Kahve Falında Köpek Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında köpek görmek dostlara işaret eder. Bazı falcılara göre köpek bir dostunuzdan yardım alacağınıza yorumlanır. Aynı zamanda sizin de bir dostunuza yardım edeceğinize işaret olabilir. Maddi ve manevi sıkıntılarınızın biteceği güzel günlere ulaşacağınız anlamına da gelir. Falda ağzı kapalı köpek sembolü varsa size çok düşkün bir insana işarettir. Size tam anlamıyla sadakat ve güven duyar. Eğer köpek ağzı açık bir şekilde belirmişse bir düşmanınız olduğuna işarettir. Kahve falında köpek sevdiğiniz insanlara daha fazla korumacı yaklaşacağınıza da işarettir. İlişkinizde ise daha otoriter olacağınıza dizginlerin sizin elinizde olacağına işarettir.

Kahve Falında Köpek Görmenin Bazı Anlamları

Dibek Kahvesi, Turkish Dibek Coffee

Kahve Falında Köpek Kafası Görmek

Falda köpek kafası görmek, aile içinden gelecek haberlere yorulur. Köpek kafası fincanda belirmişse, fal sahibinin ailesinden güzel haberler alacağına, ailesi ile sevgi ve sadakat bağlarının güçleneceğine işarettir. Ayrıca tabakta beliren köpek kafası, fal sahibinin aile bireyleri tarafından gelecek önerileri dikkate alması gerektiğini de simgeler.

Eğer kahve falında köpek, yatar pozisyonda ve patisini uzatmış durumda ise fal sahibine uzanan dost elini işaret eder. Aynı zamanda yakın çevrenizde bir sırrın açığa çıkacağını veya sizin bir sır paylaşacağınıza işaret eder. Eğer size bir sır veriliyorsa onu açıklamamanızı ve dikkatli bir biçimde gizlemeniz gerektiğini simgeler.

Kahve Falında Köpek Yavrusu Görmek

Sevdiğiniz insanlardan ve dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz sizin için çok büyük bir fedakarlık yapabilir. Sıkıntılı bir zamanınızda dostlarınız size yardım ederek bu durumu atlatmanıza yardım edebilir.

Kahve Falında Köpek Ve Yılan 

Çevrenizde dostlarınız ile sizin aranızı bozmaya çalışan insanlar olabilir. Dostlarınıza karşı muhabbetinizi kıskanabilir ve sizi dolduruşa getirebilir. Bu tip insanlara karşı temkinli olmanızda fayda vardır. Bu insanların laf taşımasına dikkat etmeli ve kolay bir biçimde dolduruşa gelmemelisiniz.

Kahve Falında Köpek Ve Fare 

Bir süredir çevrenizdeki birileri ihanet ediyor olabilir. Bunun için dostlarınızdan ve çevrenizdekilerden zarar görmemeniz için uyarı alabilirsiniz.

Kahve Falında Köpek Ve Tavşan 

Kısa süreli flört yaşayabilirsiniz. Ancak bunun etkisinden kurtulmanız uzun sürebilir ve üzülebilirsiniz. Ayrılmanızı gerektiren sebepler sizi üzebilir. İlişkiniz var ise yoğun duygu karmaşası yaşayabilirsiniz.

Kahve Falında Köpek Ve Kalp 

Fal sahibine çok değer veren bir sevgilinin varlığını işaret eder. Bekar olanlar huzurlu bir ilişki ve aşkı bulur. İlişkisi olanların sevdiği kişilere karşı muhabbetleri artar.  Sevdiğiniz kişi hep sizinle olur. İyi günde ve kötü günde sizle birlikte olur.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

FrenchPress ile Kahve Demleme, Brewing coffee with French press
Daha Fazla

French Press ile Kahve Yapımı

İçindekiler Gizle French Press Nasıl Kullanılır?French Presste Hangi Kahve Kullanılır?Kahvenizin Su Sıcaklığı Nasıl OlmalıFrench Press ile Kahve Demleme…
Soğuk Latte, cold latte
Daha Fazla

Latte Nasıl Yapılır? Evde Latte Tarifi

İçindekiler Gizle Evde Sade Latte TarifiÇikolatalı Latte TarifiBaharatlı Caffe Latte TarifiSoğuk Tüketmek İsteyenler İçin Caffe Latte TarifiLatte Art…