Kardeşe Doğum Günü Mesajı Örnekleri

kardese-dogum-gunu-mesaji

Kardeşe doğum günü mesajı yazarken onun için en güzel ve en samimi sözleri sarf etmek isteriz.  Her ne kadar tartıştığımız zamanlar olsa da en büyük vazgeçilmezlerimiz arasında yer alırlar. Onlar hayatımızın hemen hemen her anına tanıklık ederler.

Dünyaya geldikleri bu özel günde güzel sözler söylemeye çalışırız. Bu sayede hislerimizi ve sevgimizi tam anlamıyla yansıtırız.

Kardeşinize doğum günü mesajı yazmanın yanında ona en güzel hediyeyi vermeniz için ipuçları da paylaşacağız. Böylelikle ona doğum gününde hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

🎁 Henüz hediyenizi seçmediyseniz kardeşe doğum günü hediyesi kutularını değerlendirebilirsiniz.

hediyelere-goz-at

Kardeşimiz bu hayattaki en değerli varlığımız. Bizim için her şeyden önce gelen kardeşimize yazacağımız doğum günü mesajına eşlik edecek hediye de alelade bir hediye olmamalıdır. Alacağımız doğum günü hediyesi en az onun kadar özel olmalıdır. Aynı zamanda ona kendini özel hissettirmelidir.

Üzerine saatlerce düşünülmüş ve her bir ayrıntısının büyük bir titizlikle seçildiği hediyeler belki de bu tanıma en iyi uyan hediyelerdir.

Muhiku, farklı konseptlerle tasarladığı hediye kutularıyla kardeşlerimize en az onlar kadar özel olan hediyeler armağan etme fırsatı veriyor. Çeşitli kategorilere ait ürünlerle hazırlanan hem şık hem de dopdolu hediye kutuları kardeşlerimize kendini özel ve değerli hissettirecektir.

Bu hediye seçenekleri onlara tek bir kutu ile;

  • Yeni bir lezzet ve yeni bir hobi keşfetme,
  • Yaşam alanlarına ufak dokunuşlar yapma,
  • Bulundukları ortamlara hoş kokularla farklı bir hava katma,
  • Günlük rutinlerinde vazgeçilmezleri olacak kişisel bakım ürünleriyle çekiciliklerine çekicilik katma,
  • En sıradan kıyafetlerine bile çeşitli aksesuarlarla farklı bir hava katmak gibi pek çok fırsat tanıyacaktır.

Üstelik Muhiku’da kardeşinizin zevklerine göre kendi hediyenizi de tasarlayabilirsiniz.

Abladan Kardeşe Uzun Doğum Günü Mesajı Fikirleri

Bir abla hayatı boyunca kardeşinin iyi kötü her anında yanında olmak ister. Daima gülümsemesi ve üzülmemesi için elinden geleni yapar. Kardeşinin doğum gününe aylar kala onun için en güzel hediyeyi bulmak için çabalar. Çünkü tek istediği yüzünde sıcacık bir gülümseme oluşturmaktır.

erkek-kardese-dogum-gunu-mesajiYüreği sevgi dolu kıymetli ablaların kardeşlerine doğum günü mesajları yazabilmeleri için içtenlikle kaleme alınan mesajları bir araya getirdik. Siz de bu mesajlardan ilham alarak biricik kardeşinize ya da kardeşlerinize sevgi dolu bir doğum günü mesajı yollayabilirsiniz.

İşte, abladan kardeşe doğum günü mesajı fikirleri.

Abladan Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajı Fikirleri

Erkek kardeşinizin doğum günü kutlamasını en güzel cümlelerle yapmak ister misiniz? Eğer cevabının evetse sizin için derlediğimiz abladan erkek kardeşe doğum günü mesajı fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

  • “Canım kardeşim, her yaşında kocaman mutluluklar çalsın kapını. Yüzündeki o sıcacık gülümsemeyi, kalbindeki o masumane sevgiyi kaybetme. Seni çok seviyorum can kardeşim, iyi ki doğdun!”
  • “Her şeyim, sırdaşım, en değerli varlığım, biricik kardeşim. İyi ki senin ablanım, iyi ki benim kardeşimsin. Seni çok seviyorum ablacım, iyi ki doğdun, iyi ki benim kardeşim oldun.”

Abladan Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajı Fikirleri

kiz-kardese-dogum-gunu-mesajiAbla ve kız kardeş arasındaki bağ kardeşliğin ötesindedir. Kimi zaman birbirlerinin en yakın iki dostu, kimi zaman ise en büyük sırdaşı olurlar. Kız kardeşinizin doğum gününde onun yeni yaşını anlamlı bir mesajla kutlamak için sizin için seçtiğimiz örneklerden faydalanabilirsiniz.

  • “Kardeşim, yoldaşım, en iyi arkadaşım sana olan sevgimi hiçbir kelimeyle ya da cümleyle ifade edemem. Yeni yaşında tüm güzellikler seninle, tüm dileklerin gerçek olsun. Her zaman yanında olacağım biriciğim, iyi ki doğdun!”
  • “Canımın en içi, biricik kardeşim seni çok seviyorum. Kaç yaşına gelirsen gel sen benim minik kardeşim olarak kalacaksın. Daima seni koruyup kollayacağım. Her şeyim, iyi ki doğdun!”

Yukarıda yer verdiğimiz kardeşe doğum günü mesajı kısa örnekleri dilerseniz uzatabilirsiniz. Bu mesajları bir araya getirip kendi cümlelerinizi ve duygularınızı katarak yeniden yazabilirsiniz. Böylece kardeşe doğum günü mesajı uzun ve anlamlı bir bütün olacaktır.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı Duygusal Uzun ve Resimli Örnekler

erkek-kardese-resimli-dogum-gunu-mesajlari

İlginizi Çekebilir: İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

Kardeşiniz için resimli doğum günü mesajları hazırlamanız için uzun uzun uğraşmanıza gerek yok. Sizin için hazırladığımız resimli doğum günü mesajları ile kardeşinizin doğum gününü en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

O halde kardeşime doğum günü için ne yazabilirim diye merak edenler için en güzel fikirler.

Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajları

Erkek kardeşe doğum günü mesajı yazmanın yanında ona olan sevginizi ve hayatınızdaki önemini göstermek için ona güzel bir hediye almak istiyorsanız İyi ki Doğdun Hediye Kutusu tam da size göre bir seçenek!

Kutunun içerisinde özel tasarım çorabın yanı sıra lezzetli bir filtre kahve ve çikolata var. Bunun yanında bu kutu ile kardeşiniz kendi jel mumunu yapma deneyimi elde edebilir. Kutunun içerisine erkek kardeşe doğum günü mesajı olarak ekleyebileceğiniz sözler:

  • “Yaşın kaç olursa olsun benim için daima minik olacaksın. Varlığınla hayatıma renk kattığın için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun canım kardeşim.”
  • “Bu hayatta anne ve babamın bana sunmuş olduğu en güzel armağan doğmuş bugün, iyi ki de doğmuş. Doğum günün kutlu olsun canımın içi, seni seviyorum.”
  • “Hey delikanlı, iyi ki doğmuşsun da hayatımızın bir parçası olmuşsun. Seni çok seviyoruz, iyi ki doğdun.”
  • “Belki de bu hayattaki en mükemmel kardeşe sahibim. İyi ki benim küçük erkek kardeşimsin, seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun ufaklık.”

Erkek Kardeşe Duygusal Doğum Günü Mesajları

erkek-kardese-dogum-gunu-mesaji-2

  • “Canımın içi kardeşim, doğum gününü tüm kalbimle kutlarım. Seninle geçirdiğim her an benim için paha biçilemez. Umarım yeni yaşın sana şans, mutluluk ve başarı getirir. Sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Bugün hayatımın en özel günü, çünkü biricik kardeşimin doğum günü. Geçmişte kâh birlikte güldük kâh birlikte ağladık. Her zaman olduğu gibi yeni yaşında ve gelecek tüm yaşlarında senin yanında olacağım. İyi ki varsın, seni çok seviyorum kardeşim. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Sevgili kardeşim, seninle büyümek ve bir aileyi paylaşmak benim için büyük bir zenginlik. İyi ki benim kardeşimsin, sen olmasan hayat ne kadar tatsız olurdu. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Hayatımın en büyük hediyesi iyi ki doğdun. Sen olmasan ne yapardın bilmiyorum. Bana ablalık duygusunu tattırdığın için çok teşekkür ederim. Seni seviyorum, doğum günün kutlu olsun biriciğim.”

Erkek Kardeşe Kısa Doğum Günü Mesajları

erkek-kardese-dogum-gunu-mesaji-3

  • “Doğum günün kutlu olsun, kardeşim! İyi ki varsın!”
  • “Benim canım kardeşim, bugün senin günün. Her zaman yanında olacağım. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun!
  • “Doğum günün kutlu olsun biricik kardeşim! Yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı seninle olsun!”
  • “Kardeşim, yeni yaşın sana bol şans ve güzellikler getirsin. İyi ki doğdun!”
  • “Doğum günün kutlu olsun biricik kardeşim! Umarım doğum günün, senin kadar özel ve keyifli geçer. İyi ki doğdun!”
  • “Benim yakışıklı kardeşim, yeni yaşın sana hayallerinin ötesinde güzellikler sunsun, iyi ki doğdun!”
  • “Doğum günün kutlu olsun kardeşim! Seni seviyorum, her zaman yanındayım.”

Erkek Kardeşe Uzun Doğum Günü Mesajları

erkek-kardese-dogum-gunu-mesaji-4

  • “Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim. Senin gibi bir kardeşe sahip olmak benim bu hayattaki en büyük şansım. Umarım bu özel gününde sen de en az bizi mutlu ettiğin kadar mutlu olursun. Seni çok seviyoruz, iyi ki varsın kardeşim!”
  • “Biriciğim, ilk doğduğun günü hatırlıyorum da o minicik gözlerinde nasıl da içimizi ısıtmıştın. Heyecandan tüm gece uyuyamamış, yanı başında seni izlemiştim. Sen beni dünyanın en mutlu ablası yaptın kardeşim. Seni o kadar çok seviyorum ki kalbim kalbinle atıyor. Doğum günün kutlu olsun can kardeşim, iyi ki doğdun!”
  • “Bugün benim için en özel gün. Çünkü bugün biriciğim yani kardeşim doğdu. Sen benim bu hayattaki umudum ve neşemsin. Ayağına taş değmesini bile kaldıramam. Seni çok seviyorum canım benim. Sağlıklı bir ömür geçirmen ve hayal ettiğin her şeye kavuşman dileğiyle. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun!”

Erkek Kardeşe Komik Doğum Günü Mesajları

  • “Doğum günün kutlu olsun, kardeş! Artık yaşlanıyorsun, belki de bu yıl artık saçlarına aklar düşer. 😜”
  • “Hey kardeşim, doğum günün kutlu olsun! Yeni yaşınla artık seni ciddiye almaya başlayabiliriz, belki. 🎉”
  • “Kardeşim, sen yaşlanmadın sadece artık daha deneyimlisin! İyi ki doğdun ve yaşlandın! 🎂”
  • “Kardeşim, yaşın kaç oldu? Ne zaman bu kadar yaşlandın? Aman, yaş kağıt üzerinde sadece bir sayı. O yüzden gül ve yaşa! 🎂”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Bir yıl daha geçti ve sen hala bize katlanabiliyorsun, bu gerçekten büyük bir başarı! 🥳”

Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajları

kız-kardese-resimli-dogum-gunu-mesajlariİlginizi Çekebilir: Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

Kız kardeşe doğum günü mesajı yazmak çok da zor olmasa gerek. Çünkü kız kardeş, yaptığı her türlü cadılığa rağmen kendisini sevdirme yeteneğine sahip değil mi?

Küçük tatlılıklarıyla ona olan öfkenizi bir anda unutabilirsiniz. Bu gizli yeteneğe sahip olan kardeşinize kıza hediye seçenekleri içerisinden güzel bir kutu seçebilirsiniz.

Kutunun içerisine ekleyeceğiniz minik bir not ile onu dünyanın en mutlu kardeşi yapabilirsiniz. Kız kardeşe doğum günü mesajı olarak şunları yazabilirsiniz:

  • “Canımın bir parçası, hayatta her günün bir öncekinden güzel geçsin. Seni seviyorum, iyi ki doğdun!”
  • “Prenses, her yaşında daha da güzelleşiyorsun. Hayatıma kattığın bu güzellik için sana minnettarım. İyi ki doğdun, iyi ki benim güzel kardeşim oldun. Doğum günün kutlu olsun güzellik.”
  • “Bugün dünyaya bir güzellik gelmiş, iyi ki gelmiş. Hadi gözlerini kapat ve dileğini tut. Daima birlikte olmamız dileğiyle. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun canımın içi.”
  • “Güzel kardeşim, bugün senin doğum günün ve ben ne yazarsam yazayım sana olan sevgimi tam anlamıyla ifade edemez. Birlikte güldüğümüz, birlikte ağladığımız nice yarınlarımız olsun. Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim.”

Kardeşe En Güzel Doğum Günü Mesajları

  • “Canım kardeşim; varlığın, neşen, enerjin ve pozitifliğin bana her zaman ilham veriyor. Yeni yaşında mutluluk, neşe ve huzur yine seninle olsun. Sağlıklı bir yaş geçirmeni dilerim, iyi ki doğdun!”
  • “Büyüdükçe birbirimizden ayrı yerlere düşsek de sen daima benimlesin ve benim biricik kardeşimsin. Her zaman senin yanında olacağım. İyi günde de kötü günde de sana destek olacağım. İyi ki varsın kardeşim, seni çok seviyorum.”
  • “Mutluluk kaynağım, biricik kardeşim; varlığın her zaman bana huzur verdi. Seninle birlikte büyümenin keyfini anlatamam. Zaman zaman kavga etsek de ağladığımızda ilk birbirimize koştuk. Sen benim dayanağım, sırdaşım ve arkadaşımsın. İyi ki doğdun kardeşim, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Zaman su misali akıp gidiyor. Benim küçücük kardeşim gözlerimin önünde büyüyor. İyi ki doğdun benim biriciğim, doğum günün kutlu olsun!”

Ablaya Doğum Günü Mesajları

ablaya-dogum-gunu-mesaji

İlginizi Çekebilir: Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Hayatta bir ablanız varsa bazı şeyler daha kolay olabilir. Çünkü her ne olursa olsun daima arkanızda olduğunu bilmek sizi güçlü hissettirir. Kimi zaman bir abladan ziyade bir anne gibi olur.

Ablanıza yalnızca bir hediye alacak olsanız alabileceğiniz en güzel hediye Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu olurdu. Çünkü ablalarımız da tıpkı annemiz gibi bazen kendini ihmal edebiliyor.

Ona vereceğiniz bu kutu ile kendine biraz vakit ayırmasını ve kendiyle ilgilenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanında kutunun içerisine güzel bir doğum günü mesajı ekleyebilirsiniz.

Ablaya doğum günü mesajı olarak şu örneklerden faydalanabilirsiniz:

  • “Hayatta her anımda senin yanımda olduğunu bilmek bana güç veriyor. Daima yan yana olmamız dileğiyle, doğum günün kutlu olsun ablacım.”
  • “Hayatta en büyük şansım sensin, iyi ki benim ablamsın. Doğum günün kutlu olsun ablacım, iyi ki varsın.”
  • “Uyandığın her günün daima mutlulukla dolsun, yüzünden tebessüm eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun ablacım, seni çok seviyorum.”
  • “Bu hayatta her koşulda omuz omuza olabileceğim bir ablam olduğu için dünyanın en şanslı kardeşiyim. Seni çok seviyorum ablacım, iyi doğmuşsun.”
  • “Bazen bir dost, bazen bir anne, bazen bir sırdaş oldun benim için. Dünyanın en güzel ablası doğum günün kutlu olsun.”

Abiye Doğum Günü Mesajları

en-yeni-erkege-hediye-kutusu

İlginizi Çekebilir: Erkeğe Hediye Kutusu

Hayatta bazen bazı şeyler yolunda gitmez. Düşebilirsiniz, kalkabilirsiniz, hata yapabilirsiniz ve bunun gibi pek çok şeyle karşılaşabilirsiniz. Fakat karşılaştığınız her zorlukta sizin yanınızda olan ve elinizi tutan bir abiniz olduğunu bilirsiniz.

Abinize anlamlı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Erkeğe Hediye Kutusu sizin için ideal bir seçim olacaktır. Bu kutu ile abinizi çok mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda ona olan sevginizi içine yazdığınız doğum günü mesajı ile dile getirebilirsiniz.

Bunun yanında diğer erkeğe hediye kutularını da sitemiz üzerinden keşfedebilirsiniz.

Kutunun içerisine kardeşe doğum günü mesajı olarak tercih edebilirsiniz;

  • “Her ne kadar bazen bana kızsan da seni çok seviyorum abicim. İyi ki senin gibi bir abiye sahibim, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Şimdi de söylüyorum, yarında söyleyeceğim: İyi ki senin gibi bir abiye sahibim, seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun canım abim.”
  • “Bu yeni yaşında dilediğin tüm güzellikler seninle olsun. Seni çok seviyorum canım abim, iyi ki doğdun.”
  • “Bugün dünyanın en iyi abisi doğmuş ve benim abim olmuş. Hayat bizi hiç ayırmasın, birlikte nice yarınlara. Doğum günün kutlu olsun abicim, seni çok seviyorum.”

Kardeş doğum günü mesajı örneklerimizin sonuna geldik. Yukarıda farklı başlıklar altında yer verdiğimiz kardeşe doğum günü sözleri ile eminiz ki kardeşiniz için hazırlayacağınız en güzel sürprizler anlam kazanacak.

Kardeşinize yaş gününde anlamlı bir sürpriz yapmak için Muhiku’nun kardeşe doğum günü hediyesi sayfasında yer alan fikirleri incelemeyi unutmayın.

1 yorum

  1. “Bu hayatta her koşulda omuz omuza olabileceğim bir “CANIM”olduğu için dünyanın en şanslı yiğeniyim. Seni çok seviyorum .İyi ki doğmuşsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

Daha Fazla

Sevgiliye Özel Uzun Mesajlar

İçindekiler Gizle Sevgiliyi Mutlu Edecek Uzun MesajlarSevgiliye Uzun Mesaj FikirleriUzun Aşk SözleriSevgiliye Romantik Mesaj ÖnerileriSevgiliye Kısa Aşk Mesajı…