Kahve Falında Baykuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Baykuş, Owl

Kahve falında baykuş görmek, yaşanacak olumsuz olaylara işarettir. Fal sahibinin başına kötü olaylar gelebilir. Ancak fal sahibi bu üzüntülü durumu kısa sürede atlatacaktır. Falda beliren baykuş simgesi eğer ailenin üzerinde belirmişse aileden birinin öleceğine yorulabilir. Veya akrabalarından kötü haberler alabilir. Dostları veya akrabaları ile ilişkilerini sona erdirebilir. Başka bir anlamıyla bilerek ve isteyerek haram para kazanan ve bu işin ticaretini yapan kimseleri işaret eder. Başka bir anlamıyla fal sahibini çekemeyen ve onun arkasından konuşan insanları simgeler.

Fal sahibi fevri davranmamalı, ani kararlar vermekten kaçınmalıdır. Aksi takdirde bu kararların olumsuz sonuçları olabilir. İş hayatında verebileceği ani karar ile işten çıkarılabilir. Kişi karar verirken akıl ve mantıkla ölçüp biçtikten sonra karar vermelidir. Fal sahibi aşk hayatında gelgitler yaşayabilir. Partnerine karşı güven sorunu duyabilir. Eski sevgilisinden bir haber alabilir. Bu aşamada tarafların birbirine karşı hissettikleri netleşmeye başlar.

Falda çıkan baykuş simgesi belirgin ise fal sahibinden bir sır saklanmaktadır. Eğer baykuş simgesi silik bir şekilde ise fal sahibinin başkalarının işleri ile değil kendi işine odaklanması halinde başarıya ulaşacağına işarettir. Kanatları açık baykuş simgesi fal sahibine düşmanlık besleyen kimselerin saldırılarını simgeler. Tabakta beliren baykuş figürü ise fal sahibinin yeni bir yere taşınacağı veya yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Kahve Falında Çıkan Bazı Simgelerin Anlamları

Türk Kahvesinin zararları, Turkish coffee losses

Kahve Falında Baykuş Gözü

Kötü insanların çevrenizde olduğunu simgeler. Bu insanlar yakın çevrenizden olabileceği gibi akrabalarınızdan da olabilir. Sizin hakkınızda iftiralar atabilir. Sürekli sizin kötülüğünüzü düşünebilir. Bu kişiler sizle ilgili sürekli kötülük peşindedir.

Kahve Falında Baykuş Kafası

Kahve falında baykuş kafası görmek, arkanızdan oyun çeviren insanların varlığına işarettir. Yüzünüze gülüp, arkanızdan kuyunuzu kazan dostlarınızı veya arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmanızı simgeler. Ancak bu durum sizde güven problemleri ve kaygılar oluşturabilir. Fal sahibi, falda çıkan baykuş gözleri de ne kadar büyükse o kadar fazla düşmana sahip olur.

Kahve Falında Baykuş Ve Kalp Görmek

Kahve falında baykuş ve kalp, fal sahibinin çeşitli sürprizler ile karşılaşacağını simgeler. Fal sahibi, maddi anlamda zenginliklere ulaşabilir. Ev ve araba gibi imkanlara sahip olabilir. Hayallerin ve isteklerin birer birer gerçekleşebilir. Aile üyelerinden birisi çok istediğin bir eşyayı sana hediye olarak alabilir. Hayatındaki monotonluktan kurtulacak ve kariyer basamaklarını hızlı bir biçimde çıkmaya başlayacaksın. Sürpriz bir teklifle evlilik yolunda adım atabilirsin. Hayatını tamamı ile değiştirebilecek olaylar yakın zamanda seni bulabilir.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir