İlk Regl Hediyesi Ne Alınır? – Genç Kızlara Özel Hediyeler

ilk-regl-hediyesi-ne-alinir-genc-kizlara-ozel-hediyeler

İlk regl hediyesi ile genç kız olma yolunda ilk adımı atan çocuğunuza, kardeşinize, kuzeninize ya da yakınlarınıza mutlu olabilecekleri bir armağan verebilirsiniz. Fizyolojik ve psikolojik anlamda geçirdikleri değişikliklerin aslında korkulacak bir şey olmadığını onlara küçük bir jestle ifade edebilirsiniz.

İnsan yaşamı boyunca çeşitli evrelerden geçer. Aldığımız her yaşla vücudumuzda birtakım değişiklikler baş gösterir ve gelişiriz. Özellikle ergenlik dönemi bu değişimin net bir şekilde kendini belli ettiği en özel dönemlerden biri. Ergenlik döneminde bir çocuk olmaktan çıkar ve yetişkinliğe ilk adımımızı atarız.

Gerek fizyolojik anlamda gerek ise psikolojik anlamda alışık olmadığımız değişimler, ilk zamanda bizi ürkütebiliyorlar. Özellikle genç kızlar ilk kez regl olduklarında utanırlar ve korkarlar.

Bu sebeple yaşadıkları bu geçiş döneminde onları yalnız bırakmamalıyız. Bu durumun doğanın bir kanunu olduğunu ve her genç kızın mutlaka yaşaması gerektiğini güzel bir dille ifade etmeliyiz.

Aksi takdirde yaşadıkları bu dönemle baş edemez ve içine kapanık bireylere dönüşebilirler. İleri yaşlarda da bu dönemde yaşadıkları ruhsal sıkıntılar psikolojilerinde onarılması güç etkilere sebep olabiliyor.

İlk regl hediyesi ile onlara bu durumun hiç de utanılacak bir şey olmadığını gösterebiliriz. Aksine bu hediye, bu dönemin kutlanmaya değer olduğunu gösterecektir. Böylece yanında olduğunuzu görecekler ve kendileri daha rahat hissedecekler.

Muhiku’nun yenilikçi hediye kutusu alternatifleri içinde genç kızların hoşuna gidebilecek pek çok hediye seçeneği var. Bu hediyeler arasından onlara küçük bir kutlama hediyesi alabilirsiniz.

Böylece onlara verdiğiniz desteği gösterebilir ve her türlü sıkıntıda size danışmaları için onlara bir kapı açabilirsiniz.

İlk Adet Hediyesi Olarak Seçebileceğiniz Hediye Kutuları

yeni-brownie-molasi-hediye-kutusu
Brownie Molası Hediye Kutusu

Çocukluk çağından çıkan ve genç kızlığa ilk adımını atan çocuğunuza, kız kardeşinize ya da kuzeninize kendini iyi hissetmesini sağlayacak bir hediye mi arıyorsunuz?

Öyleyse Muhiku’nun regl döneminde gelen tatlı krizlerinde iyi gidecek lezzetli atıştırmalıklarla, kramplara iyi gelecek bitki çaylarıyla ve onları mutlu edebilecek hediyeliklerle tasarladığı kıza hediye koleksiyonundan seçtiğimiz hediye kutularını çok seveceksiniz.

Brownie Molası Hediye Kutusu

Regl dönemlerinde kadınların tatlı ihtiyaçlarının arttığını bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Dolayısıyla Muhiku’nun Brownie Molası Hediye Kutusu, içindeki lezzet dolu ayrıntısıyla en güzel ve en anlamlı ilk red hediyesi alternatiflerinden biri.

İçinden çıkacak diğer kullanışlı ve güzel hediyelerle bütünlük kazanan bu hediye, onlara yapılan en güzel jestlerden biri olacak.

Muhiku’nun Brownie Molası Hediye Kutusu içinde;

  • Okkalı Mithra Türk kahvesi,
  • Pastel terrazzo desenli porselen fincan takımı,
  • Brownies by Limburgia dörtlü mixbox,
  • Yaz Rüyası kuru çiçek buketi,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kutunun içine ekleyeceğiniz hediye notunda bu dönemin onların hayatında meydana getirecekleri güzelliklere değinmeyi ihmal etmeyin. Böylece aynaya baktıklarında kendilerini çok daha mutlu hissetmelerini ve bu sürece kolay adapte olmalarını sağlayabilirsiniz.

Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu

yeni-lavanta-bahcesi-hediye-kutusu

Kadınlar red döneminde farklı ruh hallerine bürünebilirler. Özellikle sinir ve duygusallık onların en çok şikayet ettikleri ruh halleri arasında yer alıyorlar.

Dolayısıyla ilk regl hediyesi olarak onları psikolojik anlamda rahatlatacak bir hediye verebilirsiniz. Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu da onları hem psikolojik hem de fiziksel anlamda rahatlatacak bir hediye.

Muhiku’nun Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu içinde;

  • Lady Grey çayı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade lavanta tütsü,
  • Lactone lavanta el kremi,
  • Yade lavanta banyo tuzu,
  • Mor tela kasnak kuru çiçek,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Lavantanın ve lavanta kokusunun yatıştırıcı bir etkisi var. Bedenimizin gevşemesini, sinirlerimizin yatışmasını sağlar ve anksiyete belirtilerinin de azalmasına destek olur.

Dolayısıyla lavantanın ferahlatıcı ve rahatlatıcı kokusuyla tasarlanan bu kutu ilk regl hediyesi olarak tercih edebileceğiniz en güzel alternatiflerden biri.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

en-yeni-keyifli-bir-mola-hediye-kutusu

Genç kızlara ilk adet dönemlerinde hediye edebileceğiniz diğer bir kutu tavsiyemiz ise Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu. Bu kutu içinde hem adet döneminin sancılarını azaltacak bitki çayı çeşidine, hem de oldukça güzel bulacakları bir fular yer alıyor.

Muhiku’nun Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu içinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • French press,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hibiskus çayı adet dönemlerinde sancıyı azaltıcı ve adet periyodunun düzene girmesine yardımcı olan bir bitki çayı. Üstelik çok da lezzetli. Dolayısıyla ilk regl dönemlerinde severek tüketecekleri bu lezzetli çay çeşidiyle ağrı kesici gibi ilaçların kullanımına gerek duymadan bu dönemi rahatlıkla atlatabilirler.

Çayın yanında yer alan diğer hediyeliklerle de kendilerini özel ve değerli hissedebilirler. Onlara ne kadar değerli olduklarını yalnızca sözlerinizle değil sunacağınız bu anlamlı hediyeyle de ifade edebilirsiniz.

Kızlara Regl Döneminde Hediye Edilebilecek Küçük Hediyelikler

be-the-best-version-of-you-kupa
BLOSSOM ÇAYI, MANOLYA KOKULU SOYA MUMU VE KUPA

Çocuğunuza, kardeşinize, kuzeninize ya da bir yakınınıza ilk regl hediyesi almak istiyorsunuz ama bütçeniz kısıtlı mı? Öyleyse tekil hediyeliklerle de gayet güzel ve anlamlı bir jest yapabileceğinizi söylemeliyiz. Bütçenizi sarsmayacak faydalı, şık ve kullanışlı hediyeliklerle onlar için küçük bir kutlama yapabilirsiniz.

Kupa

Kadınlar regl döneminde bol bol sıvı tüketmeli. Özellikle bitki çayı ve su tüketimi konusunda oldukça hassas davranmalılar. Dolayısıyla bu dönemde içecekleri lezzetli bitki çaylarını ve suyu kendi kupalarıyla içme zevkini tatmalarına fırsat verebilirsiniz. Muhiku’nun özel tasarım kupa çeşitleri içinden onların zevklerine ve ilgi alanlarına yönelik bir seçim yapabilirsiniz.

Bitki Çayı

Regl döneminde bitki çayı tüketiminin ne kadar önemli olduğunu içeriğimizde pek çok kez dile getirdik. Dolayısıyla genç kızlara ilk regl hediyesi olarak hem adet dönemi için faydalı hem de oldukça lezzetli bir bitki çayı çeşidi armağan edebilirsiniz. Dünya çayları arasında yer alan;

  • Jasmine green çay (yaseminli yeşil çay),
  • Moroccan mint çayı (naneli yeşil çay),
  • Rooibos çayı (vitamin ve mineral açısından oldukça zengin bir çay. Ayrıca kafein de içermez.),
  • Hibiskus çayı (adet döneminde yaşanan kramplara iyi gelir),
  • Lady Grey çayı (bergamot aromalı ve ayrıca limon ve portakal kabuklarıyla hazırlanan oldukça lezzetli bir siyah çay çeşidi) arasından sevecekleri bir çay çeşidini seçebilirsiniz.

Dilerseniz Dünya Çayları Kutusu ile tüm bu lezzetli çay çeşitlerine tek bir kutuyla da sahip olabilirsiniz. Böylece çok daha hesaplı bir seçim de yapabilirsiniz.

Büyükler için Boyama Kitabı

mandala-cay-mum

Daha önce de söylediğimiz gibi adet döneminde kadınlar stres, sinir ve huzursuzluk gibi çeşitli duygudurumları yaşayabilirler. Bu duyguların etkilerini en aza indirmek ve bu dönemin kabusa dönmemesi için yapmalarını tavsiye edebileceğimiz en güzel şey bir şeylerle ilgilenmek olacak.

Bu dönemde kitap okuyabilirler, yeni bir hobi edinebilirler, film izleyebilirler ya da onlara armağan edebileceğiniz büyükler için boyama kitabı ile zihinsel ve bedensel anlamda rahatlayabilirler. Renklerin ve çizimlerin arasında kaybolacakları bu hediye sayesinde kendilerini farklı bir araçla ifade edebilme şansı elde edecekler.

Yukarıda sıraladığımız tekil hediyeliklerle kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz. Hediyeyi vereceğiniz genç kızın ilgi alanlarına ve zevklerine göre tasarlayacağınız kutunun ulaşacağı maksimum fiyat size ve seçimlerinize bağlı. Kendi Kutunu Yap ile dilediğiniz hediyelikleri bir araya getirebilir ve oldukça özel bir ilk regl hediyesi oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hediyelesmenin-tarihi-tarih-boyunca-hediyeler.jpg
Daha Fazla

Hediyeleşmenin Tarihi – Tarih Boyunca Hediyeler

İçindekiler Gizle Dünyada Hediyeleşmenin TarihiAvrupa’da Hediyeleşme EylemiTürklerde Hediyeleşmenin TarihiEski Türklerde Hediye ve HediyeleşmeOsmanlı’da Hediyeleşme EylemiMuhiku ile Günümüz Hediye…