Hukuk Büroları için Kurumsal Hediye Seçenekleri

hukuk-burolari-icin-kurumsal-hediyeler

Müvekkillerinizin Size Olan Sadakatini Artırın ⚖️

Hukuk, Türkiye’de rekabetin oldukça kızıştığı bir sektör. Uzayan davalar, ne zaman biteceği belli olmayan süreçler ardından beklenen ödemeler derken müvekkillerinizle iyi bir bağ kurmak kaçınılmaz oluyor. Bunu biliyoruz ve size özel geliştirdiğimiz hediye çözümleri ile müvekkillerinizin size olan bağlılığını ve sempatisini artırıyoruz.

Hukuk büronuzu nasıl güçlendirebilirsiniz?

Hukuk Büronuza Özel Kurumsal Hediyeler

hos-geldin-kare

Hoş Geldin Hediyeleri

İyi bir hukuk bürosu olmanın ilk şartı iyi bir portföye ve iyi bir avukat kadrosuna sahip olmaktır.

Her hukuk bürosunda klasikleşen kurumsal kimlik çalışmasının yanında geleneksel hediyelerden sıyrılarak yenilikçi hediyeler ile ekip arkadaşlarınızın oryantasyon sürecinden başlayarak bir mutluluk zincirine dahil edebilirsiniz. Örneğin, büroda yeni işe başlayacak olan avukat çalışanlarınız için Muhiku’nun avukata hediye koleksiyonunda yer alan hediyelerden ilham alarak büronuz özelinde bir hediye tasarlayabilirsiniz.

Forbes’a göre farklı sebeplerden dolayı çalışanların %30’u 12 ay içerisinde iş değiştirmeyi düşünüyor.

Harika Bir Karşılama Tasarlayın

 

vip-hediyeler

Müvekkilere Hediyeler

Hukuk bürolarının bir müşteri kazanması tanışma, toplantı, görüşme derken bazen haftalar bazense aylar sürebiliyor. Kaybetmekse oldukça kısa.

Hukuk bürolarının cirolarının büyük bir kısmını tekrar eden vekaletler oluştururken ilk satış ise güvene dayalı olduğu için çoğunlukla referans ile gerçekleşiyor.

Hukuk büronuzun büyümesine ve cirosuna doğrudan katkısı olan kişilere/kurumlara vekalet aldığınızda veya başka özel günlerde, özel hediyeler göndererek size olan sempatilerini ve bağlılıklarını güçlendirebilirsiniz.

Buna bağlı olarak Salesforce araştırmasına göre insanların %67’si harika bir deneyim için daha fazla para ödeyeceklerini söylüyor ve verdikleri deneyimi geliştirmek için aktif olarak çalışan tüm kuruluşların % 84’ü, gelirlerinde artış olduğunu söylüyor.

Müvekkillerinizi Mutlu Edin

 

yeni-yıl-kare

 

Özel Günler ve Etkinlik Hediyeleri

Özel günler diğer günlerden farklı olarak birçok kişinin hediye konusunda beklenti içerisine girdiği günlerdir. Şirketler ise her sene benzer hediyeler vererek geleneksel hediyelerden sıyrılmakta zorlanırlar.

Öyle ki insanların %56’sı kendisine gelen hediyelerden mutlu olmuyor.

Muhiku ise yüzlerce şirkete kurumsal kimliklerine uygun olarak hafızalarda kalacak hediyeler tasarladı. Örneğin, 5 Nisan’a özel hazırlanan Avukatlar Günü hediyeleri kategorisinde yer alan hediyelerden ilham alarak özel günler ve etkinler için en şık hediyeleri hazırlayabilirsiniz.

Müvekkillerinizin Aklında Kalın

 

Size ne faydalar sunuyoruz?

yogun-gundem

Vakit ve Nakit Tasarrufu

Hukuk büronuz vekalet almaya ve mevcut davaları sonuçlandırmaya uğraşmalı değil mi?

Ekip arkadaşlarınızı veya müvekkillerinizi mutlu etmek için en uygun ürünleri keşfetmek, onları yüksek kalitede düşük fiyata bulmak, tedarik etmek ve güzel bir sunumla alıcılarına ulaştırmak oldukça zaman isteyen ve zahmetli bir iş.

Muhiku, yüzlerce şirketle gerçekleştirdiği iş birliği tecrübesi ve 200’den fazla tedarikçisi ile size anahtar teslim sorunsuz bir süreç sunar.

Bugün Tasarruf Edin

 

Ekibinizin Performansını Arttırır

Kurumunuza özel tasarladığımız hediyeler, performans noktalarında motive edici bir sürpriz olarak kullanılarak, ekibinizin performansını arttırmanıza yardımcı olur.

Uzayan mesai saatleri, yetişmesi gereken dosyalar derken ekip arkadaşlarınızın performans ödüllendirmesini es geçmeyin veya prime dayalı yapmayın.

University of Warwick’e göre mutlu çalışanların %12 daha üretken olduğu gözlemlenmiştir.

Performansı Yükseltin

 

Çalışan Ayrılma Oranının Düşmesi

Sürpriz hediyeler ile ekip arkadaşınızın ilk oryantasyonundan başlayıp devam eden motive edici sürprizler ile kuruma daha bağlı olması sağlanır.

Yetenekli ekip arkadaşlarınızın kurumunuza olan bağlılığını güçlenmesine yardımcı olalım!

Mutlu Ekibinizle Kazancı Arttırın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir