Kadınlar Günü İndirimi 2023

8-mart-kampanyasi

Sevdiklerimize özel günlerde onlara verdiğimiz değeri hissettirmek isteriz. Bu sebeple çeşitli hediyeler alarak onları mutlu etmek ve yüzlerini güldürmek isteriz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü değer verdiğimiz kadınlara güzel bir jest yapabileceğimiz bir özel gündür. Muhiku olarak 2023 Kadınlar Günü indirimi ile her kadını mutlu edecek Kadınlar Günü hediye kutularımızda indirimler yaptık.

Günümüz şartlarında hediye almanın gittikçe güçleşiyor. Maalesef çok beğendiğimiz hediyelerin ateş pahası olduğu için gözlerimiz Kadınlar Günü indirimi arıyor. Yazımızın başından güzel haberi vermek isterim: güzel hediye pahalı olmak zorunda değildir.

Sevdiğimiz insanlara layık hediye bulmak çok zordur. Bir şeyi tam seçecekken daha iyisini bulabilir miyiz veya seçtiğimiz hediye yeterince iyi midir diye düşünmeden duramayız. Bu durum bizi risk almaktan kaçınmak için klasik hediyelere yönlendiriyor. Ancak yine de klasikleşmiş hediyelerin heyecan uyandıracağına çok da inanmıyoruz.

Günümüzde hediyeleşme bir yarış halini aldı diyebiliriz. Kimi zaman hediyenin anlamından, içeriğinden çok büyüklüğü veya ücretinin göz önünde bulundurulduğunu görüyoruz. Muhiku olarak güzel hediyenin nitelikli, karşınızdaki kişide güzel hisler uyandıran estetik hediye olduğunu savunuyoruz.

Önemli olan değer verdiğiniz kişiye hitap edecek, görsel güzelliği ve ürünlerin kullanımı açısından tatmin edecek bir hediye tercih etmenizdir.

? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarınıza, partnerlerinize ve müşterilerinize yanlarında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Küçük bir hediyeyle şirketinizin eşitlikçi bir yaklaşım benimsediğini ve iş dünyasında kadınlara destek onlara hissettirebilirsiniz. Kurumsal Kadınlar Günü hediyeleri sayfamızı ziyaret ederek 8 Mart’a özel hazırlanan ürün kataloğumuzu inceleyebilirsiniz. Böylece Kadınlar Günü hediyeleri kurumsal seçeneklerle şirket çalışanlarınıza unutulmaz bir jest yapabilirsiniz.

İndirimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyeleri

kadina-hediye-seti-hazirlama

Muhiku, farklı zamanlardaki hediye ihtiyacına yeni nesil hediye anlayışı ile modern bir çözüm getirerek mutlu hissettiren hobi, deneyim kutuları ile tanıştırmıştır. Mutlu hissettiren hediye kutuları ile sevdiklerinize unutamayacakları deneyimleri şık bir kutu içerisinde sunabilirsiniz.

? Tamamen kadınların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına özel tasarlanan hediyeleri incelemek için kadına hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

O halde sizin için seçtiğimiz indirimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeleri nelermiş hep birlikte bakalım.

Mutlu Hissettiren Hediye Kutuları

Mevcut hediye kutularının yanı sıra Kadınlar Günü’ne özel kutuları ile Muhiku birbirinden güzel hediye seçeneği sunmaktadır. Hediye kutuları dışında eğer isterseniz kendi kutunuzu tasarlayabildiğiniz bir hizmet de sunarak tam hayal ettiğiniz hediye kutusuna burada ulaşabilirsiniz.
Önceliği Kadınlar Günü’ne özel hediye kutularına vererek hediye kutularından biraz bahsetmek istiyoruz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

Muhiku’nun Kahve Keyfi Hediye Kutusu ismi gibi hediye aldığınız kişiye tam anlamıyla keyif verecek ve onun rahatlamasını sağlayacaktır. Bu kutu, içinde yer alan enfes kahveler ve huzur veren hediyeliklerle bir bütünlük oluşturuyor.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afrika kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın sabunu,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içerisindeki hediyeler, bizce kadınları en sevdiği hediyeler. Bu nedenle bu yenilik dolu kutu, tüm kadınların favori hediyesi olmaya hazır!

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu

Muhiku’nun Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu, neredeyse tüm kadınları mutlu edecek hediyeliklerle tasarlandı. Bu hediye kutusu en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlandı. Dolayısıyla Kadınlar Günü’nde değer verdiğiniz kadınlar için kullanışlı bir sürpriz hazırlamanıza yardımcı olacak.

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu içinde;

  • Hibiskus çayı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade sedir kolonya,
  • Lactone kiraz çiçeği el kremi,
  • Pastel çiçek desenli fular,
  • Yaz rüyası kuru çiçek,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Kadınlar Günü’nde değer verdiğiniz kadınlara küçük bir sürpriz yapmak ve onlara desteğinizi hissettirmek için Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu’nun etkileyici gücünden faydalanabilirsiniz. Kadınların yüzünde sıcacık bir tebessüm oluşturabilecek güce sahip bu kutu sayesinde onlara her zaman yanlarında olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Brownie Saati Hediye Kutusu

brownie saati hediye kutusu

Şıklığın ve lezzetin mükemmel uyumuyla tasarlanan Brownie Saati Hediye Kutusu değer verdiğiniz tüm kadınlara armağan edebileceğiniz en özel Kadınlar Günü hediyeleri arasında. Benzersiz lezzetlerle ve en şık parçalarla harmanlanan bu hediye kutusunun içerisinde;

  • Girl power yaldızlı kupa – (Frida Kahlo kupa),
  • Brownie by pie atölye 8’li mix box,
  • Yaprak desenli fular,
  • Bej tela kasnak kuru çiçek,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutunun her bir detayında farklı bir lezzet ve şık parçalar yer alıyor. Bu sebeple Brownie Saati Hediye Kutusu, sevdiğiniz tüm kadınların Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutlayabileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Dünya Çay ve Kahveleri Kutusu

Çay ve kahve günlük hayatımızın şaşmaz rutinidir. Kadınlar Günü’ne özel olarak sevdiklerinize rutinlerinin dışında yeni ülkelerin lezzetlerini deneyimleme fırsatı sunabilirsiniz. 5 farklı ülkeye ait kahve/çay için Dünya Kahveleri Kutusu ve Dünya Çayları Kutusu seçeneklerini incelemeniz yeterli olacaktır.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

keyifli-bir-mola-hediye-kutusu

Bazen yoğun geçen bir toplantının ardından, bazen de zorlu geçen bir sınavın ardından yapılacak en güzel şey keyifle bir fincan çay ya da kahve içmektir. O bir fincan çay ya da kahve üzerimizdeki tüm stresi ve yorgunluğu alıp götürür.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu da yoğun iş veya okul yaşantısına sahip, evde tüm gün var gücüyle didinen kadınlarımıza küçük bir mola vermelerini hatırlatacak bir hediye kutusu. İçerisinde en egzotik ve aromatik çay & kahve çeşitlerinin olduğu bu hediye kutusu ile onların molalarına lezzet katabilirsiniz.

Kadınlar için hediye önerileri arasında yer alan Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • İngilizlere özgü lezzet Lady Grey çayı,
  • Yade’nin kahve kokulu aromaterapi mumu,
  • Çay süzgeci,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

✉️ Kadınlar Günü hediyenizin içine 8 Mart’a özel bir hediye notu eklemeyi unutmayın! Eğer hediye notu yazma konusunda yardıma ya da öneriye ihtiyaç duyarsanız Kadınlar Günü sözleri başlıklı yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Kadınlar Günü’nde İndirim Fırsatı!

Kullanıcı dostu bir firma olarak özel günlerde hediye ihtiyacını kolay ulaşılabilir kılıyoruz. Bu sebeple 8 Mart’ta da Kadınlar Günü indirimleri uyguladık. Sevdiklerinizi mutlu etmek için çok uzun uğraşlar içerisine girmenize gerek yok. Üzerine düşünülmüş, hikayesi olan hediyelerimizle onlara en özel sürprizi yapabilirsiniz.

Hediyeniz anneniz, kardeşiniz, arkadaşınız veya sevgiliniz için olabilir. Muhiku’da hediye almak istediğiniz tüm kadınlara uygun Kadınlar Günü hediye kutusu bulabilirsiniz . Kadınlar Günü indirimi 8 Mart gününe kadar sürecek. Dünya Kadınlar Günü’nde kaçırılmayacak indirimlerle eşsiz hediyeye sahip olabilirsiniz. Ayrıca kız arkadaşa hediye sayfasında yer alan indirimli hediye setlerine de göz atmayı unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kadinlar-gunu-sozleri
Daha Fazla

Kadınlar Günü Sözleri

İçindekiler Gizle En Güzel Kadınlar Günü SözleriEşe Kadınlar Günü SözleriSevgiliye Kadınlar Günü SözleriAnneye Kadınlar Günü SözleriAblaya Kadınlar Günü…