Hemşireler Günü Ne Zaman?

hemsireler-gunu-ne-zaman

Hemşireler Günü ne zaman sorusu  mayıs ayını  yaklaşması ile gündeme gelmeye başladı. Her yıl Florance Nightingale’ in doğum günü olarak 12 Mayıs tarihinde kutlanmaktadır. Hemşireler Günü, sağlık çalışanlarına minik bir sürpriz yapmak için değerlendirebileceğiz en özel günlerden biridir.  

Bu içeriğimizde Hemşireler Günü’nün ne zaman kutlandığına detaylı bir şekilde değineceğiz. Ayrıca hemşire yakınlarınızı bu özel günde mutlu edecek farklı hediye çeşitlerini de sizinle paylaşacağız.

🎁 Muhiku, bu yılda Hemşireler Günü’nde kıymetli hemşirelerimizi unutmadı. Bu özel gün için onların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına hitap eden en güzel hediyeleri tasarladı. Siz de 12 Mayıs Hemşireler Günü’nde hemşire yakınlarınızı mutlu etmek için Muhiku’nun Hemşireler Günü hediyeleri sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

Hemşireler Günü Ne Zaman Kutlanıyor?

hemsireye-hediye-seti-nasil-hazirlanir-hemsire-icin-hediye-fikirleri

2019 yılının son aylarından beri salgın hastalık ile mücadele ettiğimiz zor bir süreçten geçmekteyiz.  Salgının ilk günlerdeki etkisi biraz kırıldı. Ancak sağlık çalışanlarının üzerindeki yük maalesef hala fazla. Bu yüzden çevremizdeki sağlık çalışanlarını, hemşire tanıdıklarımızı ya da sevdiklerimizi  özenle hazırlanmış hediyeler ile mutlu edebiliriz. 

Uluslararası Hemşireler Günü’nde ne hediye alınır diye kara kara düşünüyorsanız işinizi kolaylaştıracak öneriler ile geliyoruz. Sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için en ön cephede mücadele eden hemşireleri bu özel günde anımsak, mutlu olacakları bir hediye vermek hiç şüphesiz yorgunluklarını biraz hafifletecektir. Siz de güzel bir hediye ile hemşireler gününe anlam katmak istemez misiniz? 

Bireylerin ve toplumların  sağlığı için devamlı fedakarlık yapan hemşirelerin Hemşireler Günü  12-18 Mayıs haftasında kutlanmaktadır. Topluma sağladıkları katkıları, uykusuz geçen günleri, uzun mesai saatleri ile sağlıklı bir yaşamın temellerini inşa eden hemşirelerimizi bir miktar mutlu etmek istemez misiniz?

🎁 Muhiku, hemşireye hediye edebileceğiniz hediye kutuları ile işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Burada yapmanız gereken ilk şey hediye göndereceğiniz kişinin ilgi alanına yönelik hediye seçiminde bulunmanız olacaktır. 

Hemşireye Hediye Ne Alınır?

hemsireye-premium-hediye-kutusuTabi sevdiklerinizi özel hissettirmek için illa Hemşireler Günü’nü beklemenize gerek yok. Eğer hemşirelik görevini hakkıyla yapan eşinizin, arkadaşınızın, annenizin ya da sevgilinizin doğum günü yaklaşıyorsa Muhiku’nun hemşireye doğum günü hediyesi kategorisini inceleyebilirsiniz. 

Hemşireler Günü’nde ne hediye alınır, erkek hemşireye hediye, bayan hemşireye hediye, arkadaş hemşireye hediye önerilerini sizin için derledik. Önerilerimizden ilham alarak Hemşireler Günü’nde yakınlarınıza en güzel sürprizi yapacaksınız.

İşte, Hemşireler Günü’nde alabileceğiniz hediyeler:

Hemşireye Premium Hediye Kutusu

12 Mayıs Hemşireler Günü’nde tercih edebileceğiniz en özel hediye kutularından biri Hemşireye Premium Hediye Kutusu. Çünkü bu kutunun içinde yer alan ürünlerin hepsi  hemşireleri düşünerek tasarlandı. Hemşirelere özel kişiselleştirilmiş hediye kutusu ile bugünü daha anlamlı kılmaya ne dersiniz?

Özellikle hemşireler için tasarlanmış Hemşireye Premium Hediye Kutusu içinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • “Best Nurse Ever” baskılı porselen kupa,
  • Patiswiss x Muhiku çikolata,
  • “Best Nurse Ever” baskılı bardak altlığı,
  • Yade yasemin kokulu aromaterapi mum,
  • Kuru çiçekli dekoratif tablo,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Uzun mesailer sonucu yorulan sağlık çalışanlarını, kokuların ve lezzetlerin rahatlatıcı etkisi ile buluşturmak doğru bir karar olacaktır. 

Bir Kutu Kahve Molası Hediye Kutusu

bir-kutu-kahve-molasi-hediye-kutusu

Biliyoruz ki sağlık çalışanları gün içerisinde çok yoğun bir şekilde çalışmakta bazen dinlenmeye bile vakit bulamamaktadır. Bu yüzden yorgunluklarına özenle hazırlanmış bir kahve kutusu ile mola verebilirsiniz. 

Muhiku, birbirinden özel kahve kutuları ile Hemşireler Günü’ne tat katıyor. Hemşire yakınınıza hediye edebileceğiniz kahve kutuları arasında Bir Kutu Kahve Molası Hediye Kutusu bulunuyor. Kahve kutusu, uykusuz mesailerinin ortağı, yorgunluklarının destekleyicisi olacak. Çünkü güzel bir kahvenin mutlu etmeyeceği hiç kimse yoktur! 

Muhiku’nun Bir Kutu Kahve Molası Hediye Kutusu içinde;

  • Ethiopia Kochere filtre kahve,
  • Colombia Huila filtre kahve, 
  • Kahvenizi özenle demlemenize yardımcı olacak French press,
  • Kahvenize eşlik edecek siyah seramik kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yasemin aromaterapi mum,
  • Moka pot keçe bardak altlığı,
  • Son olarak ise özel güne anlam katacak hediye notunuz yer alıyor. 

Hemşire yakınınız bu hediyeniz sayesinde yoğun hastane ortamında kaybettiği enerjisini yeniden kazanacak. Onu her yudumda bambaşka diyarlara götürecek olan lezzetli aromalar günün en yoğun ve en keyifli zamanlarında ona eşlik edecek.

Dünya Çayları Hediye Kutusu

yenilenen dünya çayları hediye kutusu

Eğer hemşire tanıdığınızın kahve ile arası yok  tam bir çay severse Dünya Çayları Hediye Kutusu doğru bir tercih olacaktır. Özel aromalar  ile farklı tatları deneyimleyecek, zengin bir kutu içeriğine sahipsiniz. 

Muhiku’nun Dünya Çayları Hediye Kutusu içinde;

  • Çin’den Blossom Tea Jasmine Rose,
  • Güney Afrika’dan Rooibos çayı,
  • İngiltere’nin meşhur Lady Grey çayı,
  • Egzotik severler için Fas’tan Moroccan Mint çayı,
  • İran Hibiskus  Çayı ve çaylarla ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor. 

Dünya Çayları Hediye Kutusu, uzun saatler boyunca çalışan hemşire sevdiklerinize hediye edeceğiniz kutular arasında yer alıyor. Üstelik hediyenizi Muhiku ile İstanbul içi aynı gün teslim edebilirsiniz. 

Hemşirelere Özel Hediyeler Muhiku’da! 

Hemşireler Günü için Muhiku’nun özenle hazırlanmış hediye kutularına göz attınız mı? Herkese özel hediyeler hazırlanan, yenilikçi fikirlerin adresi Muhiku, Hemşireler Günü de unutmadı. 

Sevdiğiniz hemşire arkadaşınıza, eşinize ya da sevgilinize en güzel hediye alternatiflerini sizin için sıralıyor, başka bir deyişle onları mutlu edeceğiniz hediye önerileri sunuyoruz. 

Muhiku, hazır hediye kutularının yanı sıra Kendi Kutunu Yap imkanı da sunuyor. Hediyemi kendim hazırlamak istiyorum diyorsanız bu seçenek tam size göre. 

Kendi Kutunu Yap ile hazırlayacağınız hediye kutusunun içine;

  • %100 doğal ve el yapımı soya mumları,
  • Dünya çayları ve kahveleri,
  • Demleme ekipmanları,
  • Doğal bakım ürünleri,
  • Birbirinden lezzetli çikolatalar,
  • Deneyim kitleri,
  • Planlayıcı ajanda ve Kalem,
  • Özel tasarım kupalar,
  • Bardak altlıkları ve daha birçok ürün ekleyebilirsiniz.

Hemşireler Günü ne zaman diye araştırma yapıyor ve ne alacağınız hakkında kararsız kalıyorsanız Muhiku’nun önerilerinden faydalanabilirsiniz. Nöbet saatlerine ve genel çalışma hayatlarına eşlik edecek en yenilikçi ürünler burada sizi bekliyor. 

Hediyenizin etki gücünü arttırmak için içine içtenlikle yazacağınız bir not eklemeyi unutmayın! En güzel Hemşireler Günü mesajları başlıklı yazımızdan ilham alarak hediyenize ekleyeceğiniz notu kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hemsireye-ne-hediye-alinir-muhiku-blog
Daha Fazla

Bir Hemşireye Ne Hediye Alınır?

İçindekiler Gizle Hemşire Arkadaşa Hediye FikirleriHemşireye Hediye KutusuSağlık Çalışanına Tebrik Hediye KutusuHemşire Sevgiliye Hediye FikirleriSağlık Çalışanına Renkli Hediye…