İş Arkadaşına Hediye Önerileri

is-arkadasina-hediye

Bu yazımızda iş arkadaşına hediye olarak neler tercih edebileceğinize bakacağız. Umarız uygun fiyatlı ve anlamlı bir hediye seçmenize yardımcı oluruz.

Zamanın büyük bir kısmını hayatımızı devam ettirmek için çalıştığımız firmada geçiririz. Günün belli saatlerini orada geçirir ve kendimize ait bir düzen kurarız.

Bu düzende bir nevi aile gibi olduğumuz ve el ele vererek çalıştığımız iş arkadaşlarımız da önemli bir yere sahiptir. Bu sebeple özel zamanlarda iş arkadaşlarımıza küçük jestler yapmak isteriz. Böylece onların gönlünü hoş etmek ve yüzüne sıcacık bir gülümseme kondurmak isteriz.

Günün büyük kısmını iş arkadaşlarımızla geçiririz. Bir işi tamamlarken ya da bir projeyi sunarken elimizi aynı taşın altına koyarız. Birlikte yapmanın, birlik olmanın verdiği takım çalışmasıyla başarıyı birlikte tadarız. Yine aynı şekilde başarısızlıkların ve hüsranların üzerinden de birlikte geliriz.

Birlikte başarının da başarısızlığından üstesinden geldiğiniz iş arkadaşlarınıza küçük bir hediye almak istediğinizi düşünüyoruz. Eminiz ki onlara vereceğiniz hediyenin; iş hayatından kullanılabilecek işlevsel hediyeliklerden oluşmasını, şık ve özel olmasını bekliyorsunuz.

Öyleyse Muhiku’nun iş hediyeleri kategorisine göz atabilirsiniz. Çünkü bu sayfada iş arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz pek çok hediye seti yer almakta. Dilerseniz bu setlerden biriyle iş arkadaşına hediye verebilirsiniz. Dilerseniz de tekil ürünlerle kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz.

Doğum günlerinde, yılbaşında ya da diğer özel zamanlarda iş arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz birkaç hediye tavsiyesinde bulunduk. Öyleyse artık sizin için seçtiğimiz hediye fikirlerine geçelim.

İş Arkadaşına Doğum Günü Hediyesi

coffee and caramel hediye kutusu

Yakın iş arkadaşınızın doğum gününe çok az zaman mı kaldı? O halde ona doğum günü hediyesi seçerken size faydası bulunacak birkaç küçük noktadan bahsedelim. Örneğin, birlikte çıktığınız molalar. İş arkadaşınız molalarda seçimini kahveden mi yoksa çaydan mı yana kullanıyor?

Her gün içtiği bir fincan çay ya da kahve sayesinde ona gerçekten hoş bir jest yapabilirsiniz. Diğer taraftan ofiste çalışırken kullandığı eşyalar arasında neler var? Post-it, ajanda, renkli kalemler ve diğer kırtasiye malzemelerinden en çok neleri kullanıyor?

Son olarak çalışma masasını süslemek, çalışma ortamını güzelleştirmek için odasında ya da masasında hangi ayrıntılara yer veriyor?

Yukarıda saydığımız küçük noktalar iş arkadaşına hediye seçerken size kılavuzluk edecek. Bunlar doğrultusunda Muhiku’nun doğum günü hediyeleri içinden de seçim yapabilirsiniz. Çünkü Muhiku doğum günü hediyelerinde; yöresel çay ve kahvelere, renkli ofis ve kırtasiye ürünlerine, şık dekorasyon ürünlerine ve özel baskılı kupa çeşitlerine yer veriyor.

Coffee and Caramel Hediye Kutusu

Kadın iş arkadaşına hediye arayışındaysanız Coffee & Caramel Hediye Kutusu son derece şık ve risksiz bir seçim olacak. Çünkü içinde hemen hemen herkesin kullanabileceği hediyeliklere yer veriyor. İçine ekleyeceğiniz minik bir doğum günü notuyla daha da anlam kazanacak olan bu hediyeyle iş arkadaşınızı doğum gününde bulutların üstüne çıkarabilirsiniz.

Muhiku’nun Coffee & Caramel Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Selamlique Türk kahvesi,
  • Bambu tabaklı porselen fincan takımı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade sandal aromaterapi mum,
  • Ahşap kutu
  • Hediye notunuz

Bambu tabaklı porselen fincan takımı iş arkadaşınızın molalarına renk katarken, Patiswiss çikolata güne lezzet katacak. Yade sandal aromatik mum ise çalışma ortamında huzur verici bir atmosfer yaratacak.

Büyülü Siyah Hediye Kutusu

buyulu siyah hediye kutusu
Büyülü Siyah Hediye Kutusu

Erkek iş arkadaşına hediye edeceğiniz doğum günü hediyesi önerimiz ise Büyülü Siyah Hediye Kutusu. Son derece şık ve havalı bir görünüme sahip olan bu kutuda siyahın asil tonu hakim. Her bir ayrıntısında şıklığın göz kamaştırdığı bu hediye kutusu ofis masasından tutun da kahve molalarına kadar iş yaşantısının her detayına renk katıyor.

Muhiku’nun Büyülü Siyah Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Colombia Huila filtre kahve çeşidi,
  • Patiswiss Dark Chocolate Orange Slice,
  • Seramik kupa,
  • Yade’nin beton sandal ağacı aromalı mumu,
  • Yade’nin misk kokulu büyük oda kokusu,
  • French press,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

İş arkadaşınıza hediye edeceğiniz bu kutuyla kahve molalarında birlikte yeni bir kahveyi keşfetmenin verdiği keyfi yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan şık beton mumluklu el yapımı sandal ağacı aromalı mum çalışma ortamını egzotik kokusuyla süsleyecek. Kısacası tüm detaylarıyla çalışma hayatına renk katacak.

İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi

keyifli yilbasi hediye kutusu

Yılbaşında ofis arkadaşına hediye edebileceğiniz Muhiku yılbaşı hediyeleri size en özel yılbaşı sürprizini vadediyor. Yılbaşı çekilişinde, yeni yıl kutlamalarında size eşlik edecek bu hediyeler tüm yıl konuşulcak.

Muhiku’nun Keyifli Yılbaşı Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afric Kahvesi,
  • Yılbaşı kalpli kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yılbaşı not kartı,
  • Hediye notunuz yer alır.

Farklı hediyeliklerle tasarlanan yılbaşı konseptli hediyelerle ekip arkadaşlarınıza, müşterilerinize ve iş ortaklarınıza da sürpriz yapabilirsiniz. Kurumsal hediye hizmetimizden faydalanarak profesyonel ekibimiz sayesinde zamandan ve nakitten tasarruf edebilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

İş Arkadaşına Emeklilik Hediyesi

mavi ruzgar hediye kutusu
Mavi Rüzgar Hediye Kutusu

Uzun bir çalışma hayatının sonuna yaklaşan iş arkadaşınıza veda hediyesi mi vermek istiyorsunuz? Öyleyse hatırası bir ömür kalacak ve ona geçirdiğiniz güzel zamanları hatırlatacak bir hediye vermek ister misiniz?

Muhiku’nun hediye kutuları içinden 40 yıllık dostluklara vesilen olacak ve dostluğunuzu pekiştirecek hediyeler seçebilirsiniz. Onun hobilerini, emeklilik hayallerini yansıtacak hediyelerle unutulmaz jeste imza atabilirsiniz.

Mavi Rüzgar Hediye Kutusu

Muhiku’nun Mavi Rüzgar Hediye Kutusu, emekli olunca hayatını bir sahil kasabasında geçirmeyi hayal eden herkesin rüyalarını yansıtacak bir hediye.

Bahar Esintisi kuru çiçek buketiyle onun emekliliğini kutlarken yaldızlı kupa, tükenmez roller kalem ve keyif ajandası onun hobilerine keyif katacak. Kısacası iş arkadaşınız bu hediye kutusu emekliliğin her anının tadını çıkarabilecek.

Muhiku’nun Mavi Rüzgar Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Mavi göz desenli yaldızlı kupa,
  • Bahar esintisi kuru çiçek,
  • Keyif ajandası,
  • Tükenmez roller kalem,
  • Yade mavi epoksi büyük bardak altlığı,
  • Yade epoksi bulut kitap ayracı,
  • Hediye notunuz yer alır.

Türk Kahvesi Kutusu

turk-kahvesi-hediye-kutusu-micao
Türk Kahvesi Hediye Kutusu

İş arkadaşınız doğanın huzur verici manzarasına karşı kahvesini yudumlamayı mı hayal ediyor? Öyleyse, onun keyfine lezzet katmaya ne dersiniz? Kırk yıllık dostluğun sembolü olan Türk Kahvesi Kutusu yollarınız ayrılsa da dostluğunuzun devam edeceğinin bir göstergesi.

Muhiku’nun Türk Kahvesi Kutusu içeriğinde;

  • Selamlique geleneksel Türk kahvesi,
  • Patiswiss çikolata,
  • Toprak fincan takımı,
  • El yapımı toprak cezve,
  • Hediye notunuz yer alır.

Türk kahvesinin en güzel aromasıyla süslenen bu hediye kutusunda yer alan cezve ve fincan seti kahve yapmaya ayrı bir keyif katacak. Belki de ona yaptığınız küçük ziyaretlerde birlikte bu fincanlardan kahve yudumlayacaksınız. Elbette en lezzetli çikolatalar eşliğinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir