Kahve Falında Kelebek Görmek Ne Anlama Gelir?

Kelebek, Butterfly

Kahve falında kelebek görmek, fal sahibinin aşık olduğu birinin olduğunu temsil eder. Bekar olan kimseler aşık oldukları kimsede karşılık bulurlar ve heyecan dolu bir ilişkiye yelken açarlar. Evli veya ilişkisi olan kimseler sevgililerinden bir sürpriz alabilirler. Bunun sonucu aralarındaki sevgi tekrar canlanır ve birbirlerine duydukları güven artar. Falda kelebek figürünün yanında beliren simgeler de dikkate alınarak yapılan yorum daha sağlıklı olur. Ancak hangi simge görünürse görünsün kelebeğin ömrünün kısa oluşu falda görünenlerin de kısa olacağına işarettir.

Fal sahibi bir ilişkiye başlarsa bunun kısa vadeli olacağını söylemek yanlış olmaz. Ancak bu demek değildir ki fal baktıran bu ilişkiden acı, ızdırap ve elem duyacak. Kısa süren bu ilişki karşılıklı bir dost ilişkisi olarak da devam edebilir. Kahve tabağında görülen kelebek ise aile saadetini temsil eder. Ailenizle eğlenceli ve sohbetli dakikalar geçirebilirsiniz. Aranızda dargınlık varsa bunlar son bulur. Dostlarınızdan biri ile kırgınsanız aranızdaki buzlar erir, gönül kırgınlıkları gider.

Türk Kahvesi, Turkish Coffee

Kahve Falında Kelebek Görmenin Bazı Anlamları

Kahve Falında Kelebek Ve Kalp Görmek

Fal sahibinin aşk hayatında yüzünün güleceğini simgeler. Bekar kimseler evlilik teklifi alabilir. Evli olan kişiler ise eşlerinden sürpriz bir hediye alabilir. Yaşayacağınız bu anlar sizi sevilmenizi ve güvende hissetmenizi sağlayacak. Güzel dakikalar olarak anılarınızın arasında yerini alacak.

Kahve Falında Kelebek Kanadı

Fal sahibi mutlu olacağı ve sevinç duyacağı haberler alabilir. Bu özellikle sıkıntılı bir dönemden sonra olabilir. Fal sahibinin bu sıkıntılı, acılar içerisinde geçirdiği dönemde sabretmesi güzel günlerin gelmesinde rol oynamıştır. Başka bir anlamı ile özgürlüğü, kişinin özgür olma isteğini işaret eder. Ayrıca kişinin naif ve kibar olmasını da simgeler. Eğer kişi özgürlüğü elde etmek istiyorsa kendi şartlarını ölçüp tartmalı ve ona göre hareket etmelidir. Eğer kelebek kanadı kahve tabağında belirirse hane içindeki küçük birisinin haneden çıkıp kendi ayakları üzerinde duracağı anlamına gelir. Başka bir anlamı ile kelebek kanadı kişinin ulaşacağı kısa süreli mutluluklara işarettir.

Kahve Falında Kelebek Kozası

Fal sahibinin bereketli bir dönem yaşayacağına işaret eder. Kişi yaşadığı dert ve tasalarının tedavisini kendi iç dünyasında bulacak ve kendi kendini tedavi edecektir. Kişi daha da olgunlaşacak ve iş ile aşk hayatındaki problemlerin üstesinden gelecektir. Dostlarınız veya akrabalarınızla kısa süreli buluşabilir ve hasret giderebilirsiniz. Yurt dışından veya başka bir şehirden bir yakınınız sizi ziyaret etmeye gelebilir. Birlikte anılarınızı hatırlayıp yad edebilir ve mutlu olabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

Dibek Kahvesi, Turkish Dibek Coffee
Daha Fazla

Türk Kahvesinin Faydaları Nelerdir?

İçindekiler Gizle Türk Kahvesinin Metabolizmaya Faydaları Nelerdir?Türk Kahvesinin Hastalıklara Faydaları Nelerdir?Türk Kahvesi Telvesinin Faydaları Nelerdir?Türk Kahvesi Kutusu İle…
turk-kahves-micao-muhiku-blog
Daha Fazla

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

İçindekiler Gizle Türk Kahvesi Pişirme YöntemleriTürk Kahvesinin Soğuk Su ile PişirilmesiTürk Kahvesinin Bakır Cezvede PişirilmesiTürk Kahvesinin Kumda PişirilmesiTürk…