Kadın Sevgiliye Hediye Setleri

kadin-sevgiliye-hediye-setleri

Farklı konseptlerle tasarlanan kadın sevgiliye hediye setleri ile sevgilinize özel günlerde dopdolu bir hediye armağan edebilirsiniz. Sevdiğiniz kadın bu hediye setleri sayesinde tek bir hediyeyle pek çok mutluluğu bir arada yaşayabilecek.

Sevgililer Gününde alınabilecek hediyeler kadın için hiç de sınırlı değil. Ancak bu çeşitlilik beyleri hediye alırken zorlayabiliyor. Çünkü doğum günü, Kadınlar Günü ve Sevgililer Günü hediye fikirleri kadın için olunca kafa karmaşıklığına neden oluyor.

Bu sebeple biz bu çeşitliliği avantaja çevireceğiniz bir yöntemle yani hediye seti ile geldik. Dolayısıyla sevgiliye set hediye etmek isteyen beyler için aşağıda harika ipuçlarına ve önerilerine yer verdik.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde, doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, 8 Mart Kadınlar Günü’nde ve daha pek çok özel zamanda bayan sevgiliye alacağınız hediye kutuları ile mutluluk dolu bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutularını onun ilgi alanlarına, zevklerine, yaşam şekline göre tasarlayabilir ve ona benzersiz bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Peki, bayan sevgiliye hediye seti nasıl hazırlanır? Özel günlerde sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutularını tasarlarken nelere dikkat etmenize ve hediye setine ne tarz hediyeler eklemeniz gerektiği konusunda da size küçük tüyolar vereceğiz. Böylelikle sevgilinize onu ne kadar tanıdığınızı ve onun ilgi alanlarına ne kadar hakim olduğunuzu gösterebileceksiniz.

Sizleri daha fazla bekletmeden sevgiliye hediye seti bayan için nasıl hazırlanır, sorusunun yanıtına geçelim.

Sevgiliye Hediye Seti Nasıl Hazırlanır?

sevgiliye-hazirlanacak-hediyeler

Sevgilinize bu Sevgililer Günü’nde ya da doğum gününde yalnızca ona özel bir hediye mi tasarlamak istiyorsunuz? O halde kaleminizi kağıdınızı hazırlayın ve size vereceğimiz tüyoları bir köşeye not edin. Size vereceğimiz tüyolar yardımıyla hazırlayacağınız hediye kutusu ile sevgilinize unutulmaz bir sürpriz yapabileceksiniz.

Sevgilinize onun ilgi alanlarına ve beğenilerine özel bir hediye verin! Kadına hediye koleksiyonunda yer alan hediyelerin her biri kadınların ilgi alanlarına ve beğenilerine hitap ediyor. Siz de bu hediyeler arasından sevgiliniz için en güzel hediyeyi seçebilirsiniz.

İlgi Alanlarını Kendinize Rehber Kılın!

Sevgilinize tüm ayrıntısı ile ona hitap eden bir hediye seti hazırlamak istiyorsanız, onun ilgi alanlarına odaklanın. Örneğin Sevgililer Günü sürprizleri kadınlar için son derece özel olmalıdır. Dolayısıyla eşiniz, sevgiliniz ya da nişanlınız için sürpriz bir hediye kutusu hazırlarken;

  • Neler yapmaktan hoşlandığına,
  • Kahveyi yumuşak içimli mi yoksa yoğun içimli mi sevdiğine,
  • Nasıl çikolatalar sevdiğine,
  • Yeni hobiler keşfetmekten hoşlanıp hoşlanmadığına ya da hali hazırda ilgilendiği bir uğraş olup olmadığına,
  • Yaşam alanında ne tarz aksesuarlar kullandığına,
  • Hangi tür kitaplar okumayı sevdiğine ve bunlar gibi aklınıza gelebilecek daha pek çok noktaya dikkat edebilirsiniz.

Başlı başına bu soruların cevaplarıyla bile sevgiliniz için dopdolu bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Böylece Sevgililer Günü kadın hediyesi seçenekleri arasında en özelini hazırlayabilirsiniz.

Renklerin Enerjisinden Faydalanın!

Yapılan bilimsel araştırmalar renklerin insan zihni ve bedeni üzerinde etkileri olduğunu açıkça göstermektedir. Çevremizde bulunan renklerin enerjileri bizim yaratıcılığımızı, duygu dünyamızı, ruh sağlımızı ve hatta beden sağlığımızı etkilemektedir. Dolayısıyla sevgili hediyeleri kadın için olacaksa renklerin enerjisini kullanabilirsiniz.

Bu bilgi yalnızca sevgili için geçerli değil. Aynı şekilde evli ya da nişanlı beyler de renklerin enerjisinden faydalanabilirler. Eşe ya da nişanlıya alınacak hediyeler kadın setinde renklerin gücünü kullanabilirler.

Örneğin; sarı yaratıcılığı güçlendiren bir renk tonudur. Eğer sevgiliniz yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsa ve son zamanlarda kendini biraz tıkanmış hissediyorsa ona hazırlayacağınız hediyede sarının yaratıcılığı harekete geçiren özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra tüm dünyada aşkın sembolü olan kırmızı rengi muhakkak hediye kutunuzun içerisinde bulundurmaya özen gösterin.

Hediye seti hazırlarken hangi renkleri kullanmanız gerektiğini ve hangi rengin neyi ifade ettiğini merak ediyorsanız “Renklerin Anlamları Nelerdir? Renklerin Etkisine Göre Hediye Seçimi” başlıklı blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Özenli Olun!

hediye-paketi

“Ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemlidir.” diye bir söz var ya hani, hediyede de ne hediye ettiğin değil nasıl verdiğin önemlidir. Ne demek istedin şimdi sen, dediğinizi duyar gibiyim.

Her kime hediye veriyor olursanız olun ya da ne hediye almış olursanız olun özenle hazırlamaya ve paketlemeye özen gösterin. Sevgilinize sadece bir kalem aldıysanız dahi o kalemi öyle güzel paketleyin ki hediyeden ziyade hediyenin paketi, gösterilen özen dikkat çeksin.

Sevgiliniz için hazırladığınız hediye setinin son aşaması da bu işte. Onun için hazırladığınız hediyeyi özenle paketlemelisiniz ona kendini değerli ve özel hissettirebilesiniz. Hediye setinizi paketlerken YouTube’daki hediye paketleme videolarından da faydalanabilirsiniz.

Sevgiliniz için hediye seti hazırlamayı çok istiyorsunuz ama bunun için yeterli boş vaktiniz yok mu? Hiç dert etmeyin! Farklı konseptlerle tasarlanan kadın sevgiliye hediye setleri ile de ona unutulmaz bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Çeşit çeşit içeriklere sahip olan kadın sevgiliye hediye setleri kız arkadaşa hediye sayfamızda sizleri bekliyor!

Bayan Sevgiliye Hediye Kutusu Önerileri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Belki ne kadar çok sevdiğinizi kanıtlayamayabilirsiniz ama gösterebilirsiniz. Sevgi ile hazırlanan ve her ayrıntısı büyük bir emek ile hazırlanan hediye kutuları ile sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha dile getirebilirsiniz. Sevgiliniz için seçtiğiniz hediye kutusunun içerisine aşkınızı dile getiren minik bir hediye notu da ekleyerek hediye kutunuza anlam yükleyin!

Sevgililer Günü hediyesi set olsun isteyenler için aşağıda birbirinden harika önerilere yer verdik. O halde sevgiliye hediye set vermek isteyenleri bekletmeden önerilerimize geçelim.

İşte, sevgiliye armağan edebileceğiniz en güzel hediye setleri.

Sevgililer Günü Hediye Seti

Kadınlar için Sevgililer Günü hediyesi fikirlerimizden ilki Sevgini Paylaş Hediye Kutusu. Çünkü bu Sevgililer Günü hediye seti kadın için büyük bir anlam taşıyor. Ayrıca romantik bir yanı da var. Romantik hediyeler kadına verilecek en güzel hediyeler arasında yer aldıkları için kesinlikle değerlendirmenizi tavsiye edeceğimiz bir hediye.

Kadın Sevgililer Günü hediyesi ile partneri için ne kadar önemli ve özel olduğunu bir kez daha görür. Bu sebeple 14 Şubat’ta kadın için Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri arasından partnerinize en çok hitap eden hediyeyi seçmenizi tavsiye ederiz.

Sevgililer Günü hediyesi kadın için fikirler içinden biz sizin için birkaç hediye seti seçtik. Bu önerilerimizden ilham alarak eşinize, nişanlınıza ya da sevgilinize özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu, Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan hediye kutularından bir tanesi. Bu hediye kutusunu yalnızca Sevgililer Günü’nde de değil, diğer tüm özel zamanlarda sevgilinize armağan edebilirsiniz. Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’na ve bayan sevgiliye armağan edeceğiniz diğer hediye kutusu seçeneklerine Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye kahve seti vermek isteyenlerin gönül rahatlığıya tercih edebilecekleri Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Ağızda dağılan enfes çikolatası ile kahve keyiflerinize lezzet katacak fındıklı çikolata,
  • Kenya’nın en kaliteli kahvelerinin yetiştiği bölgeden seçilen kahve çekirdekleri ile hazırlanan Brezilya kahvesi; bitter çikolata ve karamel notalarının hissedildiği Kolombiya kahvesi,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Kahve ve çay keyiflerine şıklık katacak siyah seramik kupa,
  • Son olarak ise romantik cümlelerle hediyenize anlam katacağınız hediye notu yer alıyor.

Kahve mekanlarının kapalı olduğu şu günlerde 3. nesil kahve lezzetini sevgilinizin ayağına taşıyacağınız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ile romantik bir atmosfer de elde edebilirsiniz.

Sevgiliye Takı Seti

harf-kolye

İşi riske atmak istemeyen beylerin ilk tercihi takı. Ancak size tavsiyemiz sevgiliye takı hediye etmek istiyorsanız bir set oluşturmalısınız. Çünkü tek bir kolye ya da bileklik büyük bir etki yaratmayabilir. Ancak kolye ve küpe; kolye ve bileklik gibi farklı setler hazırlayabilirsiniz. Sevgiliye takı seti ile partnerinizi şaşırtabilirsiniz.

Tesettürlü bayana Sevgililer Günü hediyesi almak isteyenler de takı setinden faydalanabilirler. Kolye ve bileklik ikilisini tercih edebilirsiniz. Böylece sevgiliniz için oldukça şık bir set hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Makyaj Seti

dogal-bakim-hediye-kutusu

14 Şubat hediyeleri kadın için olunca beylerin aklına ilk gelen seçeneklerden biri makyaj seti. Ancak 14 Şubat kadın hediyeleri makyaj setleriyle sınırlı değil. 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri kadın için pek çok alternatifi karşınıza çıkaracak.

Diğer taraftan sevgiliye makyaj seti hediye etmek kulağa iyi bir fikir gibi gelebilirler. Fakat eminiz ki sevgilinizin zaten çok sayıda ve çeşit çeşit makyaj malzemesi vardır. Ruj, far, allık gibi ürünler de kısa süre içerisinde tükenmediği için bu tarz bir hediye setine çok da ihtiyaçları olduğunu sanmıyoruz.

Dolayısıyla 14 Şubatta kadına alınacak hediyeler arasında makyaj setini elemenizi tavsiye ederiz. O halde 14 Şubat hediye fikirleri kadın için seçtiğimiz sete bir bakalım.

Sevgiliye makyaj seti armağan etmek yerine onlar için kişisel bakım seti oluşturabilirsiniz. Doğanın sunduğu malzemelerle hazırlanan natural ürünlerle onların rutinlerine keyif katabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap ile tasarlayacağınız hediye kutusunun içerisine;

  • Vücudun ölü deriden arınmasına katkı sağlayacak doğal vücut lifi,
  • Mis kokulu doğal sabunlar ekleyerek güzellik rutinlerine mis gibi kokuların eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap ile hazırlayacağınız bakım setinin içerisine; ahşap tarak ve vücut nemlendiricisi de eklemeyi unutmayın. Özellikle soğukların iyice arttığı şu günlerde nemlendiriciler sevgilinizin cildinin kurumasını önleyerek pamuksu bir cilde sahip olmasını sağlayacaktır.

Sevgilinize armağan edeceğiniz bakım setinin içerisine hoş kokulu mumlar da eklemenizi tavsiye ederiz. Özellikle aromaterapi özellikli mumlar ile sevgiliniz evinde adeta bir spa & masaj salonu havası yaratabilir. Hazırladığınız bu kutuyu tesettürlü sevgiliye hediye seti olarak da gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz.

Kadın sevgiliye hediye setleri önerilerimiz bunlardı. Umarız tam da onun seveceği bir sürpriz yapmanızda size yardımcı olabilmişizdir. Muhiku’da hafta içi İstanbul’da ücretsiz aynı gün teslimat ve tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo hizmetlerinden yararlanarak oldukça uygun fiyata harika bir hediye bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir