Kahve Falında Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında kedi görmek, hem olumlu hem de olumsuz anlama gelebileceği için kedinin yanında çıkan semboller önem arz etmektedir. Genellikle nankör bir insana yorulur. İşlerine koştuğunuz, yardım ettiğiniz insanların gün gelip sizin onlara işiniz düştüğünde yardım etmemeleri ile hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Falda beyaz kedi görmek, iyi insanlarla karşılaşacağınıza ve iş hayatınıza referans olmalarına işarettir. Ayrıca fal sahibinin dertlerini ve tasalarını dinleyecek birisi ile tanışmasını simgeler. Bu kişi kimi saman bir dost kimi zaman bir sevgili olabilir.

Kahve falında kedi görmek, fal sahibinin karakteri hakkında bilgi verebilir. Hayatta istediklerini elde eder. Kariyeri istediği gibi ilerler. Karşısına çıkan fırsatları iyi değerlendirdiği vakit iyi yerlere gelmemesi içten bile değildir. Ancak aşk hayatında bu şansı bulmakta zorlanabilir. Doğru insanla tanışamayabilir. Fal sahibinin hayatta başardığı şeyler ve elde ettiği imkanlar hayatına bencil ve aç gözlü kişilerin girmesine neden olabilir.

Kahve Falında Kedinin Yanında Başka Simgelerin Anlamları

Kahve Fakı, Coffee Horoscope

Kahve Falında Kara Kedi Görmek

Kötü olayların yaşanacağına yorumlanır. Eş, dost ve akrabadan beklenmedik kötülükler gelebilir. Görülen semboller ne kadar fazla olursa fal sahibinin dertleri ve sıkıntıları da o derece fazla olur. Bir başka anlama göre ise maddi anlamda kaybı simgeler. İstemediğiniz insanlarla bir arada bulunabilirsiniz. Eğer kedi yatar pozisyonda görünüyorsa fal sahibini sıkıntılı günler beklemektedir.

Kahve Falında Kedi Kafası Görmek

Hayatının içindeki nankör insanları işaret eder. Bir sıkıntın veya derdin olduğu zaman sana yardım etmezler. Bu tarz insanlara yardım etmek yerine seni gerçekten seven kişilere yardım edersen daha mutlu olacaksın. Eğer böyle devam edersen aileni ve seni gerçekten seven insanları üzmeye devam edeceksin ve onları karşına almış olacaksın.

Kahve Falında Kedi Yavrusu 

Başınıza küçük sorunlar ve sıkıntılar gelebilir. Ancak endişelenmenize gerek yok. Bu sıkıntıların üstesinden kolayca geleceksiniz. Bunu yaparken desteğini hissettiğiniz dostlarınız yanınızda olacak. Bir başka anlamına göre de hayatınızdan zararlı alışkanlıkları çıkarmaya işarettir. Bu alışkanlıklardan kurtularak sağlıklı bir ömre kavuşursunuz. İş hayatınızda kademe atlarsınız ve maddi anlamda rahata kavuşursunuz.

Kahve Falında Kedi Ayak İzi Görmek

Konfor içinde yaşayan, rahatını bozmayan, her ortamda bunu sağlayabilen zeki insanları temsil eder. Kaliteye, rahata ve temizliğe aşırı düşkün olan ve bunlardan ödün vermeyen insanları işaret eder. Liderlik ruhu taşırlar. İnsanları peşlerinden sürükleyebilirler. Zor işlerin üstesinden gelerek büyük başarılara imza atabilirsiniz. Hayatını kökünden değiştirecek bir teklif alabilirsin. Bunun sonucundan iş hayatında yüksek mevkilere gelebilir ve maddi anlamda rahata erebilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

filtre-kahve-cesitleri
Daha Fazla

Filtre Kahve Çeşitleri Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kahve Çekirdekleri Nelerdir?Filtre Kahve ÇeşitleriKolombiya KahvesiBrezilya KahvesiEtiyopya KahvesiGuatemala KahvesiKenya Kahvesi Filtre kahve çeşitleri her geçen gün…
Soğuk Latte, cold latte
Daha Fazla

Latte Nasıl Yapılır? Evde Latte Tarifi

İçindekiler Gizle Evde Sade Latte TarifiÇikolatalı Latte TarifiBaharatlı Caffe Latte TarifiSoğuk Tüketmek İsteyenler İçin Caffe Latte TarifiLatte Art…