İtfaiyeci Hediyeleri – İtfaiyeciye Hediye Ne Alınır?

itfaiyeci-hediyeleri-itfaiyeciye-hediye-ne-alinir

İtfaiyeci hediyeleri ile her an tehlike ile burun buruna olan sevdiklerinize hoş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Böylece ne kadar önemli olduklarını onlara bir kez daha hatırlatabilirsiniz. Özenle ve içtenlikle hazırlanmış bir sürpriz onlara neşe verecektir. Dolayısıyla keyiflerini de yerine getirecektir.

İtfaiyecilik mesleği toplumun önemli meslek gruplarından biridir. Toplumumuzda ilk İtfaiye Teşkilatı Dergâh-ı Âli Tulumbacı Ocağı adıyla 25 Ekim 1714 tarihinde kurulmuştur. Cumhuriyet döneminde ise 25 Eylül 1923 tarihinde yangın söndürme görevi belediyeler bırakılmıştır.

Ülkemizde her sene 25 Eylül yani yangın söndürme görevinin belediyelere bırakıldığı tarih ile 1 Ekim tarihleri arası Yangından Korunma Haftası ya da İtfaiyecilik haftası olarak ilan edilmiştir.
Bu tarihler arasında çeşitli kurum ve kuruluşlarda ve basın aracılığıyla yangına karşı alınabilecek tedbirler öğretilmektedir. Ayrıca yangının ortaya çıkarabileceği tahribatlar bir kez daha toplumumuza hatırlatılmaktadır.
Bir anlık ihmalle ortaya çıkabilecek olumsuz bir durumla karşı karşıya kaldığımız zaman bu önemli mesleği icra eden iftaciyeciler hiçbir çekince duymadan tahribatı ve kaybı en aza indirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar.
Kendi canlarını tehlikeye atarak bizler ve doğadaki tüm canlılar için var güçleriyle çalışırlar. Dolayısıyla bu meslek grubunun bizim için ne kadar önemini birkaç cümle ile ifade edebilmek elbette imkansız.
Bu önemli mesleğin kudsiyetini ve değerini anlatmak için kelimeler yetersiz kalsa dahi onlara bizim için ne kadar değerli olduklarını gösterebilir. Doğum günleri gibi özel zamanlarda onlara özenle hazırlanmış bir sürpriz hazırlayabileceğimiz gibi zamansız yapılan bir sürprizle de onları şaşırtabilirsiniz. Böylelikle mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.
İtfaiyeci dostlarımıza ya da sevdiklerimize onların meslek gruplarına özel itfaiyeci hediyeleri alabileceğimiz gibi son zamanların en yenilikçi hediyeleri içerisinden de onlar için hediye seçimi yapabiliriz. Dilerseniz itfaiyeci dostlarınız ve sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel itfaiyeci hediyeleri önerilerine geçelim.

En Güzel İtfaiyeci Hediyeleri

en-guzel-itfaiyeci-hediyeleri

Fedakarlık gerektiren bu yüce mesleği icra eden sevdikleriniz için mesleklerine özel bir hediye arayışındaysanız kısıtlı seçeneklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat sizler için seçtiğimiz hediye seçenekleri işinizi kolaylaştıracak.

Eğer sevdikleriniz için hem mesleklerine hitap edecek hem de manevi değeri yüksek olan bir hediye arıyorsanız meslek hayatlarının ilk gününe ya da ilk zamanlarına ait bir fotoğrafı onlara armağan edebilirsiniz. Arkasına minik bir not ekleyebilirsiniz. Bir de şık bir çerçeveye koyarsanız bu fotoğraf ile onların yüzünde sıcacık bir gülümseme oluşturabilirsiniz.

İtfaiyeci sevdikleriniz için daha farklı bir hediye arayışı içerisindeyseniz onlar için oyuncak itfaiye arabası alabilirsiniz. Özellikle antika görünümlü bir itfaiye arabası bulursanız bu hediye hoş bir dekorasyon ürünü de olacaktır.

İtfaiyeciye Alınabilecek Hediyeler

en-yeni-erkege-hediye-kutusu
Erkeğe Hediye Kutusu

İtfaiyeci sevdiklerinizi iş stresinden uzaklaştıracak sıra dışı bir hediye bakıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için yenilikçi hediye dünyası içerisinden seçtiğimiz özenle hazırlanmış hediyeler ile onlara hayatları boyunca unutamayacakları bir sürpriz yapabileceksiniz. Bu hediyeler ile farklı ülkelere ait lezzetleri deneyimleyebilecekleri gibi yeni hobiler de edinebilecekler.

Erkek İtfaiyeciye Hediye

Elbette erkek itfaiyeciler için alabileceğiniz birbirinden değerli ve özel hediye seçenekleri mevcut. Erkek hediyeleri içerisinde erkeklere özel hazırlanan pek çok hediye seçeneklerinden biz sizler için Erkeğe Hediye Kutusu’nu seçtik. Erkeğe Hediye Kutusu hem karizmatik görünüşüyle hem de içerisinde yer alan benzersiz parçalarla bir erkeğin yüreğini ısıtacak cinsten bir hediye kutusu.

Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde yer alan şık siyah mat kupa ile yudumlayacağı Guatemala kahvesi sevdiklerinize kaliteli ve lezzetli bir kahve deneyimi yaşatacaktır. Ayrıca kutu içerisinde yer alan ve aromaterapinin rahatlatıcı gücünden faydalanılarak hazırlanan okyanus kokulu aromaterapi mum gün sonunda eşsiz kokusuyla onları hem ruhen hem de bedenen rahatlatacaktır.

Erkeğe Hediye Kutusu içerisine ekleyeceğiniz kitap onları farklı dünyalardaki farklı hayatlara konuk edecektir. Belki de okudukları satırlar arasında kendilerinden izler bulacaklardır. Kutunun içerisinde yer alan özel kutudaki siyah kalem ile de en özel notlarını tutabilecekler ve en beğendikleri satırların altını sizden hatıra bir kalem ile çizebileceklerdir.

Erkeğe Hediye Kutusu yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Hediye kutusunun içerisinde bir de Yade okyanus kokulu kolonya yer alıyor. Böylece ferahlamak istediği her an okyanusun serinletici kokusuyla mest olacak.

Kadın İtfaiyeciye Hediye

en-yeni-hep-aklimdasin-hediye-kutusu
Hep Aklımdasın Hediye Kutusu

Her ne kadar sayıları oldukça az olsa da fedakar kadın itfaiyecilerimizi de unutmadık. Onlar için seçtiğimiz hediye ile biraz olsun yorucu meslek hayatlarından uzaklaşmalarını ve dinlenmelerini istedik. Kendilerine vakit ayırabilecekleri ve hem ruhen hem de bedenen onları rahatlatabilecek bir hediyeyi onlar için seçtik.

Kadına hediye seçenekleri içerisinden fedakar itfaiyeci kadınlarımız için Hep Aklımdasın Hediye Kutusu’nu seçtik. Bu hediyeyi onlara yalnızca doğum günlerinde değil tüm özel günlerde ya da içinizden gelen herhangi bir zamanda armağan edebilirsiniz.

Hep Aklımdasın Hediye Kutusu içerisinde yer alan kahve ve şık siyah kupa gün sonunda içecekleri yorgunluk kahvesini ayrı bir keyifle yudumlamalarını sağlayacaktır. Eşsiz brownie lezzeti ise bu keyfi ikiye katlayacak.

En güzel yaşanmışlıkları bir bir kutunuza dahil edebileceğiniz fotoğraflar da kutuya anlam katan diğer bir detay. Bu hatıralar hediyenizin sevdiklerinizin kalbine dokunmasına aracı olacak.

Hep Aklımdasın Hediye Kutusu yalnızca bunlardan da ibaret değil. İçerisinde yer alan dilek mumu en güzel dileklerinde onların sözcüklerine ışığıyla eşlik edecek. Görünüm itibariyle tam bir doğum günü kutusu olduğunu söyleyebiliriz. Ancak siz bu özel kutuyu tüm kutlamalarınız için tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir