Hediyelik Kupa Fikirleri – 15 Harika Kupa Modeli

hediyelik-kupa

Çay ve kahve keyiflerinizde size eşlik eden favori kupanız hangisi? Eminiz bir tane vardır. Güne başlarken, gün içinde ya da günü sonlandırırken elinizden düşürmediğiniz kupanızla çay ve kahve içmenin keyfi başkadır. Bu sebeple biz de hediyelik kupa sevdiklerinize çay ve kahve keyiflerinde eşlik edecek birbirinden harika kupaları seçtik.

İçerik:

Hayatın koşuşturması içinde zaman akıp giderken bir kupa kahvenin sıcaklığında huzur ararız. Sıcacık kahveden yayılan o büyüleyici aromanın kokusu eşliğinde gözlerimizi kapatır ve derin bir nefes alırız. O an dünyanın bütün yükünün omuzlarımızdan aşağı döküldüğünü, dinlendiğimizi hissederiz.

Kimi zaman da kültürümüze sonradan girmiş olmasına rağmen yüzyıllardır bizimmiş gibi hissettiğimiz çay, dostlarımızla yaptığımız en keyifli sohbetlere eşlik eder. Kimi zaman ise sevdiğimiz o kahvaltı sofrasında attığımız şen kahkahalara.

Kısacası çay da kahve de hayatımızda vazgeçilmez bir yere sahiptir. Fakat bu iki içeçeği içerken kullandığımız bir tabir vardır: Benim bardağım. Sevdiğimiz o aromaları, kendimize ait hissettiğimiz kupayla içmek isteriz. Belki kahvenin ya da çayın tadı değişmez. Fakat verdiği hazzın bir başka olduğunu söyleyebiliriz.

Muhiku’nun kupa çeşitleri arasında her zevke hitap edebilecek modeller mevcut. Bu kupa çeşitlerinden birini favori kupalarınızdan biri yapabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize de küçük ama içten ve bir o kadar da tatlı bir armağan verebilirsiniz.

Hediyelik Kupa Modelleri

Sevdiklerinize hediyelik kupa vererek çay ve kahve keyiflerine eşlik etmeye ne dersiniz? Onlara hediye edeceğiniz kupalar sayesinde en sevdikleri aromaları keyifle yudumlayabilirler. Eğer nasıl bir kupa seçeceğiniz konusunda kararsızsanız seçtiğimiz modellere bakabilirsiniz.

Zira bu başlık altında 15 farklı modele yer verdik. Öyleyse birbirinden güzel ve şık olan hediyelik kupa fikirlerimize geçebiliriz.

Sevgiliye Hediyelik Kupa

ask-tasarim-kupa

Sevgilinize daima sizi hatırlatacak hoş bir anı bırakmak istiyorsanız ve yeterli bütçeniz yoksa kupa oldukça iyi bir alternatif. Ona armağan edeceğiniz kupayla daima sizi yanında hissedebilir. Siz yanınızda olmasanız dahi içeceğinin sıcaklığı ve tabii ki sevginiz onun içini daima sıcacık tutacaktır.

Lover Kupa

Aşkın minimal çizgilerde hayat bulduğu lover tasarım kupa sevgiliye verilecek en anlamlı hediyelerden biri. Birbirinizden uzakta olsanız dahi yüreğiniz birlikte attığını kanıtlar nitelikte. Zamana meydan okuyacak bir güce sahip olan bu parça yıllar geçse dahi ona aşkla bakan gözlerinizi hatırlatacak.

Love Kupa

Sevgilinize içeceğinden aldığı her yudumda eşlik etmek ister misiniz? Bu biraz imkansız gelebilir. Fakat love tasarımlı kupa ile mümkün. Yorucu bir işin üstündeyken içtiği kahveyle ya da yalnız yaptığı kahvaltılarda daima onunla olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Eminiz bu kupa ile sıcacık sevginizi anımsayacak ve içi huzurla dolacak.

Kalp Desenli Kupa

Ben her yerde sevgimi gösteririm, diyenler için kalp desenli kupa oldukça romantik bir alternatif. Minik kalp desenleriyle tasarlanan bu kupa romantik sürprizlerinize eşlik etmek için onu seçmenizi bekliyor. Dilerseniz Sevgililer Günü hediyesi, dilerseniz de yıl dönümü hediyesi olarak bu aşk dolu kupayı tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Hediyelik Kupa Önerileri

deniz-temali-kupa

Sevdiklerine en özel hediyeyi vermek isteyenler burada mı? Dostunuza, kardeşinize ya da kuzeninize armağan edebileceğiniz en tatlı kupaları sizin için seçtik. Sevdiklerinizin ilgi alanlarına ya da sevdikleri nesnelere yönelik seçimler yapabilirsiniz. Üstelik oldukça uygun fiyatlarla.

Deniz Altı Desenli Kupa

Denize olan tutkusunu her yerde dile getirmeyi ve göstermeyi sevenler için harika bir kupa seçtik. Deniz altı desenli kupa deniz sevdalılarına armağan debileceğiniz harika bir hediye. Deniz canlılarıyla tasarlanan kupa, denize gidemeselerde denizin kokusunu ve maviliğin huzurunu onlara getirecek.

Galaksi Kupa

Gökadanın gizemli ve ışıltısına karşı kayranlığını gizleyemeyen sevdiklerinize ise galaksi tasarımlı kupa armağan edebilirsiniz. Bulduğu ilk fırsatta gökyüzü manzarasında kaybolan ve merakla gökyüzünü araştıranlar için harika bir hediye seçeneği.

Koleksiyon Kupaları

batman-ve-joker-kupa

Sevdiğiniz dizi ve filmlerden oluşan pek çok koleksiyon kupası Muhiku’da! Yüzükler Efendisi, Harry Potter, Superman, Joker, Tom ve Jerry, Friends gibi klasikleşmiş pek çok yapımın kupaları ile sevdiklerinize ince bir hediye verebilirsiniz!

Dilerseniz kupanızı, seçiğiniz koleksiyon ürününe göre çeşitlendirebilirsiniz. Yani ajanda, kahve fincanı, sticker, kitap ayracı koleksiyon ürünlerinde değerlendirebileceğiniz alternatifler arasında yer alıyor.

Yazılım Kupa

Çevrenizdeki yazılımcı dostalarınıza ya da yakınlarınıza armağan edebileceğiniz harika bir kupa modeli. Çift yönlü, özel baskılı bu yazılım kupa modeliyle bilgisayar kurdu sevdiklerinize tam da onlara göre bir armağan vereceksiniz.

Design for Love Kupa

İşi tasarlamak olan her meslek grubuna hitap eden design for love kupa ile tasarımcı dostlarınızı mutlu edebilirsiniz. İşini aşkla yapan ve aşkla tasarlayan sevdiklerinize yorgunluk kahvelerinde sizi hatırlatacak olan bu hediye, yıllar sonra dahi konuşulacak.

More Adventure Kupa

more-adventure-kupa

Maceraperest dostlarınızın ruhuna uygun more adventure kupa ile onlara küçük büyük tüm maceralarında eşlik edebilirsiniz. Bir dağın zirvesin ya da keşfedilmemiş ormanlara yaptıkları seyahatlerde onların yanında olabilirsiniz. İçeceklerinden aldıkları her yudumda sizi düşünerek tebessüm etmelerini istiyorsanız bu kupa harika bir seçenek.

Takım Elbise Giyen Koala Tasarımlı Kupa

Uykuya düşkünlüğüyle bilinen sevdikleriniz için takım elbise giyen koala tasarımlı kupa güzel bir hediye olur diye düşündük. Onlara bu hediyeyi armağan ederek işin içine biraz espri de katabilirsiniz. Eminiz kupasını her eline alışında bunu hatırlayarak bir kahkaha patlatacaktır.

Yaldızlı Kupa

Kahve ve çay keyiflerini şıklıkla buluşturmayı sevenlere önerimiz ise yaldızlı kupa. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken bu kupa çeşitleri çay ve kahve sunumlarını sanat eserine dönüştürmeyi seven herkesin beğenisini kazanacak.

Kahveseverler için Hediyelik Kupa

hediye-kahveli-kupa

Üçüncü nesil kahve dalgasıyla beraber kahveseverlerin sayısı giderek artmaya başladı. Kahveye olan tutkusuyla dikkat çeken kahvesever yakınlarınız için birbirinden güzel kupaları seçtik. Kahve seven birine hediye yazımızdan da ilham alarak farklı hediye alternatifleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

More Coffee Please Kupa

Kahveye doyamayanlar için önerimiz more coffee please kupa. Sabahları kupa kupa kahve içmeden ayılamayanlar, tattığı aromalara doyamayanlar için harika bir hediyelik. Kahve aşkını sadelikle buluşturan bu kupayı kahvesever herkese armağan edebilirsiniz.

Just Coffee Mug

Hayatı kahve olan sevdikleriniz için önerimiz ise just coffee mug olacak. Kahve dışında hemen hemen tüm içeceklere sırtını dönenler için tasarlanan bu kupa, kahvesever yakınlarınızın kalbini çalacak.

But First Coffee Kupa

Bir kupa kahve içmeden ayılamayan ya da işe başlayamayanlar için ise but first coffee kupa iyi bir seçenek. Uyandığında huysuz olan ve ancak bir kupa kahve içtikten sonra yüzü gülen sevdiklerinize armağan edebileceğiniz harika bir hediye.

Coffee Kupa

Kahve aşkının minimal çizgilerle tasarlandığı coffee kupa, minimalist kahveseverler için en güzel hediyelik kupa çeşitlerinden biri. Ona sade hayatında eşlik edecek olan bu kupa, daima sizi hatırlatacak. Gittiği her yerde ona armağan ettiğiniz bu kupayla en lezzetli aromaları tadacak.

Yılbaşı Hediyelik Kupa Önerileri

mutlu-yillar-yilbasi-kupasi

Sevdiklerinize daima sizi hatırlatacak yeni yıl sürprizi yapmaya ne dersiniz? Yeni yılda onlara iyi dileklerde bulunmak ve keyiflerine ortak olmak için yeni yıl temalı kupalarla harika bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Kupa fiyatları oldukça uygun olduğu için bütçeniz doğrultusunda dilediğiniz sayıda kişiye hediye vermeniz de mümkün.

Yılbaşının sembolü haline gelen; Noel Baba, çam ağacı, baston şeker, kardan adam ve hediye gibi desenlerle süslenen hediyeler yılbaşı hediyelerine renk katacak. Yeni yıla girmeden önce sevdiklerinize küçücük bir kahve molası armağan etmek istiyorsanız yılbaşı hediyeleri arasında yer alan kupa modellerine bakabilirsiniz. Eminiz yeni yıl sizin armağan ettiğiniz kupalarla çok daha keyifli geçecek.

Eğer yılbaşında sevdiklerinize sıra dışı bir hediye armağan etmek istiyorsanız yaratıcı yılbaşı hediyeleri ile farkınızı gösterin!

Hediyelik Kupa Seti Önerileri

Sevdiklerinize kupa armağan etmek istiyorsunuz fakat biraz basit kaçacağından korkuyorsanız size güzel bir tavsiyemiz var. Muhiku’nun hediye kutuları içinden bütçenize uygun bir set seçebilirsiniz. Farklı kupa modellerine yer veren hediye kutuları içinde; kahve ve çay çeşitleri, tatlı atıştırmalıklar, dekorasyon ürünleri, ofis ve kırtasiye ürünleri ve daha pek çok hediyelik yer alıyor.

Sevgiliye Hediyelik Kupa Seti

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu
Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

Muhiku’nun sevgiliye özel hazırladığı Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu, romantik hediyeler içinde en dikkat çeken alternatiflerden biri. Çünkü içinde aşka dair pek çok detayı barındırıyor. Diğer taraftan da oldukça işlevsel. Eğer sevgilinize kullanışlı ama bir o kadar da romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu seti seçebilirsiniz.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu’nun içinde iki farklı yöreye ait filtre kahve çeşidi, kalp desenli kupa, kalpli dekoratif mum, kalpli kutuda çikolata ve mis kokulu kolonya yer alıyor. Sevgilinize konuşmadan onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek istiyorsanız bu kutu tam sizlik!

Muhiku’nun diğer alternatiflerini incelemek için sevgiliye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu

Muhiku’nun Canım Arkadaşım Hediye Kutusu, gerek dostlarınıza, gerek kardeşinize, gerek ise diğer yakınlarınıza armağan edebileceğiniz dopdolu bir kutu. Üstelik bu hediye kutusundaki kupa tasarımına tamamen siz karar veriyorsunuz. Yani, yukarıda önerdiğimiz ya da önermediğimiz öze baskılı kupalardan birini seçebilirsiniz.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu; hibiskus çayı, sizin seçeceğiniz bir kupa, çikolata, yaseminli aromatik mum, kolonya ve sukulentten oluşuyor. Hediyenizin içine not yazmayı da unutmayın deriz. Zira hediyenizin etki gücü daha da artacaktır.

Muhiku’nun arkadaşa özel hazırladığı diğer hediye seçenekleri incelemek için arkadaşa hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

marvel-seven-birine-ne-alinir
Daha Fazla

Marvel Seven Birine Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Marvel Hediyelik Eşya ÖnerileriÇizgi RomanKarakter FigürleriÇorapMarvel Tutkunları için Sıra Dışı Hediye KutularıBatman KupaBatman HediyelikleriLord of The…