Kahve Seven Birine Hediye Ne Alınır?

kahve-seven-birine-hediye-fikirleri

Sıcacık bir fincan kahvenin kokusunda ve aromasında kaybolan sevdiklerinizi biraz şımartmaya ve şaşırtmaya ne dersiniz? Üstelik bunu en sevdikleri şeyle yapabilirsiniz. Evet, birbirinden lezzetli kahve çeşitleriyle! Kahve seven birine hediye edebileceğiniz birbirinden harika hediye fikirlerimizden ilham alarak onlara hiç beklemedikleri bir sürpriz yapabilirsiniz.

Geçenlerde okuduğum bir tweette, gerçek kahve severlerin saat kaç olursa olsun kahve içebildikleri ve istedikleri takdirde de 10 dakika içinde uykuya dalabilecekleri yazıyordu. Kendimi ve çevremdeki kahve tutkunlarını düşününce, bu tweetin gayet yerinde bir tespit olduğunu söyleyebilirim. Eğer gerçek bir kahve tutkunuysanız gecenin 2’sinde bile kahve içseniz yatağa girdiğiniz zaman dakikalar içinde uykuya dalabilirsiniz.

Çevrenizdeki gerçek kahve tutkunlarına verebileceğiniz en güzel hediye yöresel kahve çekirdekleriyle hazırlanan aromatik kahve çeşitleri olacaktır. Kahve keyiflerine lezzet katacak birbirinden lezzetli kahveleri her yudumladıklarında sizi hatırlayacaklar. Belki de bu kahveler eşliğinde birlikte derin sohbetlere dalıp saati unutacaksınız.

İşte, kahve seven birine hediye edebileceğiniz ve onun kalbini pır pır ettirmeye fazlasıyla yetecek hediye fikirleri!

Kahve Seven Birine Hediye Kutusu Önerileri

dunya-kahveleri

Çevrenizdeki kahve tutkunlarına armağan edebileceğiniz en güzel hediyeler arasında çeşitli lezzetlerle dolu hediye kutuları yer alıyor. Dünyanın en ünlü kahve üreticilerinden ithal edilen kahve çekirdekleriyle hazırlanan hediye kutuları sevdiklerinize bambaşka lezzetlerin kapılarını aralıyor.

Lezzet dolu hediye kutuları yalnızla bunlarla da sınırlı değil. Kahve çeşitlerinin yanında yer alan diğer hediye çeşitleriyle de sevdiklerinizin hayatına dokunuyor. Kısacası tek bir hediye kutusu ile hem sevdiklerinize tutkunu oldukları bir lezzeti, hem de hayatın farklı alanlarında kullanabilecekleri hediyelikleri armağan edebileceksiniz.

Kahve Seven Arkadaşa Hediye

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

Muhiku’nun arkadaşa hediye koleksiyonu içerisinde de yer verilen iki muhteşem hediye kutusunu sizin için seçtik. Kahve tutkunu arkadaşınızın gözlerinin içini gülümsetecek ve onu bulunduğu dünyadan çok farklı diyarlara doğru yolculuğa çıkarak lezzet dolu iki hediye kutusundan biri ile arkadaşınıza unutamayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Hediye Kutusu

Dünya Kahveleri Kutusu, Muhiku’nun en özel hediye setlerinden biri. Beş farklı ülkeye ait filtre kahvenin bir araya gelmesiyle hazırlanan bu hediye kutusu ile arkadaşlarınıza 3. dalga kahve tadım kutusu armağan edebilirsiniz. Her bir kahve çeşidinin farklı aromalara sahip olduğu bu hediye kutusu ile evlerinin rahatlığında nitelikli kahvenin tadını çıkarmalarını sağlayabilirsiniz. Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde;

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Kenya AA kahvesi,
  • Brasil Bella Giana kahvesi,
  • Colombia Hulia kahvesi,
  • El Salvador Veracruz kahvesi,
  • Kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer almaktadır.

Arkadaşlarınızın hem farklı aromalar keşfedebilecekleri hem de keşfettikleri aromalar hakkında bilgi edinebilecekleri Dünya Kahveleri Kutusu’nun içerisine dilerseniz farklı hediyelikler de ilave ederek hediye kutunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Kahve Keyfi Hediye Kutusu, Muhiku’nun muhteşem lezzetlerle ve huzur veren hediyeliklerle donattığı bir hediye kutusu. Arkadaşınıza, annenize, ablanıza ve kahve seven herkese armağan edebileceğiniz bu hediye kutusunun içerisinde;

  • El Salvador Veracruz filtre kahve,
  • Brazil Bella Giana filtre kahve,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 adet tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın sabunu yer almaktadır.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu, kahve tutkunu arkadaşlarınıza farklı tütsülerin ve mis gibi kahve kokusuyla etrafı aydınlatan kahveli aromaterapi mum eşliğinde Brezilya’nın ve El Salvador’un en kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanan kahve çeşitlerini deneyimleme şansı veriyor. Ayrıca portakal ve tarçın aromalı sabun da banyo keyfine farklı bir haz katacak.

Kahve Seven Sevgiliye Hediye

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi

Sevgiliniz gerçek bir kahve tutkunuysa onun için hediye seçmek sizin için çocuk oyuncağı olsa gerek. Özellikle size önereceğimiz hediye önerilerinden sonra işiniz çok kolaylaşacak. Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinden seçtiğimiz birbirinden özel hediye kutuları, kahve sever sevgiliye armağan edilebilecek en özel hediyeler.

İşte bir tutam lezzet, bir tutam da romantizm eklenilerek kısık ateşte pişirilip servis edilen hediye önerileri!

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu, sevgilinize armağan edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri. Bir fincan kahvenin eşliğinde aşkı ve lezzeti paylaşabileceğiniz Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • El Salvador Veracruz filtre kahve,
  • Kenya AA filtre kahve,
  • Kırmızı kalpli Mum,
  • İkili Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • İkili siyah seramik kupa yer almaktadır.

El Salvador’un ve Kenya’nın en kaliteli kahvelerinin yetiştiği çiftliklerden seçilen %100 Arabica kahve çekirdekleri ile hazırlanan kahve çeşitlerine en şık kupalar eşlik ediyor. Lezzetin, şıklığın ve romantizmin özenle harmanlandığı bu hediye kutusu aşkınıza ilişkinize katacak.

Seninle Bir Kahve Hediye Kutusu

Lezzetli bir fincan kahveye kim hayır diyebilir ki, üstüne üstlük bu kahve aşkla ikram ediliyorsa. Seninle Bir Kahve Hediye Kutusu da kahve sever sevgilinize geleneksel lezzeti şıklıkla ve aşkla armağan edebileceğiniz benzersiz bir hediye kutusu. Elbette Türk kahvesinin geleneksel sunumuna eşlik eden tatlı ve hoş koku eşliğinde. Seninle Bir Kahve Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Selamlique Türk kahvesi,
  • Mi’CAO çilekli granolalı sütlü çikolata tablet,
  • Bambu tabaklı porselen fincan takımı,
  • Paşabahçe amber oda kokusu,
  • All We Need is Love not kartı yer almaktadır.

Aşkın ve bir fincan kahvenin ruha iyi geldiğini düşünenlerdenseniz sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden birinin Seninle Bir Kahve Hediye Kutusu olduğunu söyleyebiliriz. Sevgilinizle birlikte bir fincan kahvenin eşliğinde saatlerce sohbet edebilir ve hayal kurabilirsiniz.

Kahve Seven Birine Hediye Edilebilecek Demleme Ekipmanları

Kahve seven birine hediye edebileceğiniz diğer hediyeler ise birbirinden şık, pratik ve kullanışlı demleme ekipmanları. Özellikle 3. nesil kahve dalgası ile birlikte daha da popülerleşen ve kazandığı popülerlikle birlikte daha da gelişen kahve demleme ekipmanları arasından yapacağınız şık ve kullanışlı bir seçimle kahve tutkunu sevdiklerinizi tam anlamıyla bulutların üstünde hissettirecek bir hediye armağan edebilirsiniz.

Hario V60

Hario V60 en çok kullanılan filtre kahve demleme ekipmanlarından biri. Bir Japon markası olan Hario firması tarafından geliştirilen bu ekipmanı gerek sosyal medyada gerek de gittiğiniz mekanlarda görmüş olabilirsiniz. Kahve içmek kadar kahve demlemeyi de keyifli bir sürece dönüştüren bu ekipman sevdiklerinize hem lezzetli hem de keyif dolu kahve saatleri vadediyor.

Chemex

chemex

Chemex, kahve demleme ekipmanları içerisindeki en şık ve en havalı aletlerden biri. Kahvenin kahve filtresi içerisinden yavaş yavaş süzülüşünü saatlerce bıkmadan izleyebileceğiniz bu harika ötesi kahve demleme ekipmanı, bir kahve severe armağan edilecek en güzel hediyelerden biri. Fiyatı birazcık tuzlu olsa da sevdiklerinizin yüzünde oluşturacağı gülümseme paha biçilemez olan bu ekipmanla sevdiklerinize büyük bir jest yapabilirsiniz.

Biz sizlerle en çok bilinen iki kahve demleme ekipmanını paylaşmaktık. Eğer kahve seven birine hediye olarak kahve demleme ekipmanı armağan etmek istiyorsanız Mithra Coffee Blog‘da kahve demleme ekipmanlarının tanıtıldığı içerikten faydalanabilirsiniz. Kahve demleme ekipmanları hakkında derinlemesine bilgi veren bu içerik, eminiz ki seçim yaparken size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir