soz-nisan-hediyesi

Günlük hayatın, özel hayatın kısacası yaşamın her alanında değerlendirilen mumlar, en özel kına hediyeliklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Muhiku’nun kişiye özel tasarladığı mum hediyelikler, şeffaf kutu içerisinde kuru çiçek süslemesi ile gönderiliyor.

Ayrıca mum üzerine eklenen şeffaf sticker ile hediyenizi kişiselleştirmek de mümkün. Eğer yenilikçi bir hediye arıyorum diyenlerdenseniz Muhiku’nun kuru çiçek süslemeli mum hediyeliğini tercih edebilirsiniz.

Hasır Çiçek Süslemeli Magnet Hediyelik

Zarif tasarımı ile kına gecesine incelik katacak hediyelerden biri de hasır çiçek süslemeli magnet hediyeliktir. Bu göz alıcı kına hediyeliği sayesinde hediye arayışınıza son verebilirsiniz.

Gelen davetlilere en güzel şekilde hoş geldin diyebileceğiniz bu hediyelikler uygun fiyat aralığı ile de bütçenizi hiç zorlamaz.

Yaşayıp yaşayabileceğiniz en özel gecelerden biri de siz de biliyorsunuz ki kına gecesidir. Bu nedenle bu özel gece için daha fazla stres yaşamanıza hiç gerek yok!

Gözünüze ve bütçenize hitap eden en yenilikçi kına hediyelerine Muhiku üzerinden zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

💍 Dilerseniz Nişanda Gelenlere Ne Hediye Verilir? En Güzel Nişan Hediyelikleri blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir