Kahve Falında Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir?

Tavşan, Rabbit

Kahve falında tavşan görmek, tanıdığınız bir insandan mutlu bir haber alacağınıza ve eğitim hayatınız devam ediyorsa başarılı olacağınıza işaret eder. Başka bir anlamıyla ise yasak bir ilişkiyi, hüzne ve kedere işarettir. Tavşanın yanında kadın şekli çıkarsa kadın tarafından aldatılmaya, erkek şekli çıkarsa erkek tarafından aldatılmaya işarettir. Bu aldatma aşk hayatında olabileceği gibi maddi anlamda da olabilir. Ayrıca tavşan fal sahibinin sırları olduğuna ve bu sırlarının başına dert açabileceğini simgeler.

Kahve tabağında bu sembol görünürse, gizli kapaklı işleri sonucu ailesi ve çevresi fal sahibine sırt çevirir. Tavşanın yanında beliren diğer sembollere dikkat etmek gerekir. Tabakta tavşanın yanında köpek varsa, gizli işler çeviren birisinin ne yaptığını öğrenirsiniz. Bu işlerin sonucu olarak önemli kararlar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında tavşanın yanında havuç varsa hasta kimselerin iyileşeceğini işaret eder. Kalp işareti ise platonik bir sevgiye işarettir. Bekar veya evli olması fark etmeden başka birilerinden hoşlanmaya başlanabilir. Platonik sevginiz asıl sevdiğiniz insana olan muhabbetinizi azaltabilir hatta ilişkinizin son bulmasına kadar gidebilir.

Kahve Falında Tavşan İle Beraber Bazı Simgelerin Anlamları

kahve-fali-turk-kahvesi

Kahve Falında Beyaz Tavşan Görmek

İyi haber ve mutluluk olarak yorumlanır. Sevinç duyacağınız haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar birbirini aldatıyor olabilir. Kendinizi korumanız gerekebilir aksi takdirde zarar görebilirsiniz. Ayrıca gizli işlerin çevrildiğine de işarettir.

Kahve Falında Tavşan Kafası 

Sizi kıskanan kişilere karşı sırlarınızı korumanız gerekir. Sırlarınızı paylaşmamanız gerektiğine işaret eder. Sevgilinize karşı anlayışlı olun ve ona karşı sır saklamaktan kaçının.

Kahve Falında Büyük Kulaklı Tavşan 

Kahve falında tavşan görmek, fal sahibinin yakın çevresinin dedikodu yaptığını simgeler. Eğer tavşanlar küçük kulaklı ise sıkıntılı hadiseler meydana gelir. Falda yavru tavşanlar varsa, fal sahibi yakın zamanda hatırı sayılır oranda maddi kazanç elde edebilir.

Kahve Falında Tavşan Ve Kaplumbağa 

Kahve falında tavşan ve kaplumbağa görmek, fal sahibi hakkında bilgiler içerir. Çevrenizdeki bazı kişilerin gizli işleri, hal ve hareketleri yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. İşlerinizin aksaması yüzünden belli süre rahata kavuşamayabilirsiniz.

Kahve Falında Tavşan Ve Fare 

Kahve falında tavşan ve fare görmek, fal sahibinin zor durumlar yaşayacağını işaret eder. Fal sahibi erkekse karısı onu aldatır, fal sahibi kadınsa kocası ona sadakatsizlik yapar. Bu sembol sonucu çoğu zaman ayrılıklar yaşanır. Bu hataları yakın çevrenizdeki birileri de yapabilir. Ancak üzülecek her halükarda fal sahibi olur.

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Kapınıza Gelsin!

Kendinize ya da Türk kahvesini seven sevdiklerinize armağan edebileceğiniz Türk Kahvesi Hediye Kutusu‘yla en şık kahve sunumlarını hazırlayabilir, sevdiğiniz dostlarınızla birbirinizin falına bakarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İçerisindeki el yapımı toprak cezveyle kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza bol köpüklü Türk kahveleri pişirebilirsiniz. Cezveyle uyumlu toprak fincan takımıyla sunumunuza şık bir dokunuş yapabilir, Godiva Napoliten çikolatayla bu sunumu tamamlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir