Kahve Falında Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında zürafa görmek, kimi yorumculara göre fal sahibinin çevresindeki insanlara tepeden baktığına işaret eder. Etrafındaki insanların ondan uzaklaşmasına neden olabileceği için fal sahibi dikkat etmelidir. Ayrıca soğukkanlı bir düşmana da yorulan zürafa, fal sahibinin çevresindeki insanlara karşı temkinli olması konusunda bir uyarıcıdır. Fal sahibi çevresinden gelen eleştiriler sonucu boşluk yaşayabilir ve bunalıma girebilir. Ayrıca fal sahibinin kırılgan bir yapıda olduğuna da yorulur. Fal sahibi yakın çevresiyle iletişim problemleri yaşayabilir. Yakın çevresine karşı daha duyarlı olmalıdır. Bu açıdan zürafa bir uyarıdır. Fal sahibi erkek ve bakar ise çok zarif bir hanım ile yuva kurar. Fal sahibi kadın ise son derece romantik bir erkekle evlenir.

Eğer zürafa sembolü kalabalık olarak belirginse fal sahibi içinde bulunacağı bir ortamda dikkat çeker ve takdir edilir. Eğer zürafa tek başına belirmişse fal sahibi iftiraya uğrar. Ancak yakın çevresi tarafı ona destek olur ve haksızlığa boyun eğmez. Kahve tabağında görülen zürafa ise fal sahibinin işinde hak etmediği bir pozisyonda çalıştırılmasına yorulur. Ancak bu durum karşısında dik durur ve hakkını yedirmezse kısa sürede bu durumdan kurtulur.

Kahve Falında Zürafa Görmenin Bazı Anlamları

Kahve Falı, coffee horoscope

Kahve Falında Zürafaya Binmek

Kahve falında zürafaya bindiğini görmek, fal sahibi açısından uzun süredir uğraştığı zor bir işin altından başarıyla kalkarak işin hakkını verdiğine işarettir. Başka bir anlamda ise bir dostu uğruna kuralları ihlal etmek ve birçok kişiyi karşısına alma olarak kullanılır. Fal sahibi bir karar alırken çok dikkatli olmalı ve kimin uğruna kendisini zor durumda bırakabilecek kararlar vereceğine dikkat etmelidir. Aksi takdirde yanlış kararları sonucu kötü durumda kalabilir.

Kahve Falında Zürafa Boynu Görmek

Fal sahibinin kırılgan ve nazik bir yapıda olmasına işarettir. Ailesi ve yakın çevresi fal sahibinin kırılgan yapısından dolayı bazı haberleri saklamaktadır. Başka bir anlamda ise zürafa boynunun uzunluğu başarı merdiveni olarak yorumlanır. Fal sahibinin terfi alabileceği veya daha iyi bir işe kavuşacağını simgeler.

Kahve Falında Zürafa Yavrusu Görmek

Fal sahibinin kendisinden küçük olan birisini yaşadığı duygusal travmalar nedeniyle himayesi altına alıp korumasını işaret eder. Fal sahibinin duygusal olarak zor zamanlar geçiren birisine yardım etmesi ve onun iyi dileklerini kazanmasını simgeler.

Kahve Falında İki Başlı Zürafa Görmek

Fal sahibi bir yakınından bebek veya evlilik haberi alabilir. İş hayatında ortaklıklar kurabilir. Sevgilisi varsa evlilik yolunda ilerlemeye işarettir. Ayrıca evlenmek için maddi imkanı olmayanlara hayır kapılarının açılmasını işaret eder. Fal sahibinin maddi kazanç, ev ve araba gibi arzuları gerçekleşir.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

Daha Fazla

Kahve Falında Kartal Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında kartal görmek, fal sahibinin başarıya ulaşmak istediği konularda kararlı olması gerektiğini simgeler. Rahata ulaşmak istiyorsanız odaklanmanız gerekir.…
Türk Kahvesinin Zararları, Losses of Turkish Coffee
Daha Fazla

Türk Kahvesi Zararları Nelerdir?

İçindekiler Gizle Panik ve Kaygı Bozukluğu RiskiTürk Kahvesinin Bağımlılık Yapma İhtimaliKemik Erimesine Neden Olur Türk Kahvesi Ülser ve Böbrek…
FrenchPress ile Kahve Demleme, Brewing coffee with French press
Daha Fazla

French Press ile Kahve Yapımı

İçindekiler Gizle French Press Nasıl Kullanılır?French Presste Hangi Kahve Kullanılır?Kahvenizin Su Sıcaklığı Nasıl OlmalıFrench Press ile Kahve Demleme…