Kahve Falında Kaplumbağa Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaplumbağa, Turtle

Kahve falında kaplumbağa görmek, bir ev sahibi olmaya işaret eder. Bu ev fal sahibinin aradığı gibi huzur dolu olacaktır. Fincanın ağzına doğru beliren kaplumbağa fal sahibinin bu evi hemen bulmasını ve hareketli ve yorucu zamanlar geçireceğine işarettir. Fal sahibi bu ani değişimler sonucu yorulabilir ve afallayabilir. Eğer kaplumbağa fincanın dibine doğru belirmişse bu durumda ev için biraz daha beklenecektir. Ayrıca tabakta beliren kaplumbağa emeklilik döneminde bir ev sahibi olunacağını ve huzurlu bir emeklilik geçirileceğini işaret eder.

Fal sahibi ani bir kararla işini başka bir şehre taşıyabilir. Bu kararı almasında aile bireylerinin mutlu ve huzurlu olması yatmaktadır. Aile bireyleri bu karar karşısında afallasa da yeni şehirlerine zamanla alışacak ve uyum sağlayacaktır. Fincanın kulpuna yakın karşılıklı beliren iki kaplumbağa fal sahibinin hayatındaki karışıklıklara ve düzensizliklere işarettir. Kişi hayatını düzene koyup zihnen rahatlayacaktır. Fincanın kenarında beliren kaplumbağa fal sahibinin hayat boyu koşturup çalışacağını ancak bunun helal yoldan yapacağını işaret eder. Ayrıca verdiği emeklerin karşılığını da alacaktır.

Türk Kahvesinin Zararları, Losses of Turkish Coffee

Kahve Falında Çıkan Kaplumbağanın Bazı Anlamları

Kahve Falında Kaplumbağa Terbiyecisi

Kahve falında kaplumbağa terbiyecisi görmek, fal sahibinin yeni bilgiler öğrenmesine veya öğretmesine işarettir. Bunu gerçekleştirmek için yeni eğitimler alabilir. Kişisel eğitimini ön plana alarak öğrencilik hayatına geri dönebilir.

Kahve Falında Su Kaplumbağası

Sağlık, sıhhat ve mutluluğu temsil eder. Kişi insanların gözünde saygınlık kazanır. Ailesi tarafından takdir edilir. Falda yüzen su kaplumbağası ise yolculuk yapmaya yorulur. Tatile çıkabilir veya iş seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve Falında Ters Kaplumbağa

Fal sahibi biten bir şeyin ardından yeni imkanlara kavuşabilir. Yetenek ve becerilerini fark edebilir. Daha iyi iş imkanlarına kavuşabilir. Umutlarının tükendiği bir zamanda her şey yoluna girebilir.

Kahve Falında Yavru Kaplumbağa

Fal sahibinin alacağı küçük yardımlar hayatını değiştirebilir, sıkıntılarını sona erdirebilir ve hayata bakış açısını değiştirebilir. Geçmişte yaptığınız bir iyiliğin karşılığını görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanların desteği ile kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Kahve Falında Yürüyen Kaplumbağa

Uzun süredir uğraştığınız bir sıkıntınız da rahata kavuşursunuz. Etrafınızda sizi çekemeyen ve engel olmaya çalışan birinin varlığına da işaret eder. İş yaşamınızda mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yürüyen kaplumbağanın büyüklüğü haneye girecek paranın büyüklüğünü simgeler. Aile içindeki dertlerin son bulmasını işaret eder.

Kahve Falında Kaplumbağa Kafası

Sevdiğin kişiyi kendin gibi samimi sandığın için büyük üzüntü yaşayacaksın. Sana kendi emelleri üzerinden değer veriyor gibi görünmesi karşısında çok kötü hissedeceksin. Aranızda kalması gereken şeyleri insanlara anlatması seni hayal kırıklığı yaşatabilir. Bu kişiyi çok sevsen de sana değer vermemesinden dolayı araya mesafe koymalısın. O kişiden uzaklaşarak seni gerçekten mutlu edecek şeylere yönelmelisin.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

Türk Kahvesi, Turkish Coffee
Daha Fazla

Türk Kahvesi Nereden Gelmektedir?

İçindekiler Gizle Osmanlı Devletinin Kahve ile TanışmasıTürk Kahvesinin Keşfi İle İlgili Anlatılan Diğer RivayetlerKahvenin Avrupa Tarafından Keşif SerüveniDünya…
Soğuk Latte, cold latte
Daha Fazla

Latte Nasıl Yapılır? Evde Latte Tarifi

İçindekiler Gizle Evde Sade Latte TarifiÇikolatalı Latte TarifiBaharatlı Caffe Latte TarifiSoğuk Tüketmek İsteyenler İçin Caffe Latte TarifiLatte Art…