Kadın Doktora Hediye Önerileri

kadin-doktora-hediye-onerileri

Bilindiği üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile 14 Mart Tıp Bayramı peş peşe. Bu da kadın doktor tanıdıkları olan kişilerin yoğun bir hediye arayışına girmelerine sebep oldu. Biz de kadın doktora hediye önerileri hazırlayarak işinizi birazcık kolaylaştırmak istedik.

Kadın doktora hediye önerileri arasından seçeceğiniz bir hediye ile çevrenizdeki kadın doktorların hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hem de 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayabilirsiniz.

Peş peşe gelen özel günler hediye seçme sürecinde ekstra strese girmemize sebep olur. Fark etmeden bir telaşa kapılır ve kapıldığımız bu telaş sebebiyle de yanlış seçimler yapabiliriz. Dolayısıyla size ilk tavsiyemiz hediye seçerken sakinliğinizi korumanız. Zaten bizim sizler için hazırladığımız kadın doktora hediye önerileri işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak.

Eğer çevrenizdeki kadın doktorların hem Dünya Kadınlar Günü’nü hem de Tıp Bayramı’nı kutlamak istiyorsanız hediye kutularından yana seçim yapmanızı öneririz. Çünkü tek bir hediye ile iki özel günü birden kutlamak basite kaçabilir. Ancak dopdolu bir hediye kutusu ile hem Kadınlar Günü’nü hem de Tıp Bayramı’nı basite kaçmadan kutlayabilirsiniz.

? Muhiku’nun doktora hediye kategorisinde yer alan şık hediyelerle değer verdiğiniz hekimlere en özenli hediyeyi armağan edebilirsiniz. Tıp Bayramı ve diğer özel günlerde onlara en kaliteli ve en kullanışlı sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Bayan Doktora Hediye Kutusu Önerileri

gunes isiltisi hediye kutusu
Güneş Işıltısı Hediye Kutusu

Muhiku’nun Kadınlar Günü hediyeleri koleksiyonu içerisinde şıklığı ve özenli tasarımıyla göz kamaştıran pek çok hediye kutusu bulunuyor. Bu dopdolu hediye kutusu seçenekleri arasından yapacağınız seçimle çevrenizdeki kadın doktorların Kadınlar Günü’nü ve Tıp Bayramı’nı kutlayabilirsiniz.

Tek bir kutu ile her iki özel günü de içtenlikle kutlayabileceğiniz hediye kutuları içerisinden sizler için en özellerini seçtik. Eğer daha fazla hediye seçeceğine ulaşmak isterseniz Muhiku’nun Kadınlar Günü hediyeleri koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

O halde bayan doktora hediye edebileceğiniz en güzel kutulara geçebiliriz.

Güneş Işıltısı Hediye Kutusu

Güneş Işıltısı Hediye Kutusu, Muhiku’nun kadınlar için özel olarak tasarladığı en şık ve en anlamlı hediye kutularından bir tanesi. Hayata keyif katan detaylarla tasarlanan bu kutu, bayan doktora hediye edebileceğiniz en şık armağanlardan biri.

Çünkü bu kutu, yoğun geçen bir ameliyatın ya da hasta kabulünün ardından değer verdiğiniz o hekimin huzurla vakit geçirmesini sağlayacak. Ayrıca onun ruhunu dinlendirecek.

Güneş Işıltısı Hediye Kutusu’nun içinde;

  • İki adet bambu tabaklı porselen fincan takımı,
  • Yade’nin beton yüz figürlü misk aromalı soya mumu,
  • Yade’nin manolya kokulu büyük oda kokusu,
  • Güneş Işıltısı kuru çiçek buketi,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hediye kutusunun içerisinde göz çarpan ilk detaylardan biri kuru çiçek buketi. Bu buket sıradan çiçeklerden oldukça farklı. Çünkü diğer çiçeklere nazaran birkaç gün içerisinde solup gitmiyor. Aksine şıklığını ve canlılığını ilk günkü gibi muhafaza ediyor.

Siz de kadın doktor yakınlarınıza bu hediye kutusunu alarak pek çok kadının toplumsal hayata kazandırılmasına destek olabilirsiniz.

Girl Power Hediye Kutusu

yenilenen girl power tebrik hediye kutusu

Tıp fakültesine girmek için ne kadar çok emek sarf etmek gerektiğini neredeyse hepimiz biliyoruz. Peki, tıp fakültesini kazandıktan sonra zorluklar bitiyor mu, tabii ki hayır. Tıp fakültesini bile kazanmak başlı başına zorken bu bölümü okumanın ve bitirmenin zorluğu çok başka. Kaldı ki her şey okulu bitirmekle de bitmiyor. Bu defa daha zorlu bir süreç onları bekliyor.

Ne kadar zor olursa olsun bir insanı hayata kazandırmanın verdiği duygu o duygu ise bambaşka. O tarifsiz mutluluk yaşanılan tüm zorlukların bir çırpıda unutulmasını sağlayarak yerini tatlı bir mutluluğa bırakıyor.

Girl Power Hediye Kutusu ise tüm zorlukları altından dimdik kalkan ve meslek hayatına sıkıca tutunan güçlü kadın doktorlarımıza armağan edilebilecek benzersiz bir hediye kutusu. Bu kutuyla ne kadar güçlü olduklarını bir kez daha dile getirebilirsiniz. Böylelikle onların yüzüne sıcacık bir tebessüm kondurabilirsiniz.

Girl Power Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Güney Afrika’dan gelen lezzet rooibos çayı,
  • Girl power baskılı yaldızlı porselen kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade’nin vanilya kokulu aromaterapi mumu,
  • Blossom defter,
  • Sunset kuru çiçek buketi,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Girl Power Hediye Kutusu’nun içerisine ekleyeceğiniz küçük bir hediye notu ile hediyenize anlam yükleyebilirsiniz. Böylece hediyenizin etkisini kuvvetlendirebilirsiniz.

Kadın Doktora Teşekkür Hediyesi

kadin-doktora-tesekkur-hediyesi-fikirleri

Yaşadığımız sağlık problemlerini geride bırakırken ve eski sağlığımıza kavuşurken bize en büyük desteği gösteren kıymetli hekimlerimiz. Öyle ki en yakınlarımız bizler için bir şey yapamazken doktorumuz var gücüyle eski sağlığımıza kavuşmamız için bize yardım eder. En zor zamanlarımızda bizden yardımlarını esirgemeyen doktorumuz ise sıcacık bir teşekkürü fazlasıyla hak ediyor.

Doktorunuz bir kadınsa ve ona teşekkür etmek için içtenlikle hazırlanan şık bir hediye arayışına girdiyseniz Muhiku’nun kadına hediye seçenekleri arasında yer alan hediye kutularına göz atabilirsiniz. Biz sizler için Muhiku’nun kadına hediye seçenekleri arasından çok özel bir hediye kutusunu seçtik. Dilerseniz bu hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Dilerseniz de önereceğimiz kutunun benzerleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Tıp bayramı hediyesi önerileri yazımız da bu konuda size yardımcı olabilir.

İçten Teşekkür Hediye Kutusu

yenilenen icten teşekkur ve tebrik hediye kutusu

Hayatın yaptığı tatsız sürprizlerde size destek olan ve yardım elini esirgemeyen doktorunuza içtenlikle teşekkür edebileceğiniz en güzel hediye seçeneği İçten Teşekkür Hediye Kutusu. Bu kutuda her şey en ince detayına kadar  incelikle hazırlanmış.

Dolayısıyla bu kutu doktorunuzun yüreğinde sıcacık bir sevgi seli oluşturmaya fazlasıyla yetecek. İçten Teşekkür Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • İngiltere Lady Grey çayı,
  • French press,
  • Yade yasemin kokulu aromaterapi mum,
  • Patiswiss’in şeker katkısız çikolatası,
  • Kuru çiçek buketi,
  • Ayrıca Yade’nin limon kokulu kolonyası yer alıyor.

Siyah çayın portakal kabukları ve bergamot aromasıyla harmanlanmasıyla hazırlanan Lady Grey çayı onlara sıra dışı bir lezzet deneyimi yaşatacak. Patiswiss’in şeker katkısız çikolatası çikolatası çay keyiflerine lezzet katacak. Ayrıca French press çay ve kahve demleme sürecine şıklık ve keyif katacak.

Kuru çiçek buketi ve yasemin kokulu aromaterapi mum ise yaşam alanının havasını değiştirecek. İçerisine kadın doktora teşekkür hediyesi notu da ekleyerek İçten Teşekkür Hediye Kutusu’nun arttırabilirsiniz.

Yeni yıla girerken çevrenizdeki kadın doktorlar mutlu etmek isterseniz size yine harika bir önerimiz var. Muhiku’nun doktora yılbaşı hediyesi sayfasında yer alan fikirlerden yararlanabilirsiniz. Böylece onlara şans ve mutluluk dolu bir yıl dileyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir