Kahve Falında Timsah Görmek Ne Anlama Gelir?

timsah, crocodile

Kahve falında timsah görmek, zulmeden düşmana, haram kazanç elde eden ve alçak kimselere işaret eder. Fal sahibi düşmanlarına karşı başarı elde eder ve gücünü kanıtlar. Ayrıca iş hayatınızdaki başarılarınızın rakip firmalar tarafından kıskanılacağına da işaret eder. Fal sahibi kendisinin müdahalesi olmadan aile ve iş çevresinde meydana gelen olumsuzlukları çözmede acele etmemelidir. Aksi takdirde zararlı çıkacaktır. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler yavaş ve istediğiniz gibi olmuyor olabilir.  Bu olumsuzluk karşısında moralinizi bozmamalısınız. Zamanla mutlu ve huzurlu olacaksınız. Fal sahibinin aşk yaşamı hareketlenmek üzere. Duygularınızı karşınızdaki insana aktarırken cesur olmalı ve duygularınızı olduğu gibi aktarmalısınız. Eğer onu kaybetmekten korkuyorsanız bu duygudan kurtulmalısınız. Başka bir anlamı ile üzerinde çalıştığınız işleri oluruna bırakmayın. Hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışın ve hedeflerinizi yükseltin. Manevi hayatınızı yerine getirmeye özen gösterin. Yardıma muhtaç kimselerle karşılaşırsanız onların mağduriyetlerini gidermeye çalışın. Hayatınızda vereceğiniz çok önemli kararları aile içinde tartışın. Onların fikrini aldıktan sonra kararınızı verin.

Kahve Falı, coffee horoscope

Kahve Falında Timsah Görmenin Bazı Anlamları

Kahve Falında Timsah Yavrusu Görmek

Fal sahibi başına gelecek olumsuzluklara üzülmemeli ve gelecek güzel günlere odaklanmalıdır. Hedeflerini gerçekleştirmek için ısrarla peşinden koşmalıdır. Bu süreçte karşısına çıkacak engellere dikkat etmeli, ilerlemeli ve hedeflerinden taviz vermemelidir. Aksi durumda başarısız olma ihtimali yüksektir.

Kahve Falında Timsah Ağzı

Fal sahibinin okul hayatındaki başarıları simgeler. Fincan tabağında çıkan sembol fal sahibinin eğitim hayatında başarılı olacağına işaret eder. Evli kimseler için çocuklarının başarısına işarettir. Fal sahibi çevresinden alacağı övgüler ile gururlanacaktır. Fincanın ortasında yer alan timsah ağzı hane içinden birinin yeni bir okula başlayacağını, bu okulda çok başarılı olacağını ve mezun olduktan hemen sonra bir iş teklifi alarak parlak bir geleceğe adım atacağını simgeler. Kahve falında ağzı açık timsah birileri tarafından kıskanılmaya yorumlanır. Bu kişi en ufak hatanızda sizi arkanızdan vurmak için harekete geçecektir. Bu kişiler hayatınızda sizi üzmek için planlar içerisindedir. Ancak timsahın yanında ırmak sembolü varsa sıkıntıların geçiciliğine yorulur. Timsah ve insan figürlerinin bir arada olması ise sizden yardım uman kişilere karşı anlayışlı olmanız gerektiği konusunda uyarıcıdır.

Kahve Falında Timsah Kafası

Kendi işini yürüten fal sahipleri ile iş arkadaşlarının arası bozulabilir. İş yaşamınızdaki rakipleriniz size tuzak kurup maddi anlamda zarar görmenizi ve hatta işinizi kaybetmenizi sağlayabilirler.  Bazı falcılara göre hile ile zarar gören fal sahibini temsil eder. Başka bir anlamı ise düşmanının karşısında fal sahibinin zafer kazanmasıdır.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir