Kahve Falında Dinozor Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında dinozor görmek, memleket aşkı ile yanıp tutuşanların bu isteklerine kavuşacaklarını simgeler. Memleketine kavuşan fal sahibi, geçici olmayan bir mutluluğa kavuşur. Dinozor simgesi fincanın sapına yakın yerde belirirse fal sahibinin yatırımları damlaya damlaya bir servet halini alır. Ağız kısmında ve yatay olarak beliren dinozor, hal ve hareketlerinden haz edilmeyen bir dostu simgeler. Fal sahibi evli ise, söylediği bir yalanın aile içinde öğrenileceğini fakat bunun komik olduğu için sorun teşkil etmeyeceğine işarettir. Bekar kimseler için ise sadık, dürüst ve sözünün eri bir eş olarak yorumlanır.

Başka bir anlamıyla dinozor, fal sahibinin unutmak istediği fakat tekrar tekrar gündeme gelen bir konuyu işaret eder. Bu konuda aşırı tepki verirse dostlarını kıracağını bilen fal sahibi çareyi ortamı terk etmede bulur. Fincanın dibinde beliren dinozor simgesi çok değer verilmeyen birinin çıkardığı dedikoduya işarettir. Ancak fal sahibi bu konuyu ciddiye almayarak karşısındaki insanı daha da sinirlendirecektir. Bazı fal yorumcularına göre de evliya sabrına sahip kimseleri simgeler. Kahve Tabağında dinozor görmek ise aşk hayatındaki gelişmelerin aile içinde huzursuzluk ve üzüntüye sebep olabileceğini simgeler. Aşk hayatındaki seçimleriniz ailenizle gelgitler yaşamanıza sebep olabilir.

Türk Kahvesi,Turkish Cofeee

Kahve Falında Çıkan Bazı Simgelerin Anlamları

Kahve Falında Dinozor Yavrusu

Konuşmadığınız insanlarla buluşup tekrar konuşmaya başlayabilirsiniz. Aranızdaki dargınlıklar ve kalp kırıklıkları son bulur ve tekrar dostluklar başlar. Sizin için değerli olan bu kişiler hayatınızda olduğu için mutlu hissedeceksiniz. Ancak bu sefer dostluklarınıza sahip çıkmakta fayda var.

Kahve Falında Dinozor Yumurtası

Geçmiş hayatınızda sevgili olduğunuz biri ile tekrar karşılaşmanızı işaret eder. Bu kişi sizden özür diler ve geçmişteki hatalarını unutturmak için tekrar birlikte olmak isteyebilir. Bu insanın karşınıza çıkması sizi şaşırtmakla birlikte duygularınızı ve kafanızı karıştıracak. İçinizde fırtınalara neden olacak. Onun hatalarını affetmekte tereddüt yaşayabilirsiniz.

Kahve Falında Dinozor Kafası

Kahve falında dinozor kafası görmek elinde birçok imkana sahip biri ile tanışmaya işarettir. Bu insan size yardım etme karşılığında bazı beklentiler içerisine girebilir. Bu işe girişmeden önce çevrenizin önerilerini almanız sizin adınıza yararlı olacaktır.

Kahve Falında Dinozor Ve Kalp

Fal sahibi geçmişinden biri ile tekrar gönül bağı kurabilir. Bu durum fal sahibini şaşırtır ve sevindirebilir. Fal sahibi geçmişinde birlikte olduğu sevgilisiyle hayatını birleştirebilir ve bir ömür beraber yaşayabilir.

Kahve Falında Dinozor Ve Yılan

Fal sahibini çekemeyen insanlar onun hakkında iftira atabilir. Size karşı ön yargısı olan insanlar doğru olmayan bilgileri başkalarına söyleyerek yayabilir. Dedikodular karşısında canınız biraz sıkılabilir.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pratik-ve-saglikli-kahvalti-onerileri
Daha Fazla

Pratik ve Sağlıklı Kahvaltı Önerileri

İçindekiler Gizle Hazırlaması 5 Dakika Sürecek Sağlıklı Kahvaltı ÖnerileriYulaflı Kahvaltı TarifiLezzetli Bir Kahvaltının Olmazsa Olmazı: Dünya Çayları!Kahvaltı İçin…