Kahve Falında Geyik Görmek Ne Anlama Gelir?

Geyik, deer

Kahve falında geyik görmek, genel olarak iyiyi, bolluk ve bereketi, kazancı ve zenginliği işaret eder. Size uzak olanlardan mutluluk haberleri almanızı simgeler. Hane halkını mutlu, coşkulu, sevinçli ve güzel günlerin beklediğine yorumlanır. Falda görülen geyik çevresindeki diğer simgelere göre de anlamlar kazanır. Eğer geyik eve yakın veya çevresinde görünmüşse hane halkına bolca rızık gireceği anlamındadır. Eğer geyik evden uzakta belirmişse uzaklardan gelecek mutlu haberleri temsil eder. Eğer geyik dağ veya tepe gibi yüksek bir yerde görülürse devlet kurumlarından sevinçli bir haber almaya işarettir. Başka bir anlamıyla hane halkı içinde küskünlükleri işaret eder. Bu küskünlüklerin giderilip küs olanların barışmasını işaret eder. Eşiniz ile maddi anlaşmazlıklarınızı sona erdirebilirsiniz.

Kahve tabağında beliren geyik, hane içinde dayanışma ve desteğe, maddi anlamda rahata kavuşmaya işarettir. Sizin, eşinizin veya aile fertlerinden herhangi birinin kazancında artış meydana gelebilir. Bir miras elde edebilirsiniz. Hanenin mutlu olmasını da simgeler.

Kahve Falında Geyik Çıkmasının Bazı Anlamları

Geyik Kafası

Kahve falında geyik kafası görmek, fal sahibi için iş yerinde yeni insanlarla tanışmaya işarettir. Bu sayede sosyal çevresi genişler ve yeni iş kapıları elde eder. Bu kişiler fal sahibine bazı konularda yardımcı olabilir.

Geyik Yavrusu

Özel veya iş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilir ve mutlu olabilirsiniz. Bu sizin gelecek açısından daha umutlu olmanızı sağlayabilir. Kariyerinizde atılımlar yapabilirsiniz. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa başarılı olabilir veya yeni eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz.

Geyik Sürüsü

Fal sahibi maddi yönden kazanç elde eder. Ayrıca ek gelir elde ederek maddi olarak rahata ulaşabilir. Borçlular için borcundan kurtulmayı işaret eder. Hane içine giren para bir anda yüksek meblağlara ulaşabilir.

Boynuzlu Geyik

Fal sahibi aşk hayatında olumlu gelişmeler yaşayabilir. Kısmetleri açılabilir. Hiç beklemediği birinden ilgi görebilir. Fal sahibi bu kişileri hayatında önemli olarak görmüyor olabilir. Ancak bu kişiler hayatının en güzel anlarında yanında olmak istemektedirler. İnsanlar hiç ummadığın bir anda etrafında pervane olabilir. Bu seni mutlu edecektir. Sende bu insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsin. Sana değer vermelerinden ötürü hayatını mutlu bir biçimde onlarla geçirmek isteyebilirsin.

Kahve Falında Koşan Geyik

Fal sahibinin takdir edilmesi, şan ve şöhrete kavuşması anlamına gelir. Hedeflerinizi hızlı bir şekilde yakalayıp, ani başarılarla taçlandırabilirsiniz.

Kahve Falında Geyik Arabası

Fal sahibinin maddi kazançlarının artmasını, mülk edinmeyi, birikim yapmayı ve toplu bir para almayı işaret eder. Kazancınız artar ve hayal kırıklığına uğramazsınız. Bu dönemde şans oyunları oynarsanız başarı şansı yakalayabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

turk-kahves-micao-muhiku-blog
Daha Fazla

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

İçindekiler Gizle Türk Kahvesi Pişirme YöntemleriTürk Kahvesinin Soğuk Su ile PişirilmesiTürk Kahvesinin Bakır Cezvede PişirilmesiTürk Kahvesinin Kumda PişirilmesiTürk…