Karne Hediyesi Ne Alınır? 7 Karne Hediyesi Fikri

karne-hediyesi-ne-alinir-7-karne-hediyesi-fikri

Karneler alındı, şimdi çevrenizdeki öğrencileri karne hediyesi ile mutlu etme zamanı! Eğer onların keyfini yerine getirecek bir hediyeye henüz karar veremediyseniz sizin için 7 hediye önerisinde bulunduğumuz bu içerikten faydalanabilirsiniz. İşte, öğrenciler için hem faydalı hem de keyifli olacak hediye önerileri!

Yaşadığımız salgın hastalıktan en çok da öğrenciler etkilendi. Eğitim kurumlarının online sisteme geçmesiyle birlikte çocuklar kendilerini yeni ve farklı bir sürecin içerisinde buldu. Günümüz çocukları ve gençleri her ne kadar teknoloji ile haşır neşir olsalar da bu durum onların pek de alışık olduğu bir şey değil.

İnternet üzerinden yapılan dersler çocuklar için faydalı olsa da onların sanıldığının aksine daha fazla yorulmasına sebep oluyor. Bunun üzerine okul arkadaşlarıyla vakit geçirememek ve sosyal yaşantıdan uzak olmak da çocukları yoran bir diğer konu. Bu zorlu sürecin sonunda alınan karne ise şimdiye dek alınmış tüm karnelerden daha değerli. Dolayısıyla çevrenizdeki öğrencilere onlara keyif verecek bir karne hediyesi armağan ederek onların motivasyonlarını yükseltebilirsiniz.

Bu içeriğimizde karne hediyesi önerilerimizi kategorilere ayırdık. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 4 farklı kademedeye göre hediye önerilerinde bulunduk. İşte, sizler için seçtiğimiz hem keyifli hem de faydalı karne hediyesi önerileri!

Okul Öncesi Karne Hediyeleri Önerileri

karne-hediyesi-kitap

Okul öncesi çağındaki kreş ve anasınıfı öğrencileri için hediye olarak oyuncak tercih etmemenizi öneririz. Çünkü bu çağdaki çocukların zaten çok sayıda oyuncağı var. Bunun yerine onların hayal güçlerini, psikomotor becerilerini veya dil gelişimlerini destekleyecek hediyeler arasından seçim yapmanızı öneririz.

Bizim sizin için seçtiğimiz hediye önerileri ise bu çağdaki çocukların hayal güçlerini, dil becerilerini ve psikomotor becerilerini geliştiriyor. İşte, okul öncesi çağındaki çocuğa alınabilecek hediyeler!

Sesli Kitap

Sesli kitaplar okul öncesi çağındaki çocukların hayal gücünü ve dil becerilerini geliştirecek en önemli kitaplardır. Henüz okuma yazma aşamasına geçmeyen çocuk, bu kitaplar sayesinde kitap ile bütünleşir, hayal dünyasında kurgular ve dil becerilerini geliştirir. Dolayısıyla okul öncesi çağındaki çocuğa karne hediyesi olarak sesli kitap almanızı tavsiye ederiz.

Boyama Seti

Boyama setleri, okul öncesi çocukların psikomotor becerilerini geliştirmeyi sağlayan en faydalı aktivitelerden biri. Onlara hem keyif verecek hem de becerilerini geliştirecek boyama setleri ile güzel bir karne hediyesi hazırlayabilirsiniz. Rengarenk kalemler ile hayal ettikleri dünyayı yaratabilecekleri boyama setleri ile ağacı maviye, göğü ise yeşile boyayabilirler!

İlkokul Karne Hediyeleri Önerileri

karne-hediyesi-kitaplar

İlkokul çağı bir çocuğun en önemli gelişim çağlarından biri. Çocuk bu dönemde edindiği alışkanlıkları bir ömür devam ettirebilir. Dolayısıyla ilkokul çağındaki çocuğa hediye seçerken onun faydalı bir alışkanlık kazanabileceği hediye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Bizce ilkokul çağındaki çocuğa armağan edilecek hediyelerden en güzeli kitaplarla dolu bir hediye kutusu. Onun hayal dünyasını, okuma ve dil becerilerini geliştireceği gibi ona kitap okuma alışkanlığı da kazandıracaktır.

Kitaplı Hediye Kutusu

İlkokul çağına uygun kitaplarla faydalı ve eğlenceli bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. İçerisinde çeşit çeşit kitapların olduğu hediye kutusu ile öğrenirken eğlenecekler ve farklı diyarlarda farklı hayatlara konuk olacaklar. Belki de konuk oldukları hayal dünyası içerisinde kendilerine bir rol biçecekle ve hayal dünyalarını zenginleştirecekler. Tatilde onlara okuma ve dil becerisi kazandıracak olan bu hediye onlara eğlenceli saatler de sunuyor!

Ortaokul Karne Hediyeleri Önerileri

ukulele

Ortaokul çağındaki çocuklar, ilkokul çağındaki çocuklara nazaran daha sosyal ve dışa dönük yaşarlar. Bu sebeple onların sosyal yaşantısını destekleyecek hediye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. İşte, ortaokul çağındaki çocuğa alınabilecek faydalı ve keyifli karne hediyesi önerileri!

Paten

Paten sürmek ortaokul çağındaki pek çok çocuğun hayali. Onlara armağan edeceğiniz paten ile özgür zamanlarını değerlendirebilir ve birazcık da eğlenebilirler. Onların hoşlandıkları renklerle tasarlanmış bir çift paten ile şimdiye kadar aldıkları en güzel karne hediyesini onlara armağan edebilirsiniz.

Müzik Aleti

Ortaokul çağındaki bir öğrenciye armağan edebileceğiniz en güzel ve en faydalı hediyelerden biri de ona bir beceri kazandırmak. Ona alacağınız bir müzik aleti ile boş zamanlarını keyifle değerlendirmesini sağlayabilir ve yeni bir beceri kazanmanın hazzını yaşamasına yardımcı olabilirsiniz. Onun için aldığınız müzik aletini çalmayı çeşitli kurslar ve YouTube kanalları üzerinden öğrenebilir ve öğrendiği ilk parçayı dinlemenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Lise Karne Hediyeleri Önerileri

yenilenen-yeni-bir-baslangic-kutusu

Lise çağındaki çocuklar yetişkin statüsüne daha yakın oldukları için onlar için hediye seçerken çocuksu hediyelerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Sizin için seçtiğimiz hediye önerileri lise çağındaki gençlerin hoşuna gidebilecek keyifli ve faydalı hediyeler. İşte, lise çağındaki genç öğrencilere alınabilecek hediye önerileri!

Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu

Muhiku’nun Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu, lise çağındaki genç öğrencilere armağan edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri. Bir yılı geride bırakan öğrencilere daha başarılı, daha güzel ve daha düzenli bir yılın kapılarını aralayacak bu hediye kutusu ile ona keyifli bir tatil armağan edebilir ve gelecek yılı planlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu’na ve bu konseptte hazırlanan diğer dopdolu hediye seçeneklerine hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu’nun içerisinde bulunan renkli ve keyifli detaylar;

  • One Two Sock – Özel Tasarım
  • Godiva Sütlü Fındıklı Belçika Çikolatası
  • My Bottle Siyah Kılıflı Cam Matara
  • Colombia Kahvesi
  • Ananaslı Planlayıcı
  • Congratulations Tebrik Kartı

Onlara yepyeni lezzetleri deneme fırsatı vereceğiniz bu kitapla tatili daha keyifli ve daha renkli geçirecekler!

Bluetooth Kulaklık

Günümüzün en gözde teknolojik aletlerinden biri de bluetooth kulaklıklar. İşte, okulda, evde işimizi kolaylaştıran bu teknoloji harikası ürünle lise çağındaki öğrencilere uzun zamandır sahip olmak istedikleri bir hediyeyi armağan edebilirsiniz. Bu teknoloji harikası ürün sayesinde diledikleri müzikleri keyifle dinleyebilecekleri gibi dizi ve film keyfinin de tadını çıkaracaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir