İnsan Kaynakları için Kurumsal Hediye Seçenekleri

insan-kaynaklari-icin-kurumsal-hediyeler

Yaratıcı Hediyeler ile İşveren Markanızı Güçlendirin

Ekibinizin bağlılığını artırmak ve onları motive etmek, güçlü bir işveren markası yaratmak için oldukça önemli. Bunu biliyoruz ve size özel geliştirdiğimiz kurumsal çözümleri ile güçlü bir işveren markası yaratmanıza yardımcı oluyoruz.

  • Hoş Geldin Hediyeleri
  • Özel Günler ve Etkinlik Hediyeleri
  • Performans Hediyeleri

İnsan Kaynakları’na Özel Kurumsal Hediyeler

Muhiku, ekibinizdeki kişilerin kurumunuza katıldığı andan başlayarak, yol boyunca size fayda sağlayarak kurumsal hediye çözümleri sunuyor.

Hoşgeldin Hediyelerihoş geldin hediyeleri

Oryantasyon, bir çalışanın kuruma bağlılığına etki eden en güçlü dönem. HBR’a göre, çalışanların %20’si, ilk 45 günde çalıştıkları kurumdan istifa ediyorlar.

Ekibinizin oryantasyon sürecinde yer edecek, kurumsal kimliğiniz ve İK stratejinize uygun bir Muhiku Hoşgeldin Hediyesi ile oryantasyon sürecinde ekibinize daha iyi bir deneyim oluşturabilirsiniz.

Harika Bir Karşılama Tasarlayın

 

Özel Günler ve Etkinlik Hediyeleri

Özel günlerde hatırlanmak, ekiplerin çalışma motivasyonlarını artırıyor, onların çalışma isteklerine doğrudan etki ediyor.

Ekibinize özel günlerinde ve alakalı etkinliklerde sürpriz hediyeler vererek onları şaşırtabilir, mutlu ederek kurumunuz/markanız ile bağlarını güçlendirebilirsiniz.

Ekibinizi Özel Günlerde Mutlu Edin

 

 

Performans Hediyeleri

Kişinin performansına göre verilen hediyeler ve primler, iş memnuniyeti, organizasyona duyulan bağlılık ve kurum yönetimine duyulan güveni artırıyor.*

Ekibinizin performansına göre vereceğiniz sürpriz Muhiku Hediyeleri ile, çalışanlarınızı mutlu edebilir, memnuniyetlerini ve organizasyon bağlılıklarını yükseltebilirsiniz.

Performansları Bugün Ödüllendirin

İnsan kaynaklarında size ne faydalar sunuyoruz?

Ekibinizin Bağlılığını Yükseltir

Yeteneklerin elde tutulmasına en çok etki eden faktörlerden olan prim sistemine olan katkısı ve çalışan motivasyonuna pozitif etkisi ile, Muhiku, kurumsal hediyeler ile ekibinizin kurumunuza olan bağlılığını yükseltmenize yardımcı olur.

Ekibinizin Sadakatini Arttırın

 

İşveren Markası Güçlendirilmesine Katkı Sağlar

Yetenek çekmeden en etkili faktör, güçlü işveren markası. [*] Ekibinizi şaşırtan, onları mutlu eden ve kurum ile etkileşime geçtiği noktalarda kurum ile bağ kurmasını sağlayan hediyeler ile, işveren markanızı güçlendirebilirsiniz.

Marka Algınızı Yükseltin

 

Ekibinizin Performansını Artırır

Muhiku kurumsal hediyeler, performans noktalarında motive edici bir sürpriz olarak kullanılarak, ekibinizin performansını artırmanıza yardımcı olur.

Performansları Bugün Ödüllendirin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir