Kampçı Hediyeleri – Kampçılara Alınacak 5 Hediye Önerisi

kampci-hediyeleri-kampcilara-alinacak-5-hediye-onerisi

Kampçı dostlarınız için henüz hediye seçmediyseniz bu içeriğimizi okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü sizler için kampçı hediyeleri içinden en kullanışlı ve en havalı parçaları seçtik. Bu hediyeler karşısında mutlu olmayacak bir kampçı düşünemiyoruz!

Giderek betonlaşan dünyamızda doğaya biraz olsun  yaklaşmak hangimize iyi gelmiyor ki? Alabildiğine yeşilin ve mavinin derinliklerinde kaybolmak hem bedenen hem de zihnen rahatlamamızı sağlıyor.

Şehrin gürültüsünden, hava kirliliğinden, iş ya da okul stresinden biraz olsun sıyrılmak bugün pek çok şehirlinin hayallerinden biri.

Kamp da son zamanların en popüler aktivitelerinden. Doğa ananın kucağında, gökyüzünü kendimize yorgan edindiğimiz bu harikulade aktivite bizi özümüze yani doğaya döndürüyor. Kısa bir süreliğine de olsa yaşama dair tüm kıpırtıları bu aktivitede tekrar ve tekrar keşfediyoruz.

Kahvenin aroması, çayın lezzeti, nefes almanın güzelliği, dostların hoş sohbeti kampta daha bir tatlı geliyor insana. Kuş tüyü yataklarımızı aramıyor, uyku tulumu sanki bulutların üstünde uzanıyormuş hissi veriyor bize. Belki de bu yüzden kamp yapmak son zamanların en popüler aktivitesi haline geldi.

Kamp öyle bir şey ki insan bir kere alıştığı zaman bırakamıyor. Hele ki bir de tutku halini aldıysa yetmişinize de gelseniz bırakamazsınız. En ufak bir tatilde “şehir” denilen koca canavardan kaçmak ve doğanın sıcacık kucağına sığınmak istersiniz. Hayatınız kamp, kamp hayatınız olur.

Dolayısıyla kamp tutkunu yakınlarınıza hediye bakıyorsanız onların bu tutkularından beslenin. Eminiz ki kampçı hediyeleri içinden seçeceğiniz bir hediye, onları dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetecektir. Çünkü aldığınız hediye her şeyden önce onun tutkularına hitap edecektir. Bu da onun ilgi alanlarına ne kadar önem verdiğinizi gösterecektir.

Hediyelik Kamp Malzemeleri

stanley-termos

Bir kampçı için doğada olmak kadar önemli olan bir şey varsa o da kamp malzemeleridir. Eğer uzun yıllardır kamp yapmıyorsanız en küçük bir malzeme eksikliğinde zorluk çekersiniz. Bu da doğanın güzellikleri kadar zorluklarıyla da yüzleşmenize sebep olur.

Kamp malzemesi seçerken dikkat edilecek ilk şey ucuzluk değil kalitedir. Çünkü kuş uçmaz kervan geçmez bir alanda elinizdeki malzemenin bozulması en son isteyeceğiniz şey bile olmayacaktır. Dolayısıyla sevdiklerinize kamp malzemesi hediye etmek istiyorsanız fiyattan ziyade kaliteye odaklanmalısınız.

Hediye notunuz için arkadaşa doğum günü mesajları yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Stanley Termos

Stanley günümüzde en kaliteli ve en dayanıklı termos markalarından biri. Kampçıların vazgeçilmezi haline gelen Stanley ürünleri adeta evladiyelik. Bir kere alıp çok uzun yıllar kullanılabilecek Stanley ürünleri parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.

Her zaman kaliteli olanı sunmaya çalışan Muhiku, doğa & kamp hediyeleri içinde de kaliteli ürünlere yer veriyor. Stanley de bünyesinde barındırdığı ürünlerden biri.

Dolayısıyla Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap sayfasında doğa ve kamp kategorisini ziyaret ederek sevdikleriniz için içecek ya da yiyecek termosu seçebilirsiniz. Emin olun Stanley ürünleri kampçı hediyeleri içinde yer alan bir numaralı hediye seçeneği.

Çok Amaçlı Çakı ya da Kampçı Bıçakları

Eğer doğa ananın kollarındaysanız bir sonraki an neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Dolayısıyla her zaman yanınızda bir çakı ya da kampçı bıçağı taşımalısınız. Tabii ki bu canlılara zarar vermek için değil. Bir konserve kapağı açmak, bir odun parçasına şekil vermek ya da pek çok şey için olabilir.

Kullanılacak sebep her ne olursa olsun çakı ya da kampçı bıçakları bir kampçının olmazsa olmazları arasındadır. Bu sebeple kampçı hediyeleri içinde en çok tercih edilen edilen ürünler arasında yer alır.

Güneş Enerjisi ile Çalışan Şarj Aleti

Kamp hayatı iyi hoş fakat alıştığımız rahatlıktan bir hayli uzak. Özellikle hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen telefon kullanımı için bir hayli kısıtlayıcı. Çünkü tabiat anada telefonunuzu şarj edebileceğiniz herhangi bir güç kaynağını bulmanız imkansız.

Tabii güneş enerjisiyle çalışan şarj aleti dışında! Gün boyu güneşten aldığı enerjiyle telefonlarınızı şarj edebilecek bu teknoloji harikası ürün tabiat ananın kollarında dahi telefonunuzla vakit geçirmenizi ve işlerinizi takip etmenizi sağlayacak.

Dolayısıyla kampçı sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biri. Zira onlar kamptayken seslerini duymak istediğiniz zaman onlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Tabii ki kapsama alanı içinde.

Kampçılara Alınacak Hediyeler

dunya-kahveleri

Hediyelik kamp malzemeleri dışında kampçılara ne alınabilir diyorsanız size harika iki önerimiz var. Her iki önerimiz de trendler arasında. O zaman sizi daha fazla merakta bırakmadan kampçılara alınacak hediyeler nelermiş bir bakalım.

Dünya Kahveleri Kutusu

Ne demiştik, kampta içtiğimiz kahvenin aroması dahi bir başkadır. Odun ateşinde kaynayan su ile taptaze kahve çekirdeklerinin buluşması ortaya muazzam aromaların çıkmasını sağlar. Bir taraftan sıcacık kahve, bir taraftan taptaze orman kokusu, bir taraftan da doğanın muhteşem senfonisi karşısında insan yeniden doğar.

Muhiku’nun Dünya Kahveleri Kutusu ise kampçı dostlarınızın ilgi çekici serüvenine lezzet katacak en özel hediyelerden biri. İçinde yer alan 5 farklı ülkeye ait kahve çeşidiyle kamp hayatına lezzet katacak bu kutu her kamp macerasında sevdiklerinize eşlik edecek.

Dünya Kahveleri Kutusu gibi daha pek çok hediye kutusu seçeneği var. Eğer diğer hediye seçeneklerini incelemek isterseniz Muhiku’nun yenilikçi hediye dünyasını ziyaret edebilirsiniz.

Hindistan Cevizi Kase

Gelelim son önerimize. Kampçı sevdikleriniz için hediye seçerken taşıması kolay ve kullanımı pratik olan ürünlere göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü kamp çantaları bir hayli ağır olduğu için olabildiğince hafif ürünler taşımaya özen gösterirler.

Hindistan cevizi kaseler de son zamanların en popüler ürünlerinden biri. Hem natural görünümü hem de hafif yapısıyla kampçı sevdiklerinizin vazgeçilmezi olacak bir ürün.

Belki bu ürüne kampçı hediyeleri arasında rastlatamayabilirsiniz. Fakat Hindistan cevizi kaselerin kampçı dostlarınız tarafından çokça sevileceğine eminiz. Uygun fiyatlı şık Hindistan cevizi kaseler için Muhiku’nun el yapımı hediye kategorisini inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

asker-sevgiliye-ne-hediye-alinir
Daha Fazla

Asker Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Asker Sevgiliye Hediye KutusuErkeğe Hediye KutusuErkeğe Premium Tebrik Hediye KutusuAsker Sevgiliye Anlamlı Hediye FikirleriAnı DefteriKalemFotoğraf AlbümüÇikolata…