Kalp Emoji Anlamları – Bütün Emoji Kalplerin Anlamları

kalp-emoji-anlamlari-renklerine-ve-sekillerine-gore-kalp-emojilerinin-anlamlari

Mesajınızın ortasında ya da sonunda kullandığınız kalp emojileri ne anlama geliyor biliyor musunuz? Instagram, Twitter ve WhatsApp kalp emojileri mesajlarımızı süsleyen en güzel simgeler. Bütün kalp emoji anlamları birbirinden farklı. Eğer siz de kalplerin renk anlamları neler diye merak ediyorsanız bir yere ayrılmayın. Çünkü şekilli ve renkli kaplerin anlamlarını sizin için derledik.

Sevdiklerimize mesaj gönderirken ifadelerimizi güçlendirmek için emojilerden yardım alırız. Çünkü dümdüz gönderilen bir mesajın duygularımızı aktaramayacağına inanırız. Nitekim de öyledir.

Sizin de başınıza gelmiştir. Aceleyle gönderdiğiniz emojisiz bir mesajın ardından “bir sıkıntı mı var, neden bu kadar soğuksun?” gibi sorularla karşılaşmış olabilirsiniz.

İşte bu sebeple mesajlarımızı kalp emojileri, gülen yüzler, çiçekler, böcekler ve diğer simgelerle süsleriz. Çoğunlukla emojileri kendimizce yollarız.

Fakat emojilerin de kendi içinde farklı anlamları vardır. Özellikle kalp emoji anlamları renklerine ve hatta şekillerine göre değişiklik gösterir.

Eğer siz de mesajınızın karşı tarafa en doğru şekilde ulaşmasını ve hislerinizin en iyi şekilde aktarılmasını istiyorsanız renkli kalplerin anlamları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

❤️ O halde kalp emoji anlamları nelermiş gelin hep birlikte bakalım.

Emoji Kalplerin Anlamları

renklerine-ve-sekillerine-göre-emoji-kalp-anlamlari

  • Kırmızı Kalp Emojisi: Gerçek ve tutkulu aşk, romantizm
  • Pembe Kalp Emojisi: Şefkat ve sevgi
  • Turuncu Kalp Emojisi: Sıcaklık, dostluk ve enerji
  • Mavi Kalp Emojisi: Güven, sadakat ve barış
  • Açık Mavi Kalp Emojisi: Huzur ve sakinlik
  • Beyaz Kalp Emojisi: Masumiyet, saflık ve temizlik
  • Gri Kalp Emojisi: Belirsizlik, karmaşıklık ve nötr duygular
  • Siyah Kalp Emojisi: Matem, üzüntü ve keder
  • Kahverengi Kalp Emojisi: Dayanışma, toprak ve tabiat
  • Sarı Kalp Emojisi: Güven, dostluk ve samimiyet
  • Yeşil Kalp Emojisi: Tazelik, doğa ve sağlık
  • Mor Kalp Emojisi: Yaratıcılık ve duyarlılık
  • İki Kalp Emojisi: Yeni bir birlikteliğin başlangıcı, karşılıklı aşk
  • Yaldızlı Kalp Emojisi: Özel ve kıymetli duygular
  • Büyüyen Kalp Emojisi: Giderek artan duygusal bağ ve güçlenen aşk
  • Dönen Kalp Emojisi: Aşktan başının dönmesi
  • Ünlemli Kalp Emojisi: Büyük bir aşk
  • Kurdeleli Kalp Emojisi: Kalbimi sana armağan ediyorum
  • Kırık Kalp Emojisi: Kalp kırıklığı, üzüntü ve biten bir aşk
  • Sargılı Kalp Emojisi: İyileşmek ve yeniden başlamak
  • Ateşli Kalp Emojisi: Tutkulu aşk
  • Çarpan Kalp Emojisi: Heyecan ve kalbinin biri için atması
  • Elle Kalp Emojisi: Sevgi ve bağlılık
  • Boş Kalp Emojisi: İlgi ve sevgi

Renkli Emoji Kalplerin Anlamları

Yukarıda renkli ve şekilli kalp emoji anlamlarını kısaca özetledik. Ancak bu kalp emojileri kendi içinde daha farklı anlamlar da barındırıyor olabilir.

Duygularımızın ve düşüncelerimizin birer simgesi haline gelen Instagram, Twitter, Facebook ve WhatsApp kalp emoji anlamları şu şekilde:

Kırmızı Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?

kırmızı-emoji-kalp-ne-anlama-gelir

❤️ Genellikle sevgiliye ya da eşe gönderilen kırmızı kalp emojisi anlamı aşk ve romantizmdir. Yoğun duyguları ifade etmek için kullanılan bu simge; tutkulu aşkı, sevgiyi ve derin duygusal bağı ifade etmek için kullanılır.

Ancak kırmızı kalp emoji anlamları bazı kültürlere ve bireylere göre farklılık gösterebilir. Örneğin; kimi zaman arkadaşlığı ve dostluğu simgelerken kimi zaman sadece aşkın sembolü olabilir.

Turuncu Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

turuncu-kalp-emojisi-ne-anlama-gelir

🧡 Yazışmalarda kırmızı ve pembe kalp kadar kullanmasak da turuncu kalbin anlamı da oldukça pozitif. Dostluğun, sıcaklığın ve pozitif enerjinin karşılığı olan turuncu kalp emojisi aslında sıcacık mesajlarınıza çok yakışacak.

Bunun yanı sıra ise turuncu kalp emoji anlamları dışında sonbahar mevsiminde de en çok kullanılan simgelerden biri. Yalnızca mesajlarımızda değil sonbahara dair en güzel karelerimizin açıklamasında turuncu kalp emojisinin o sıcacık enerjisinden istemsizce faydalanmak isteriz.

Pembe Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?

pembe-kalp-emojisi-anlamı-nedir

💕 Pembe kalp emoji yazışmalarımızda en sık kullandığımız simgelerden biri. Dolayısıyla anlamı da hepimiz için oldukça kıymetli. 

Emoji pembe kalp anlamı; sevgi ve şefkattir. Ancak bu iki anlamın dışında zerafeti ve hassasiyeti de simgeler.

Tabii ki bu kadar sık kullanılan pembe kalp emoji anlamı bunlarla da sınırlı değil. Yer yer sıcak ve romantik duyguları da temsil eden pembe kalp emoji anlamı gereği zaman zaman kırmızı kalp emojisinden de rol çalmıyor değil.

Siyah Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

🖤 Siyah kalp emojisi anlamı rengi gereği çoğunlukla kaybı, yası ve üzüntüyü temsil eder. Dolayısıyla siyah kalbin anlamı gereği diğer kalplere göre daha ciddi durumlarda kullanıldığını söyleyebiliriz.

Sarı Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

💛 Sarı kalp emojisinin anlamı; güven, dostluk ve samimiyet. Genel itibariyle pozitif duyguların simgesi olan sarı kalp emoji anlamı aynı zamanda sıcaklık, neşe ve pozitif enerji.

Yeşil Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

💚 Yeşil kalp emojisinin anlamı tazelik, doğa ve sağlık. Ancak bunlar dışında umudu, yaşamın yeniden canlanmasını ve büyümeyi de simgeler.

Mavi Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

mavi-kalp-emojisi-ne-anlama-gelir

💙 Mavi kalp emoji anlamı; güven, barış ve sadakat ile özetlemiştik. Ancak bu anlamların dışında mavi kalp emojisi; samimiyeti ve arkadaşlığı da simgeliyor. Renginden dolayı dinginliği simgeleyen bu emoji huzur ile de ilişkilendirilir.

Açık Mavi Kalp Emoji Anlamı

Açık mavi kap emoji anlamı, huzur ve sakinlik. Genel itibariyle dinginlikle ilişkilendirilen açık mavi renkli kalp, pozitif duygularınızı simgelemenize yardımcı olacak.

Mor Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

💜 Mor kalp emoji anlamı itibariyle yaratıcılığı ve duyarlılığı simgeler. Ancak bu anlamların dışında farklı anlamları da vardır. Mor kalp emojisinin anlamı kimi zaman gizemi, kimi zaman ise olayların duygusal derinliğini simgeleyebilir.

Gri Kalp Emoji Anlamı Nedir?

Gri kalp emoji anlamları itibariyle karmaşıklığı, belirsizliği ve nötr duyguları simgeler. Ancak bunlar dışında monotonluğu, ciddiyeti ve duygusal uzaklığı da temsil eder.

Beyaz Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

beyaz-kalp-emojisi-ne-anlama-gelir

🤍 Beyaz kalp emojisi anlamı genel itibariyle masumiyet ve saflık. Ancak bunlar dışında beyaz kalp emojisinin samimiyet, temizlik ve sadelikle de ilişkilendirildiğini söyleyebiliriz.

Kahverengi Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?

🤎 Kahverengi kalp emoji anlamı genel itibariyle doğallık, sıcaklık ve toprakla ilişkilendirilir. Tüm bunların yanında kahverengi kalp emoji anlamı samimi ve doğal sevgiyle de bağlantılıdır.

İşte, renklerine göre emoji kalp anlamları bu şekilde. Peki siz mesajlaşırken en çok hangi emojileri kullanıyorsunuz? Favori emojilerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hepinize çok ❤️

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji
Daha Fazla

En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

İçindekiler Gizle Hemşireler Günü için Ne Mesaj Yazılır?12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Kutlama Mesajı ÖrnekleriSevgiliye Hemşireler Günü MesajıEşe…