İş Hediyesi – Yeni İşe Başlayan Arkadaşınız İçin 7 Harika Hediye

ofis-masası-icin-hediye-secenekleri

İş hediyesi fikirlerimizden ilham alarak yeni işe başlayan arkadaşınıza harika bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Sizin için seçtiğimiz 7 hediye fikri yeni iş hayatına en çok yakışacak hediyelerden oluşuyor.

Arkadaşlarımız bazen ailemizden daha fazla hayatımıza dahil olurlar. Onlarla hayatımızın en önemli anlarını paylaşırız. Birlikte kâh çok güzel zaman geçirir, kâh üzüntümüzü paylaşırız. Diğer taraftan yanımızda en az bir arkadaşımız var ise biliriz ki tüm zorluklar geçicidir.

Arkadaşlarımıza hediye almak ise çoğu zaman çok eğlencelidir. Eğer samimi bir arkadaşlığınız var ise gayet eğlenceli ilginç hediyeler bulabilirsiniz demektir. İlk başta hiç zorlanmaz her özel gün için farklı hediyelerle yüzlerini güldürürüz. Zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi tanır hediye seçmenin daha kolay olacağını düşünürüz.

Aslında tam da burada yanılırız. Tüm güzel hediyeleri zaten almışızdır. Ya daha önce almış olduğumuz bir hediyeyi tercih edip tekrara gireceğiz ya da arkadaşımızın çok da beğenmeyeceği bir hediye alacağız. Tüm bunlara ek olarak gerek doğum günü gerekse iş hediyesi seçerken de aynı şeyleri yaşayacağız.

Bu yazımızla arkadaşa seçilen hediyelerin zorlu sürecini ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Hediye almak artık o kadar da zor değil. Uzun yıllardır arkadaş olsanız dahi, bu yazımızı okuduktan sonra hediye seçimini çok kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Birebir örneklerimizden olmasa dahi kafanızda güzel bir hediye fikri oluşmasında yardımcı olacaktır.

Yeni işe başlayan sevdiklerinize  hediye seçenekleri arasından en unutulmaz ancak çok tercih edilen opsiyonları sizin için aşağıda sıraladık. Muhiku olarak gerek yeni iş hediyesi gerekse diğer özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyoruz.

Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız yeni iş hediye kutularını inceleyebilirsiniz.

Yeni İş Hediyesi Ne Alınır?

muhiku-kendin-yap-kisiye-ozel-hediye-kutusu

Yeni iş hediyesi dediğimiz zaman aslında akla iki farklı soru işareti geliyor. Birincisi “iş hayatına ilk başlangıç mı?” sorusu; ikincisi ise” farklı bir iş yerinde çalışmaya başlangıç mı?” sorusudur.

Arkadaşınız iş hayatına yeni giriyor ise biraz işiniz var diyelim. Arkadaşınızın size her zamankinden çok ihtiyacı olacak. Çünkü düzeni değişecek, tanımadığı insanlarla tanımadığı bir ortamda bulunacak. Kendini kanıtlama çabası ve üzerine almış olduğu sorumluluklar da cabası. Dolayısıyla arkadaşınızın hem psikolojik hem de bedensel olarak yanında olmalısınız.

Tam da bu noktada işe başlama hediyesi çok güzel bir motivasyon olacaktır. Arkadaşınıza isterseniz gerginliğini üzerinden atması için şakacı hediyeler seçebilirsiniz. Dilerseniz de yeni atıldığı iş hayatına adapte olma süresinde ihtiyacı olacak yahut ona konfor sağlayacak bir şey seçebilirsiniz. Muhiku’nun hayırlı olsun hediyeleri içerisinde değerlendirebileceğiniz harika alternatifler var. Bu alternatifler içerisinden ideal bir seçim yaparak sevdiklerinizi en güzel şekilde tebrik edebilirsiniz.

Mesleğinizi edindikten ve kariyeriniz üzerine düşüncelerinize karar verip iş hayatına atıldıktan sonra kaçınılmaz olan tek şey vardır; iş değiştirmek. Evet, gerek iş yeri ile çıkarlarınızın çatışması, gerek daha iyi şartlarda bir iş hayatı fırsatı, gerek ise kariyer değişikliği sebebi ile iş değiştiririz.

Yeni iş hediyelerinizi kullanışlı ve şık hediyelerle zenginleştirmeye ne dersiniz? Birbirinden şık ofis aksesuarları ile sevdiklerinizin yeni çalışma alanlarında kendilerine ait bir alan oluşturmalarına ve bu alanı benimsemelerine yardımcı olabilirsiniz. Hediyelerinizi kullanışlı ve şık ürünlerle desteklemek için ofis aksesuarları koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Erkeğe Yeni İş Hediyesi Önerileri

erkege-yeni-is-ofis-hediyesi-kutusu
ERKEĞE OFİS HEDİYESİ KUTUSU

Değer verdiğiniz erkeklere iş hediyesi seçerken kara kara düşünmeye son! Çünkü size üç harika hediye önerisiyle geldik. Bu hediye fikirleri sayesinde erkekler için hediye seçmek artık çok daha eğlenceli olacak.

Biricik sevgilinizin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak istiyorsanız Muhiku’nun yeni işe başlayan sevgiliye hediye kategorisini inceleyebilirsiniz. Bu kategori içerisindeki anlamlı ürünlerle partnerinize en güzel şekilde destek olabilirsiniz.

Bunun yanı sıra aşağıda yer verdiğimiz hediye kutularını detaylıca incelemek ve yeni hediye seçeneklerini keşfetmek için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu

Muhiku’nun Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu hem işlevsel hem de oldukça şık bir seçim olacak. Çünkü içeriğinde oldukça şık ürünler bulunuyor. Bu ürünlerin her biri ise iş hayatında kullanılan ürünler. Erkeğe Ofis Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva’nın sütlü çikolatası,
  • Notes tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Kutulu siyah kalem,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu

siyah sever arkadasa hediye kutusu yeni

Evet artık kahveyle tanışma zamanı sevgili dostum. Zar zor kalktığın sabahlarda en yakın dostun olacak. Belki kendinizden biliyorsunuzdur, sabahları kafamızı o güzelim yastıktan kaldırmak gerçekten çok zor ve kalktığımız zaman da maalesef bu uyanığız demek olmuyor.

İş hayatına yeni başlayan arkadaşınız da büyük ihtimalle bu sıkıntıyı yaşayacaktır, yaşamaz ise rica ediyoruz sırrını bizimle paylaşsın. Lezzetli bir kahve ve şık bir kupa ise şüphesiz işe başlama hediyelerinin en güzellerinden olacaktır.

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu lezzetin ve şıklığın harmanlandığı en özel hediyelerden biri. Üstelik bir önceki hediyeye alternatif olacak en güzel hediyeler arasında. Sabah rutinlerine ve öğle molasına lezzet katacak olan bu kutu içinde harika parçalar da barındırıyor.

Muhiku’nun Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Pomellos’un Keep in Touch kolonyası,
  • My Bottle siyah kılıflı cam matara,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Kol Saati

Yeni çalışanların saate bakmak için dahi olsa devamlı telefona bakmaları hiç de hoş karşılanmaz, özellikle ilk iş deneyimleri olan genç bir çalışan ise genel ön yargı nedeniyle biraz daha dikkatli olmasında fayda var. Kol saatleri arkadaşınızın iş yerine ve arkadaşınızın tarzına göre her modelde bulunabilecek ve bütçenizi de yormayacaktır.

Kadına Yeni İş Hediyesi Fikirleri

galaksi kupali yeni heyecanlar kutusu

Bir kadın en özel zamanlarında sevdiklerini yanında görmek ister. Onların desteğiyle neşesi de artar. Yeni işte ilk gün ise en özel zamanlardan biridir. Böyle bir günde ona küçük bir hediye armağan ederek desteğinizi gösterebilir ve heyecanını paylaşabilirsiniz.

Kadına hediye sayfamızı ziyaret ederek hediye kutularını detaylıca inceleyebilir ve diğer hediye çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu

Yeni iş heyecanına yakışacak en özel hediye Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu olsa gerek. Rengarenk ve bir o kadar da şık detaylara sahip bu hediye değer verdiğiniz kadınların yanında olmanıza ve heyecanlarını paylaşmanıza yardımcı olacak.

Muhiku’nun Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Seçiminize göre özel baskılı kupa
  • Godiva’nın sütlü çikolatası,
  • Yade’nin kahveli aromaterapi mumu,
  • Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Özel kutusunda siyah kalem,
  • Çay süzgeci,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

İş Tebrik Hediye Kutusu

yeni is tebrik kutusu yeni cicek

Kadına iş hediyesi önerilerimizden bir diğeri ise İş Tebrik Hediye Kutusu. İçeriğinde yer alan her bir detaya bu özel güne anlam katacak bu hediye ile kutlamaların en özelini yapabilirsiniz. İş Tebrik Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Ananas tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Kuru çiçek buketi  ve
  • Yaldızlı – Tebrikler Motto Kartı yer almaktadır.

Planlayıcı

İster is yerinde alacağı notlar ve işe giriş eğitimleri için kullansın ister gününü planlaması için kullansın planlayıcı oldukça güzel bir hediye. Biliyoruz çoğumuz not almayı sevmiyor ama artık not almanın önemini anlamamız gerekiyor sanırım.

Günlük hayatımızda, iş hayatımızda yapacak yetiştirecek o kadar fazla şey var ki her şeyi aklımızda tutmamız ve zamanında hatırlamamız maalesef mümkün değil.
Yeni işe Başlayan arkadaşınıza belki yeni bir alışkanlık kazandırmak belki de zaten sahip olduğu bu faydalı alışkanlık üzerine bir hediye almak istemez misiniz?

Çanta

İş hayatında illaki yanımızda bir sürü şey olması gerekiyor ve bunların hepsini elimizde tabii ki taşıyamayız, poşet ise ergonomik olmayacaktır. Arkadaşınız dizüstü bilgisayarı kullanıyor ise laptop çantası işini görecek hatta son derece kullanışlı olacaktır. Bilgisayarını yanında taşımıyor ise de tarzına uygun ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte çık bir çanta herkesi mutlu eder.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

5-hediyelik-kahve-seti-onerisi
Daha Fazla

5 Hediyelik Kahve Seti Önerisi

İçindekiler Gizle Hediyelik Filtre Kahve SetiKahve Zamanı Hediye KutusuKahve Keyfi Hediye KutusuHediyelik Kahve Fincanı ve Türk Kahvesi SetiTürk…