İçinizi Isıtacak Anı Hediyeleri

icinizi-isitacak-ani-hediyeleri

Anı hediyeleri, dünya üzerinde sevdiklerimize armağan edebileceğimiz en değerli hediyelerdendir. Anı hediyeleri dünyadaki en pahalı mücevherden çok daha kıymetli ve özeldir. Dolayısıyla sevdiklerimizin en mutlu zamanlarına ve en özel anlarına bu değerli hediyelerle eşlik etmek isteriz. Bu içeriğimizde ise sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz anı hediyeleri fikirlerine yer vereceğiz.

Zaman bir su misali ağır ağır ve sessiz sedasız akarken ardında yaşanmış binlerce anı bırakır. Zamanı bir dere yatağına benzetecek olursak suyun akarken ardında bıraktığı küçük taşları, ağaç parçalarını anılarımıza benzetebiliriz. Bu anılar kimi zaman zihnimizde uzun süre yaşayıp bizimle yol alırken kimi zaman da unutulup zihnimizin bir köşesine atılıverirler.

Sevdiklerimizin en tatlı anlarının, içten gülümsemelerinin, geçmesini hiç istemedikleri o mutlu anların ölümsüzleştiği karelerle onlar için unutulmaz hediyeler hazırlayabiliriz. Bu hediyelerin farklı versiyonları olmakla birlikte genel anlamda hepsi anı hediyeleri olarak nitelendirilirler.

Annemize, babamıza, kardeşimize, eşimize, çocuğumuza, en yakın dostumuza ya da bir başka yakınımıza bu özel hediyelerden hazırlayabiliriz. Eğer bu hediyelerin yanı sıra sevdiklerinize sıra dışı bir hediye deneyimi yaşatmak isterseniz Muhiku’nun yenilikçi hediye dünyası içerisinden sevdikleriniz için en ideal seçimi yapabilirsiniz. Muhiku’nun özel günler için tasarladığı dopdolu hediye kutusu seçeneklerinden biriyle sevdiklerinize kocaman bir mutluluk armağan edebilirsiniz.

Peki, sevdiklerimiz için hazırlayacağımız anı defterleri nasıl olabilir? İşte, değer verdiğiniz herkesi mutlu edebileceğiniz birbirinden özel anı hediyeleri!

Anı Kutusu Hediye Fikirleri

fotografli-hediye-kutusu

Muhiku’nun kişiye özel hediye seçeceğiyle anneniz, babanız, kardeşiniz, eşiniz ya da en yakın dostunuz için anılarla dolu bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. En güzel anıların, en tatlı zamanların bir fotoğraf karesiyle ölümsüzleştiği bu hediye kutusu ile ona zamana meydan okuyacak bir hediye armağan edebilirsiniz.

Diğer taraftan Muhiku’nun fotoğraf baskı hizmetiyle sevdikleriniz için en özel hediyeleri hazırlayabilirsiniz. Anıların gücüyle ve Muhiku kalitesiyle hazırlayacağınız hediyeler unutulmaz olacak!

You Are The Best Hediye Kutusu

you-are-the-best-hediye-kutusu

Sevdiğiniz birinin hem anılarına hem de hayatına dokunmak ister misiniz? You Are The Best Hediye Kutusu ile ona en güzel yaşanmışlıkları hatırlatabilirsiniz. Ayrıca boş zamanlarında keyifle yapacağı bir hobi edinmesine yardımcı olabilirsiniz.

You Are The Best Hediye Kutusu içinde;

  • İngilizlerin özel lezzeti Lady Grey çayı,
  • İran’a özgü lezzet hibiskus çayı,
  • 12 adet pola kart,
  • Bahar Tazeliği kuru çiçek buketi,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutuyla sevdiklerinize harika bir sürpriz yapacaksınız.

Kendi Kutunu Yap

Kendi Kutunu Yap ile sevdikleriniz için en özel hediye kutusunu tasarlayabileceksiniz. Bu hediye kutusu seçeneği ile sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelikleri özgürce bir araya getirebilirsiniz. %48’inin sizin tarafınızdan oluşturulduğu hediye kutuları ile sevdiklerinizin ilgi alanlarına ve zevklerine hitap eden bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Dünyanın farklı yerlerinden seçilen çay & kahve çeşitleri, şık kupa & fincan takımları, lezzetli atıştırmalıklar & çikolatalar, oda kokuları, mumlar, şık dekorasyon ürünleri, ofis & kırtasiye malzemeleri, aksesuarlar, kişisel bakım & güzellik ürünleri ve deneyim kitleri arasından sevdiklerinize hitap eden hediyelikleri tek bir kutu içerisinde toplayabilirsiniz.

Bu hediyeliklere ek olarak hediye kutusunun içerisine sevdiklerinizin en özel anlarını içeren bir anı kutusu da yerleştirebilirsiniz. Böylelikle hediye kutunuz bir anı kutusuna dönüşmüş olacak. Böylece aynı anda sevdiklerinize hem işlevsel hem de anlam yüklü bir hediye armağan edebileceksiniz.

Hayattaki en değerli varlığımız olan annelerimiz için de en özel hediye seçeneği birbirinden güzel anılarımızla dolu bir hediye kutusu. En özel ve en duygusal anlarla dolduracağımız hediye kutusu ile annemize anlamlı bir Anneler Günü ya da doğum günü hediyesi armağan edebiliriz. Fakat hediyemiz içerisine ekleyeceğimiz minik bir hediye notu ile daha da anlamlı olacaktır.

Anneniz için en anlamlı hediye notunu yazmak için anneye hediye sözleri içerisinden seçtiğimiz en anlamlı sözleri bir araya getirdiğimiz blog yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Anı Defteri Hediye Fikirleri

ani-defteri-nasil-hazirlanir-5-fotografli-ani-defteri-fikri

Anı defteri, diğer bir deyişle de anı kitabı hazırlaması en eğlenceli hediye seçeneklerinden bir tanesidir. Özellikle sevgiliye defter hediye etmek isteyenler bu defteri birbirinden özel anılarla süsleyerek ortaya harika bir hediye çıkarabilirler.

En yakın arkadaşınıza ya da sevgilinize hazırlayabileceğiniz bu özel hediye onun yüreğini sıcacık yapmaya fazlasıyla yetecektir.

Sevdikleriniz için anı defteri hazırlamak istiyorsanız birbirinden güzel 5 anı defteri fikrine yer verdiğimiz blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Sizin için sevgiliye hediye defter hazırlama fikrini yazdık. Bu fikirden ilham alarak değer verdiğiniz tüm yakınlarınız için defter tasarlayabilirsiniz. İşte, sevgiliye hediye defter hazırlama fikri!

Sevgiliye Hediye Defter Hazırlama

ani-defteri-fikirleri-muhiku

Anı hediyeleri içerisinde defterler ayrı bir öneme sahiptir. Çünkü defterlerde fotoğraflar adeta dile gelirler ve sevdiklerimize o anıyı anımsatacak küçük cümleler kurarlar. Sevgiliye hazırlayacağınız defter ile de aha önce benzerine rastlanmamış bir hediyeyi onun için hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliniz için anı defteri hazırlamaya başlamdan önce nasıl bir defter hazırlamak istediğinize karar vermelisiniz. Yani onun anılarıyla süslü bir defter mi hazırlamak istiyorsunuz, yoksa ilişkinizin başladığı andan itibaren yaşadığınız tatlı anılarla süslü bir hediye mi hazırlamak istiyorsunuz?

Bu soruya cevap verdikten sonra ise sıra en tatlı anıları seçmeye geliyor. Bir fotoğrafçıdan ya da fotoğraf çıktısı alan herhangi bir yerden en güzel anıları çıkarabilirsiniz. Daha sonra sevgilinizin zevklerine hitap eden bir defter seçimi yapmalı ve güzel mürekkepli bir kalem seçmelisiniz.

Bizce defterin her yaprağına bir fotoğraf yerleştirmelisiniz. Böyelikle yazılar birbirine geçmeyecek ve daha temiz bir görüntüyü ortaya çıkacak. Fotoğrafı sayfanın ortasına yapıştırıp sağ üst köşesine fotoğrafın çekildiği tarihi ve yeri not düşebilirsiniz, altına ise o gün yaşadığınız tatlı anıları ve size hissettirdiklerini not düşebilirsiniz.

Fotoğrafın yapıştırıldığı sayfanın hemen yanındaki sayfaya ise “peki ya bugüne dair sen ne hissediyorsun?” yazılı bir not düşerek ona da hislerini yazma fırsatı verebilirsiniz. Böylece ortaya zamana meydan okuyacak ve en tatlı anılarını daima canlı tutacak bir defter çıkarabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir