Kahve Falında Deniz Kızı Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında deniz kızı görmek, fal sahibinin çift karakterli olduğu anlamını taşır. Ayrıca bu kişinin fal bakılan kişinin yakını olma ihtimali de vardır. O yüzden fincan içinde çıkan diğer şekillere de bakmak gerekir. Falda deniz kızı, çevrenizde size laf taşıyan ve laf götüren bir insanı işaret eder. Bu kişi gerçekleri de sizden saklamaktadır. Gerçekleri öğrenmenizi istememektedir.

Başka bir anlamına göre, bir insanla tanışıp aşk hayatına yelken açabilirsiniz. Ancak bu ilişki beklediğiniz gibi gitmeyebilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hal ve hareketlerini sevmeyebilir ve ona karşı şüphe duyabilirsiniz. Tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun. Her sözlerine inanmayın. Kendini size bambaşka biri olarak tanıştırabilir. Duygularınızı sömürmeye çalışabilir.

Başka bir anlamıyla kahve falında deniz kızı görmek, iş ve sosyal hayatınızda sizi çekemeyen, size karşı dürüst olmayan insanların varlığını simgeler. Fal sahibini aldatmak isteyen insanları haber verir. Ancak deniz kızının yanında deniz de varsa bu insanların emellerine ulaşamayacakları anlamına gelir. Ancak bu oyunlara karşı tedbir almakta fayda vardır. Fal sahibi kendine zaman ayırmalı ve stresten uzak durmalıdır.

Yakın bir zamanda bir misafir ağırlayabilirsin. Bu misafirin getirdiği hediye sana çok fazla yardımı dokunabilir. Eğer fal sahibi okuyorsa okulda yakışıklı bir erkeğe tutulur. Ancak erkek fal sahibine karşı bir şey hissetmez. Fal sahibinin buna üzülmesine karşın çabuk unutması kendisi için daha hayırlıdır.

turk-kahvesi-kutusunu-incele

Falda Deniz Kızı Görmenin Bazı Anlamları

Kahve Falında Deniz Kızı Kuyruğu Görmek

Çok fazla yalan ve dolandan ötürü zor durumda kalabilirsiniz. Siz veya bir başkasının söylediği yalanlar başınıza iş açabilir. İnsanların size karşı olan bakış açıları değişebilir. Güvenlerini kaybedebilirsiniz.

Kahve Tabağında Deniz Kızı Görmek

Kısmetler artar. Bekar olanlara talipler çıkar. Evlenmeniz için sevdikleriniz ve akrabalarınız seferber olur. Eğer fal sahibi evli ise ailesindeki evli olmayan kimselerin evlenmesi için çalışır.

Kahve Falında Hamile Deniz Kızı Görmek

Sizi sevmeyen ve sizin kuyunuzu kazmaya çalışan insanların varlığını simgeler. İntikam hırsıyla yanıp tutuşan insanlar olabilir. Size kırgın bir insan tarafından zarar görebilirsiniz. Bir insan size karşı daha fazla dayanamayıp kötü sözler edebilir.

Kahve Falında Ters Deniz Kızı 

İkiyüzlü insanlar fal sahibi ile en yakın arkadaşlarının arasını açmak isteyebilir. Ancak bu işin üstesinden gelir ve ikiyüzlü insanlara gerektiği cevabı verir. Fal sahibi kız ise erkek arkadaşlarından birisiyle arasında bir ilişki başlayabilir.

Türk Kahvesi Keyfi Kapınıza Gelsin!

turk-kahvesi-hediye-kutusu (1)

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Türk Kahvesi Kutusu size ve sevdiklerinize bol köpüklü bir Türk kahvesi keyfi sunar. Kutunun içerisinde el yapımı toprak cezve ve ikili fincan takımı, Godiva çikolata ve Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi bulunmaktadır. Türk kahvesinin serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Şimdiden afiyet olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir