İçinizi Isıtacak Aile Sözleri

icinizi-isitacak-aile-sozleri

İçinizi ısıtacak sıcacık aile sözleri ile ailenize olan sevginizi dile getirmek ister misiniz? Eğer cevabınız evetse sizler için derlediğimiz en güzel aile sözlerine göz atabilirsiniz.

Aile, dünyaya ilk kez merhaba dediğimiz ve koşulsuz sevginin ne demek olduğunu ilk öğrendiğimiz yerdir bizim için. Hayattaki ilk ve en büyük deneyimlerimizi ailemizle yaşarız. İlk kez onların yanında adım atar, ilk kelimelerimizi onlarla söyler ve yine ilk mutluluklarımızı onlarla yaşarız.

Olumlu veya olumsuz her anımızda onlar vardır yanımızda. İlk başarılarımızı ailemizle kutlar ve birlikte eğleniriz. İlk kalp kırıklıklarımızı yaşadığımızda yine ailemizin omzunda ağlarız. Bunun yanında verdiğimiz tüm kararlarda yine arkamızda olacak olan ailemizdir.

Bir yuva kurmayı yine ailemizle öğrenir ve kendi yuvamızı onlardan öğrendiklerimizin ışığında şekillendiririz. Aslında tüm bunlar bize ailenin hayatımızdaki en önemli şeyleri öğrendiğimiz bir okul olduğunu gösterir.

Hayatta her anımızda yanımızda olan ve yegane varlığımız olan ailemize sımsıkı sarılmalı ve her defasında onları ne kadar sevdiğimizi söylemekten çekinmemeliyiz.

Sevgimizi dile getirmemek bize hiçbir şey kazandırmaz aksine bizden çok şey götürür. İçimizdeki sevgiyi elimizden geldiğince paylaşmalıyız, paylaşmalıyız ki çoğalsın. Sevgi tıpkı sözcükler gibi kulaktan kulağa yayılır ve yayıldıkça büyür.

Sizler de sıcacık aile sözleri ile ailenin ne kadar önemli olduğunu onlara söyleyebilir ve sevginizi dile getirebilirsiniz. Aynı zamanda onlara sevginizi gösterecek hediyeler armağan edebilirsiniz.

Kısa Aile Sözleri

aile-sozleri-kisa

Aileye hediye: Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

Sevginin en saf halini ailemizle öğreniriz. İlk kez birini sevmeyi ve birine güven duymayı onlar öğretirler bize. Bu nedenle içimizdeki en saf duyguları en güzel şekilde dile getirmek isteriz.

Eğer uzun uzun yazmayı veya konuşmayı sevmiyorsanız kısa aile sözleri tam size göre! Bu anlamlı kısa aile sözleri ile ailenin hayattaki önemini dile getirebilir ve bu vasıtayla onların yüreğini ısıtabilirsiniz.

  • “Yeryüzünde sevginin en güçlü halidir aile.”
  • “Bu hayatta yerini dolduramayacağımız yegane şeydir aile.”
  • “Mutluluk ve huzurdur aile.”
  • “Bu hayattaki en büyük zenginlik ailedir. Dünyadaki tüm para birimlerinden ve varlıktan daha kıymetlidir.”
  • “Hayatınızda sorgusuz sualsiz kabul göreceğiniz tek yer ailenizin yanıdır.”
  • “Aile, koşulsuz sevgi demektir.”
  • “Bu hayatta sırtınızı hiç düşünmeden dayayabileceğiniz tek şey ailedir.”

Ünlü İsimlerden Uzun Aile Sözleri Alıntıları

uzun-aile-sozleri

Ailenizi en iyi siz tanırsınız. Onlar için en uygun hediyeyi tasarlayın!

Aile üzerine pek çok araştırma yapılmış, makaleler yazılmış olabilir. Fakat ailenin birey ve toplum açısından önemini en güzel yazarlar dile getirmiştir. Çünkü onlar birtakım benzetmeler ile aile kavramını somutlaştırmıştır. Böylelikle bu soyut kavram duyu organlarımızla algılayabildiğimiz bir nesne gibi gözümüzün önünde canlanabilir.

Eğer siz de hislerinizi en güzel benzetmelerle uzun uzun dile getirmek istiyorsanız bu başlık altında yer alan sözlere göz gezdirebilirsiniz, keyifli okumalar dileriz.

  • “Aile hayatının güzelliği başka hiçbir şeyde yoktur. Bir memleketin yükselmesi ev ve aile muhabbetine bağlıdır.” (Charles Dickens)
  • “Bütün mutlu aileler birbirine benzer ama her mutsuz ailenin sadece kendine has bir hikayesi vardır.” (Susan Sarandon)
  • “Kadın şefkat ve güzelliğin; erkek doğrunun ve hakkın simgesi olursa, o evde mutluluk olur.” (François de La Rochefaucauid)
  • “Bir erkeği terbiye ediniz; bir insanı terbiye etmiş olursunuz; bir kadını terbiye ediniz, bir aileyi terbiye etmiş olursunuz.” (Fannie Hurst)
  • “İnsan, insan olarak öylesine çok acı ve sevince boğulmuştur ki bir karı kocanın birbirine neler borçlu olacağı hiç hesaplanmaz bile. Ancak ebediyetin ödeyebileceği bir sonsuz borçtur o.” (Wolfgang Van Goethe)
  • “Ana babanın sevinci üzüntü ve korkulan gibi gizli kalır sevinçlerini sözle anlatamazlar üzülüp korktuklarını da söylemek istemezler.” (Francis Bacon)
  • “Vatanınız için kan, arkadaşınız için gözyaşı; ama aileniz için ter dökün.” (Fletcher Christian)

Aileye Dair Anlamlı Sözler

anlamli-aile-sozleri

Aileye hediye önerisi: Türk Kahvesi Kutusu

Hepimiz en derin cümlelerle en güzel hislerimizi dile getirmek isteriz. Söylediğimiz cümlelerin yüreklere dokunmasını ve en saf haliyle iletilmesini isteriz. Bu başlık altında yer alan sözlerle ailenizin yüreğine dokunabilir ve onlara olan hislerinizi en iyi şekilde dile getirebilirsiniz.

  • “Hayatımız boyunca en büyük dostumuz ve bizi asla yalnız bırakmayaca3k insanlar ailemizdir.”
  • “Dünyadaki en güvenli yeri arıyorsanız eğer ailenizin yanına gidin ve onlara sıkıca sarılın. Çünkü onların kolları arasında daha güvenli olacaksınız ve onlardan daha güvenilir bir sığınak ömrünüz boyunca asla bulamayacaksınız.”
  • “Aile sevgi ve saygının öğretildiği ilk yerdir. Ailemizin bize öğrettikleri sayesinde tüm hayatımızı geçirir ve onlardan aldığımız tüm sevgiyi dünyadaki tüm canlılara dağıtırız.”
  • “Bir ailenin fertleri birbirlerine en saf duygularla bağlıdır. Kapıyı kapattıklarında içeriye dünyanın hiçbir çirkinliği giremez.”
  • “Yeryüzündeki hiçbir düşmanın giremediği en büyük kaledir aile. Ailenizle birlikte öyle sağlam kuleler örersiniz ki kimse yıkmaya kalkamaz bu kaleyi ve kimse incitemez sizi.”
  • “İçinizdeki bütün sevinçleri büyütmek ve acılarınızı azaltmak istiyorsanız eğer ailenize sarılmaya ihtiyacınız var demektir. İhtiyacınız olan tüm güzellikler ailenizde mevcuttur.”
  • “Dünya kadar derdin olsa bile seni seven bir ailen varsa sıkıntılarını umursama. Çünkü aile bu hayattaki her şeye bedeldir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir