İnşaat ve Proje Yönetimi için Kurumsal Hediye Seçenekleri

insaat-sektoru-icin-kurumsal-hediyeler

Güçlü İlişkilerinizle Sektörde Fark Yaratın!

Diğer tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de iş ortaklarınızla güçlü bir iletişim kuruyor olmanız, iş birliklerinizin devamlılığını sağlayarak şirketinizin yeni projelerinde kârlılığı arttıracaktır.

Sektördeki yerinizi nasıl sağlamlaştırabilirsiniz?

Şirketinize Özel Yenilikçi Hediyeler

vip-hediyeler

İş Ortaklarına Özel Kurumsal Hediyeler

İnşaat sektöründe çalışırken mühendislerle, mimarlarla, mal sahipleriyle ve çalışanlarınızla sürekli iletişim hâlinde olmanız ve sorunları hızlıca çözebilmeniz gerekiyor. Karşı taraftaki kredinizi arttıracak ve saygınlık kazanmanızı sağlayacak kurumsal hediyeler sayesinde ortaklıklarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

İş Ortaklarınızın Kalbini Kazanın

 

 

hos-geldin-kare

Özel Gün ve Etkinlik Hediyeleri

Müşterilerinize ya da ortaklarınıza özel günlerinde vereceğiniz hediyeler, kendilerini değerli hissetmelerini sağlayacak ve aranızdaki bağı sağlamlaştıracak. Aynı şekilde çalışanlarınıza da onları özel günlerinde unutmadığınızı gösteren hediyeler vermeniz şirkete olan bağlılıklarını arttırarak daha verimli çalışmalarını sağlayacak.
Güçlü Bağlarınızla Verimliliği Arttırın

 

performans-hediyeleri

Performans Hediyeleri

İnşaat sektöründe işçi bulmak giderek zorlaşırken, elinizdeki iş gücünü korumak için emeklerinin karşılığında performans hediyeleri vermeniz çalışan-işçi ilişkilerinin güçlenmesini ve motivasyonun yükselmesini sağlar.

Yapılan araştırmalara göre çalıştıkları şirkette kendini önemli hisseden ve başarısının karşılığını gören kişiler çok daha verimli çalışıyor.

Performansları Bugün Ödüllendirin

 

Size Hangi Faydaları Sunuyoruz?

 

Vakit ve Nakit Tasarrufu

Çalışma arkadaşlarınızı ve iş ortaklarınızı mutlu etmek için en uygun ürünleri keşfetmek, onları yüksek kalitede fakat düşük fiyata bulmak, tedarik etmek ve güzel bir sunumla alıcılarına ulaştırmak oldukça zaman isteyen ve zahmetli bir iş.

Yüzlerce şirketle çalışmamızın getirmiş olduğu tecrübeyle sizi bu yorucu süreçlerin tamamından kurtarıyoruz ve siz yeni stratejilerinize odaklanırken şirketinizin verimini arttırmanızı sağlıyoruz.

Bugün Tasarruf Edin

 

Ekibinizin Performans ve Verimliliğini Artırır

Muhiku’nun şirketinize özel tasarladığı hediyeler, performansları ödüllendirerek motive edici bir sürpriz olarak kullanıldığında, ekibinizin verimliliğini artırmanıza yardımcı olur. Çalışanlarınızın şirketle arasındaki aidiyet duygusunu besleyerek pozitif bir iş ortamı yaratmanızı sağlar.

Yüksek Performansla Daha Kârlı Bir Şirket

 

 

İş Ortaklıklarınızı Geliştirir

Yenilikçi hediyelerle, sektördeki farkınızı ortaya koyabilir ve uzun vadeli projelere imza atabilirsiniz. Rekabetin her gün attığı inşaat sektöründe birlikte çalıştığınız ekip arkadaşlarınızın ve ortaklarınızın size sempati duyması ve güvenmesi aranızdaki sadakati güçlendirerek çevrelerine de sizden bahsetmelerini sağlayacaktır.

Yeni Referanslar Kazanın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kurumsal-hos-geldin-hediyeleri
Daha Fazla

Kurumsal Hoş Geldin Hediyeleri

İçindekiler Gizle Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı Mutlu Edin!Çalışan Sirkülasyonunu Azaltarak Kâr Edin! Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı…
kurumsal-kimlige-uygun-anneler-gunu-mesajlari
Daha Fazla

Şirketler için 25 Anneler Günü Mesajı

İçindekiler Gizle Kurumsal Anneler Günü Kutlama/Tebrik MesajlarıAnneler ile İlgili Söylenmiş Güzel SözlerAnneler Günü Mesajları: Resimli, DuygusalKısa Anneler Günü…