Hayvanseverlere Hediye Önerileri – Hayvan Sahiplerine Hediyeler

kedi-muhiku-kutusu

Çevrenizdeki hayvanseverlere hediye seçerken size yol gösterecek dopdolu bir içerik hazırladık. Hayvanseverlere ne hediye alınabileceğinden ve hediye önlerinden bahsettiğimiz bu içeriğimizden faydalanabilirsiniz. Böylece hayvanseverlere en güzel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Peki, bir hayvansevere hediye seçerken hangi alternatiflerden faydalanabiliriz. Gelin öncelikle bu konuya değilim. Böylece onlar için hediye seçerken en doğru seçimi yapabilirsiniz.

🐾 Bu arada Muhiku’nun evcil hayvan kategorisini gördünüz mü? Patili dostlarımıza özel ürünlerin yer aldığı bu koleksiyonda ayrıca birbirinden özel hediye setleri yer alıyor.

Siz de hayvansever ve evcil hayvan sahibi yakınlarınıza alışılmışın dışında bir hediye vermek isterseniz bu harika koleksiyonda aradığınızı bulabilirsiniz.

Hayvanseverlere Hediye Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

hayvanseverlere-hediye-onerileri-hayvan-sahiplerine-hediyelerPiyasada pek çok hediye seçeneği mevcut. Elbette bunların her biriyle harika sürprizler hazırlanabilir. Fakat bir hayvansevere hediye seçiyorsanız hediyenin her ayrıntısı çok önemli.

Peki, hayvanseverlere hediye seçerken hangi konularda bilinçli olmalı ve dikkatli davranmalıyız?

Herhalde bir hayvansevere verilecek en acımasız hediyelerden biri hayvanlar üzerinde test edilmiş bir ürün olacaktır. Özellikle kozmetik sektöründeki ürünlerin pek çoğu hayvanlar üzerinde test yapılarak piyasaya sürülmektedir.

Dolayısıyla hayvansever sevdikleriniz için hediye seçiyorsanız bu konuda oldukça dikkatli davranmalısınız. İster deney faresi olsun isterse deney tavşanı. Hiçbir canlının hayatı tehlikeye atılmamalıdır.

Bu sebeple hayvanseverlere hediye seçerken muhakkak hayvanlar üzerinde test edilmediğine dair bir ibare bulunan ürünlerden yana seçimler yapın.

Diğer taraftan ürün ambalajında vegan ibaresi bulunan ürünlerden yana da seçim yapabilirsiniz. Bu ürünler hayvanlar üzerinde test edilmedikleri gibi içeriklerinde de hayvansal hiçbir madde yer almıyor.

🌱 Vegan ve vejetaryenler için hediye önerilerimize de göz atabilirsiniz.

Dolayısıyla bir hayvansever için seçeceğiniz hediye bu koşulu taşıdığı müddetçe onun için dünyanın en harika hediyesi olacaktır.

İnsanlık olarak bu konuda daha bilinçli seçimler yapmalıyız. Tercih etmeyeceğimiz her bir ürün satıcısını bu tarz deneyler yapmamaya ikna etmenin en etkili yoludur.

Ayrıca bir hayvansevere hediye olarak bir canlı armağan etmek istiyorsanız kesinlikle parayla satın almayınız. “Satın alma, sahiplen!” anlayışıyla barınaktan bir canlıya yuva temin edebilirsiniz. Böylece hem sevdiklerinizi hem de bir canlıyı mutlu edebilirsiniz.

Kedi Seven Birine Ne Hediye Alınır?

oyun-sever-kediye-hediye-kutusu
Oyun Sever Kediye Hediye Kutusu

Çevrenizdeki kedi sevenleri mutlu edecek tatlı mı tatlı hediye önerileriyle geldik. Günlük hayatlarına onlara eşlik edecek minik hediyelerle kocaman sevgilerini yansıtabilecekler.

Oyun Sever Kediye Hediye Kutusu

Çevrenizde kedisi olan bir yakınınız mı var? Eğer yakınınızın kedisi tam bir oyun delisiyse bu önereceğimiz kutu harika bir seçim olacak. İçinde kedilere özel bir hediyeliğe yer veren bu kutu gerek yakınınızı, gerek ise onun minik dostunu fazlasıyla mutlu edecek.

Muhiku’nun Oyun Sever Kediye Hediye Kutusu içinde;

  • Sesli peluş oyuncak,
  • Renkli hasır ahtapot oyuncağı,
  • Tüylü hasır top,
  • Reflektörlü kedi & köpek boyun tasması,
  • Yumuşak silikon yıkama fırçası,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz hediye kutunuzun içine farklı ürünler de ekleyebilirsiniz. Örneğin; evcil hayvan sahibini mutlu edecek hediyelere de bu kutu içinde yer verebilirsiniz.

Kediye Bakım Hediye Kutusu

kediye-bakim-hediye-kutusu

Kedi sahiplerini ve kedileri mutlu edecek diğer bir önerimiz ise Kediye Bakım Hediye Kutusu. Yine bu kutunun içinde de kediler için hazırlanan birçok hediyelik yer alıyor.

Muhiku’nun büyük bir özenle hazırladığı Kediye Bakım Hediye Kutusu içinde;

  • Kedi & köpek fırçası,
  • Kedi naneli avokado oyun topu,
  • Vet’s Plus kedi ve köpekler için somon yağı,
  • Vantuzlu peluş kedi oyuncağı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hayvanseverlere hediye olarak verebileceğiniz bu özel kutu aldıkları en tatlı ve anlamlı hediye olacak. Yine yukarıda önerdiğimiz gibi bu kutuyu da farklı hediyeliklerle zenginleştirebilirsiniz.

Fular

Kedi seven birine ne alınır diye soranlar için ilk önerimiz fular olabilir. Elbette bu fular onların sevgisine eşlik ederse daha özel olur. Tatlı kedi desenleriyle tasarlanan fuları; saçına, boynuna, koluna ya da çantasına takabilir. Sevginisi gösterirken tarzını da konuşturabileceği bu hediyeye eminiz ki bayılacak.

Not Tutucu

Öğrenci veya ofis çalışanı bir yakınınız kedilere bayılıyor mu? Öyleyse dünyanın en tatlı çizgifilm karakteri olan Garfield’a da bayılıyordur. Gelin onun kedi sevgisini kullanışlı bir objeyle birleştirelim. Garfield not tutucu, ona en önemli işlerini, sınavlarını ya da ödevlerini hatırlamasına yardımcı olsun.

Bez Çanta

kedi-desenli-bez-canta

Kedi desenleriyle süslü bez çanta da hayvansever yakınlarınıza armağan edebileceğiniz bir diğer hediye. Gabardin kumaşla hazırlanan bez çanta, birbirinden tatlı kedi desenleriyle renk kazandı! Hayvansever yakınlarınız hem günlük hayatlarını kolaylaştıracak hem de hayvan sevgilerini dışa vuracak bu çantaya bayılacaklar.

Anahtarlık

Hediye alacağınız kişi sürekli anahtarlarını kaybeden ya da unutan biriyse bu hediyelik tam ona göre. Çünkü Garfield anahtarlığı asla yanında ayırmayacak. Kedi sevgisi kapıdan içeri girerken ya da çıkarken daima ona eşlik edecek. Eminiz bu anahtarlık ona oldukça anlamlı ve tatlı gelecek.

Yukarıda sıraladığımız hediyeliklerle kendi kutunuzu da tasarlayabilirsiniz.

Köpek Seven Birine Ne Hediye Alınır?

oyun-zamani-hediye-kutusu

Köpek sahibi olan sevdiklerinize hem onu hem de patili dostunu mutlu edecek bir hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü size önereceğimiz birbirinden güzel hediyeler var. O zaman vakit kaybetmeden gelin bu hediyeleri hep birlikte keşfedelim.

Oyun Zamanı Hediye Kutusu

Oyun seven köpekler için hazırlanan harika bir kutu önerimiz var. Farklı hediyeliklerle hazırlanan Oyun Zamanı Hediye Kutusu, köpek sahiplerini ve onların küçük dostunu fazlasıyla mutlu edecek.

Muhiku’nun patili dostlara ve köpek sahiplerine özel hazırladığı Oyun Zamanı Hediye Kutusu içinde;

  • Pedigree Biscrock köpek ödül maması,
  • Çekiştirmeli halat oyuncağı,
  • Termoplastik kauçuk kirpi top,
  • Kemik şekilli yumuşak silikon diş kaşıyıcı,
  • Ve içinde ekleyeceğiniz hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz bu kutuyu farklı evcil hayvan ürünleriyle ya da sevdiklerinize hitap eden hediyeliklerle zenginleştirebilirsiniz.

Köpeğe Oyuncak Hediye Kutusu

kopege-oyuncak-hediye-kutusu

Köpeklerin ne kadar oyuncu olduğunu bilmeyenimiz yok. Günün 24 saati onlarla oyun oynasanız bile hiç sıkılmayacak ve yorulmayacak gibiler. Bu sebeple yine oyun temalı bir kutu seçtik.

Muhiku’nun Köpeğe Oyuncak Hediye Kutusu’da en az bir önceki kutumuz kadar eğlenceli ve güzel. İçinde ödül mamasının ve köpeklere özel farklı oyuncakların yer aldığı bir kutu.

Köpeğe Oyuncak Hediye Kutusu içinde;

  • Reflex kuzu etli köpek ödül çubuğu,
  • El yapımı peluş köpek oyuncağı,
  • Dikenli yumuşak top,
  • Çekiştirmeli halat oyuncağı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Çevrenizde köpek besleyen biri varsa ve ona her zamankinden daha farklı bir hediye vermek istiyorsanız sıraladığımız kutular harika bir seçim olacak. Hem patili dostlarını hem de onları mutlu edecek bu kutularla alışılmışın dışında bir sürprize imza atacaksınız.

Hayvanseverlere Hediyeler

hayvanseverlere-hediyeler

Hayvansever yakınlarınız için hediye seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğine az çok değindik. Şimdi ise sıra onlara armağan edebileceğiniz birbirinden güzel hediye önerilerine geldi.

Sizin için seçtiğimiz önerilerden ilham alarak hayvansever yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz.

Hayvan Yemi

Hem sevdiklerinizi mutlu etmek hem de çorbada benim de tuzum olsun isterseniz hayvan yemi mükemmel bir hediye seçeneği. Özellikle köpek mamalarının fiyatlarını göz önünde bulundurursak köpek seven birine hediye edilebilecek en işlevsel hediyeler arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Hayvansever sevdiklerinizin gerek sokak hayvanlarını gerek ise kendi hayvanını beslemek için kullanabileceği bu hediye ile binlerce bakıma muhtaç canlı mutlu olabilir.

Kupa

calisma-ve-ofis-hediyesi-kupa

Birbirinden tatlı hayvan tasarımlarıyla süslenen kupalar hayvanseverlere hediye edilebilecek bir diğer hediye alternatifi. Muhiku’nun özgün tasarımlarla süslediği kupa çeşitleri arasından sevdikleriniz için en güzel kupayı seçebilirsiniz.

Bu renkli ve sevimli kupalar günün her saatinde onlara eşlik edecek. Ayrıca çay-kahve keyiflerine renk katacak.

Fotoğraf Çerçevesi

Her hayvanseverin gerek kendi hayvanıyla gerek ise sokak hayvanlarıyla çekilmiş bir fotoğrafı vardır. Dolayısıyla onlar için bu fotoğrafı çıkartıp hayvan figürlü bir çerçevenin içine yerleştirebilirsiniz. Kedi ya da köpek seven birine hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden.

Bu minik ama bir o kadar da anlamlı hediye karşısında çok mutlu olacaklarından emin olabilirsiniz.

Muhiku Hediye Kutuları

siyah-turk-kahvesi-hediye-kutusu
Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu

Dilerseniz hayvansever yakınlarınıza yenilikçi ve sıra dışı bir hediye de armağan edebilirsiniz.

Hayvanlar üzerinde test yapılmayan ürünlere ve farklı ürün çeşitliliklerine yer veren Muhiku arkadaşa hediye kutuları bunun için en güzel seçenekler arasındalar.

Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu

Muhiku’nun Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu’nun içinde muhteşem lezzetler ve kahve kokulu bir mum yer alıyor. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu hediye kutusu bir hayvansevere armağan edilebilecek en özel hediyeler arasında.

Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Cos Chocolate çikolata,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediye kutusu hayvansever yakınlarınızın sevdikleriyle yapacağı hoş sohbetlere eşlik edecek.

Tabiat ana binlerce canlıya ev sahipliği yapıyor. Her ne kadar dünya üzerinde söz sahibi olan insanlık olsa da diğer canlıların da yaşam alanlarının korunması ve türlerinin devamı için onlara ve yaşam alanlarına saygı göstermeliyiz.

İnsanlık geçmişe göre bu konuda çok daha bilinçli. Artık sokakta gördüğümüz bir kedinin ya da köpeğin başını okşamaktan çok daha ötesine giden pek çok girişim mevcut.

Sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran “Save Ralph” adlı animasyon bu konuda sessiz kalmamamızı bize açıkça öğütlüyor.

Hayvanseverler ise bu işin gönüllü çalışanları. Sokakta yiyecek yemek ve içecek bir yudum su bulamayan bu savunmasız canlılar için ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar. Dolayısıyla hayvanseverlere hediye seçerken onların hiçbir karşılık beklemeden gösterdikleri emeğe ve sevgiye odaklanabiliriz.

Kendi Kutunu Yap

panda-kupa

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap kategorisinde de hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretilen pek çok hediye seçeneği mevcut. Belli markaların yer aldığı Kendi Kutunu Yap sayfasından hayvansever sevdikleriniz için harika hediyeler seçebilirsiniz.

Kutunun içine hayvan figürlü kupa, güzellik & bakım ürünleri, çay & kahve çeşitleri, çikolata, dekorasyon ürünleri ve aklınıza gelebilecek pek çok üründen ekleyebilirsiniz. Böylece onlar için harika bir kutu tasarlayabilirisiniz.

Eyüp Sabri Tuncer, Muhiku’nun tercih ettiği ve farklı ürün çeşitlerine yer verdiği markalardan biri. Hayvanlar üzerinde test yapmayan ve bunun da Avrupa Vejeteryan Birliği tarafından onaylandığı Eyüp Sabri Tuncer ürünleri bu hususta tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor.

Ayrıca Leap Natural markasının %100 vegan el yapımı sabunları ve Yade el yapımı sabunları da tercih edebileceğiniz diğer güzellik & bakım ürünleri arasında.

İşte, tüm bu hediyelikler sayesinde hayvansever yakınlarınız için en doğru hediyelikleri tek bir adreste bir araya getirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

ogrenciye-hediye-ne-alinir
Daha Fazla

Öğrenciye Hediye Olarak Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Erkek Öğrenciye Hediyeİyi ki Doğdun Hediye KutusuSiyah Sever Hediye KutusuKız Öğrenciye HediyeAtlas Hediye KutusuCool Kid Hediye…