Kahve Falında Deve Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında deve görmek, fal sahibi için olumlu gelişmelerin olacağına işaret eder. Fal sahibi çalışıyorsa iş hayatında yükselebileceğini, işsiz ise maddi olarak güzel bir iş fırsatı yakalayacağını simgeler. Falda çıkan devenin büyüklüğü, eğer bir yerden para bekliyorsanız gelecek paranın miktarını etkiler. Deve simgesi ne kadar büyükse gelecek para da o kadar fazla olur. Ayrıca bu paranın kaynağı hayırlıdır. Deve günlük hayatta çok dirençli bir hayvan olduğu için fal sahibinin güçlüklere karşı direnip sabır göstermesiyle rahata ulaşacağını simgeler. Bazı falcılara göre ise hayırlı kısmete işarettir. Fal sahibi bekar ise hayırlı bir kısmet çıkar, evli ise eşiyle arasındaki muhabbetin artacağı ve güzelleşeceğini işaret eder.

Kahve Falında Çıkan Bazı Simgelerin Anlamları

Türk Kahvesi,Turkish Cofeee

Kahve Falında Deve Hörgücü 

Kahve falında deve hörgücü, evli kişilerin ikiz bebek sahibi olması olarak yorumlanır. Bu bebeklerden biri hırçın olabilir. Ancak sevgi ve muhabbetle büyütülürse sizi koruyup kollayacaktır. Evli olmayan veya yaşlı kimselerin parasının çeşitli harcamalara ve yatırımlara harcayacağını işaret eder. İhtiyatlı davrandıktan sonra çevrenizdeki olumsuz eleştirilere kulak asmadan harcamalarınızı yapabilirsiniz.

Kahve Falında Deve Kervanı 

Deve üzerinde insan görmek, sizi sürekli suçlayan günah keçisi ilan eden kimselerin olmasını işaret eder. Sizi belirli kalıplara sokup yargılamak isteyenlere karşı kararlı tavrınızı sürdürüp kendinizi anlatmalısınız. Sizi üzmek isteyen insanlara kulak asmadan önünüze bakmalısınız.

Kahve Falında Deve Ayağı 

Güzel günlerin yavaş da olsa geleceğine işaret eder. Eğer deve simgesi küçükse fal sahibi son zamanlarda sıkıntılarla yüzleşeceğine işaret eder. Ancak develer güçlü hayvanlar olduğu için umutsuzluğa kapılmamak gerekir.

Kahve Falında Beyaz Deve 

Sizi kıskanan düşmanlarınız önünüze engeller koyarak sizi yıldırmaya çalışır. Rakiplerinizle yapacağınız anlaşmalar bir süre sizi maddi anlamda zorlayabilir. Bu zorluklar karşısında yılmamalı ve kendinize bir yardımcı bulmalısınız. Başka bir anlamıyla sevdiğiniz birinin hastalanmasını simgeler. Ancak üzülmemek gerekir. Yakınınız hastalığı kısa sürede atlatıp sağlığına kavuşacaktır.

Kahve Falında Çift Başlı Deve 

İlişkiniz varsa her şeyin yolunda ilerlemesini işaret eder. Sevdiğiniz insana muhabbetiniz artar. Bekarlar için evlilik yolu görünür. Sevgilinizle evlilik yolunda hızlı adımlar atabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi beklenmedik bir şekilde size evlenme teklif edebilir.

Kahve Falında Deveye Binmek

Ailenizin ve eşinizin desteğini görürsünüz. Bu sizi ailenize yardım etmek için daha da motive eder. Birbirinize destek olduğunuz müddetçe her şey yolunda gider ve ailecek mutlu olursunuz. Aile içinden birinin düğünü çok kısa zamanda olabilir.

Kahve Falında Deve Boynu Görmek

Yakın zamanda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz. Haneye girecek mal ve mülkün hayırlı olduğunu simgeler. Eğer devenin sırtında yükler görünüyorsa bereketli bir yuvayı işaret eder. Eğer devenin yanında eşyalar görünüyorsa gerçekleştirmediğiniz yatırımların olumlu sonuçlanacağını işaret eder.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kahve-turleri-nelerdir
Daha Fazla

Kahve Türleri Nelerdir?

İçindekiler Gizle En Çok Tüketilen Kahve TürleriFiltre Kahve TürleriDiğer Kahve TürleriSoğuk Kahve TürleriDünyadan Kahve Türleri Dünya üzerinde en…