Kahve Falında Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Tavuk, Chicken

Kahve falında tavuk görmek, fal sahibinin mutlu ve sevinçli haberler almasını simgeler. Aile içinden birinin veya dostlarının iş yaşamında istediği yere gelerek başarılı olacağına işaret eder. Başka bir anlamı ile fal sahibinin gereksiz ve mantıksız işler yaptığına işaret eder. Hayatınızdaki mutluluklara karşın artık bazı şeyleri dikkate alıp öyle davranmalısınız. Başınıza üzücü olaylar gelebilir. Aile içinden biri hastalanabilir ve onun tedavisi için çare arayabilirsiniz. Ayrıca bir miras sonucu gayrimenkul alabilirsiniz. Ekonomik problemler iş yaşantınızda çalkantılara sebep olabilir. Ancak bu durum karşısında afallayıp korku ve panik yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Çalışma azminizden ve cesaretinizden ödün vermemeniz gerekir. Ayrıca ilişkiniz evlilik yoluna ilerleyebilir.

Fincanın dibinde beliren tavuk maddi sıkıntılar yaşanacağına işaret eder. Fincan tabağında görülen tavuk ise kendisine ihanet eden bir arkadaşının ihanetini sonraları öğrenmeye ve manevi olarak üzülmeye işaret eder. Bir dağın etekleri ya da yüksek bir tepede beliren tavuk kişinin ani kararlar almasını işaret eder. Fal sahibi bu konuda uyarılmalı hareketlerini ölçüp biçtikten sonra yapmalıdır. Kadın sembolü ile tavuk görülürse hayırlı bir eş sahibi olmaya işarettir.

Türk Kahvesi, Turkish Coffee

Kahve Falında Tavuk Görmenin Bazı Anlamları

Kahve Falında Tavuk Ve Kalp

Fal sahibi erkek ise kalbinden geçene göre hayırlı bir eş ile evlilik yapar. Falda tavuk ve yumurta başlayacak yeni bir ilişkiyi işaret eder. Evli kişiler için bolluk ve bereketin artmasına yorulur. Tavuğun sürekli üreten bir hayvan olması fal sahibi için iyi gelirler elde edeceği veya iyi bir gelir getiren iş fırsatı yakalayacağına işarettir. Fal sahibi karşı cins ile iş ortaklığı yaparsa bu iş kazançlı olur ve her gün daha da büyür. Ayrıca bu iş ilişkisi zamanla duygusal bir evreye girerek evliliğe ve mutlu bir yuva kurmaya kadar gidebilir. Eğer kalbe dönük tavuk belirirse bu aşk ilişkisine dönmez ve iş ilişkisinden öteye geçemez. Eğer tavuk üstte ve kalp altta ise iş ilişkisi her zaman ön plandadır. Aşk hayatının ikinci planda kalacağına işarettir.

Kahve Falında Tavuk Budu Görmek

Fal sahibinin elde edeceği bazı fırsatlar ayağına kadar gelir. Elde ettiği mutluluklar başına iş açabilir ancak kısa sürede bu sıkıntılardan kurtulur. Devlet mertebelerinde iyi bir yerlere gelebilir. İş hayatınızdaki sıkıntıları atlatır ve sevdiğiniz kişilerle mutlu zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden yakınlarınıza vakit ayırmalısınız. Başka bir anlamı ile bir düşman kazanmaya işarettir. Yaşanan sıkıntılar sonucu huzura ve aile içi mutluluğa işarettir. Fal sahibi mutlu bir evlilik veya iyi bir dost ilişkisi yaşamaya başlayabilir. Ayrıca fal sahibinin engebeli yollardan sonra refaha hayal ettiği yaşama kavuşmasını işaret eder.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

Daha Fazla

Türk Kahvesinin 5 Mucizevi Faydası

İçindekiler Gizle  Zihinsel Rahatsızlıklara İyi GelirTürk Kahvesi Metabolizmayı Hızlandırır Kanser Hastalıkları İle SavaşırTürk Kahvesi Saç Ve Cilt Sağlığına YardımcıdırDünya…
Soğuk Latte, cold latte
Daha Fazla

Latte Nasıl Yapılır? Evde Latte Tarifi

İçindekiler Gizle Evde Sade Latte TarifiÇikolatalı Latte TarifiBaharatlı Caffe Latte TarifiSoğuk Tüketmek İsteyenler İçin Caffe Latte TarifiLatte Art…