Kahve Falında Balık Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında balık görmek, bolluk, bereket ve zenginliği işaret eder. Fal sahibinin kısmeti ve nasibi artar. Berekete kavuşur. Mutlu ve huzurlu günler fal sahibini beklemektedir. Fal sahibi maddi olarak güçlenir. Fal sahibi öğrenci ise başarılar elde eder. Bu başarılar balığın boyutuna göre küçük veya büyük başarılar olabilir. Bazı falcılara göre çevreniz sizden bir şey saklıyorsa bunları öğreneceğinize işarettir. Eğer birden fazla balık veya balık sürüsü görülmüşse büyük bir mülk elde edebilirsiniz veya bir iş, proje peşinde iseniz olumlu sonuç alabilirsiniz. Başka bir anlamı ile fal sahibi açısından uzun bir deniz yolculuğunu simgeler. Fal sahibi bu yolculuk sonunda maddi kazanç elde edebilir, yalnızsa biri ile tanışabilir. Falda çıkan balık fal sahibinin başka biri tarafından korunup kollanacağını ve himayesi altına gireceği şeklinde yorumlanır.

Kahve Falında Çıkan Bazı Simgelerin Anlamları

Dibek Kahvesi, Turkish Dibek Coffee

Kahve Falında Balık Ve Kalp

Fal sahibinin aşk hayatında sürpriz gelişmeler meydana gelir. Sevgilinizden bir sürpriz alabilirsiniz. Sevgilisi olmayanlar birileri ile tanışabilir veya tanıdığı birinde karşılık bulmaya başlayabilir. Romantik anlar fal sahibini beklemektedir.

Kahve Falında Balık Ve Timsah

Kahve falında balık ve timsah görmek, fal sahibinin çevresindeki insanların fal sahibi ile ilgili dedikodu yapmasına işarettir. Fal sahibi dikkatli olmazsa başı belaya girebilir.

Kahve Falında Balık Ve At

At murattır, kısmetlerin açılması anlamındadır. Bekarlar için evlilik yolu görünebilir. Evliler için ise çocuk müjdesi gelebilir.

Kahve Falında Balık Ve Yılan

İlişki yaşadığınız insan tarafında ihanete uğrayabilirsiniz. Bu size hüsran yaşatabilir ve üzülmenize neden olabilir.

Kahve Falında Balık Kafası

Fal sahibi alacağı bir haberle üzüntü duyacağına işarettir. Bu haberle ailesi ve dostları da üzülür. Eğer kafası kopmuş balık simgesi görünürse fal sahibinin ilişkisinde kopukluklar meydana gelir.

Kahve Falında Balık Gözü

Fal sahibini her koşulda koruyup, gözeten, kollayan ve kötü gününde destek olan bir kimseyi işaret eder. Bu kişi her daim yanınızda olacak ve mutluluğunuz artacaktır.

Kahve Falında Balık Kuyruğu

Kahve falında balık kuyruğu görmek, hayra yorulur. Fal sahibi açısından büyük bir kısmet gelmektedir. Yaşanacak güzel günlere ramak kalmıştır. Ayrıca elinize yüksek miktarda bir para geçebilir.

Kahve Falında Balık Adam

Fal sahibi yeni bir iş ilişkisi içerisinde bulunabilir. Ancak çok dikkatli olması gerekir. Bu girişimde aksilikler olabilir ve huzursuzluklar yaşanabilir. Yatırımları zarara uğrayabilir. Kararlarını iyi düşünüp tarttıktan sonra vermelidir.

Dünya Kahveleri Kapınıza Gelsin!

Hem kendinize hem de kahve tiryakisi sevdiklerinize özel günlerde hediye seçmek artık çok kolay! Muhiku olarak özenle tasarladığımız Dünya Kahveleri Kutusu size ve sevdiklerinize dünyanın 5 farklı ülkesinden kahveler sunar. Ethiopia Sidamo, Nikaragua, Kenya, Honduras, Colombia kahveleri ile enfes bir kahve tadım deneyimi yaşayabilirsiniz. Her bir paket 50 gramdır. Kargoya verilmeden önce sizler için taze çekilmektedir. Kullanım ömrü paket açıldıktan itibaren 12 aydır. Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir. Afiyet Olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

etiyopya-sidamo-kahvesi
Daha Fazla

Etiyopya (Ethiopia) Sidamo Kahvesi

İçindekiler Gizle Etiyopya ve KahveEtiyopya Sidamo Kahve Özellikleri Nelerdir?Etiyopya Kahvesi Nasıl Demlenir? Etiyopya Sidamo kahvesi, kahvenin doğum yeri…
latin-amerika-kahve-cesitleri
Daha Fazla

Latin Amerika Kahvesi Hakkında Her Şey

İçindekiler Gizle Latin Amerika Kahve ÇeşitleriBrezilya KahvesiKolombiya KahvesiGuatemala KahvesiMeksika KahvesiHonduras KahvesiEl Salvador KahvesiNikaragua KahvesiDünya Kahvelerini Evinizde Deneyimleyin! Her…
chemex-demleme-nedir-nasil-yapilir-muhiku
Daha Fazla

Chemex Demleme Nedir, Nasıl Yapılır?

İçindekiler Gizle Chemex Nedir ve Demleme Özellikleri Nelerdir?Chemex Demleme Özellikleri Chemex ile Nasıl Kahve Demlenir?Dikkat Etmeniz Gereken Önemli Noktalar…