Harry Potter Seven Birine Ne Alınır?

harry-potter-seven-birine-ne-alinir

Harry Potter seven birine ne alınır diye soranlar için harika hediye önerileriyle dolu bir içerik hazırladık. Sayısız Harry Potter hediyelikleri içerisinden, Harry Potter tutkunlarının fazlasıyla beğeneceği hediyelikleri sizler için seçtik. İşte, Harry Potter tutkunlarına armağan edebileceğiniz en güzel hediye seçenekleri!

Harry Potter tutkunları için seçtiğimiz hediye önerilerine geçmeden önce Harry Potter’ı biraz yakından tanıyalım. Tanıyalım ki, sevdiklerimize hediye seçerken ilgi alanları hakkında küçük de olsa bilgi sahibi olalım.

Harry Potter, İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından kaleme alınan yedi kitaplık fantastik roman serisidir. Çıktığı yıllarda büyük bir yankı uyandırdı. Ayrıca Harry Potter serisi ulaştığı başarı ve satış rakamlarıyla edebiyat tarihine geçmeyi başardı.

Hatta Harry Potter serisinin son kitabı Amerika’da çıktığı ilk gün 8,5 milyonun üzerinde satıldı. Böylece erişilmesi zor bir rekora imza atmıştır.

Harry Potter kitap serisinin yakaladığı bu başarı filme alınmasında etkili oldu. Harry Potter filmleri de dünya çapında büyük bir yankı uyandırdı. Doğal olarak büyük bir Harry Potter hayranlığı oluştu. Hatta bu Harry Potter hayranları kendilerine özel bir isim bile buldular. Harry Potter’a ve onun fantastik macerasına tutkuyla bağlı olanlara “Potterhead” deniliyor.

Siz de Harry Potter tutkunu dostlarınıza küçük bir hediye almak istiyorsanız onların bu tutkularından esinlenebilirsiniz. İşte, Harry Potter seven birine ne hediye alınır diyenler için seçtiğimiz birbirinden özel hediye seçenekleri!

Harry Potter Seven Birine Verilebilecek Hediyelikler

harry-potter-mabbels-kupa-ve-defter

“Harry Potter seven birine ne alınır?” sorusuna verilecek en güzel cevap Harry Potter hediyelikleri olacaktır. Harry Potter’in teyzesinin evinden Hogwarts’a çıktığı büyüleyici ve zorlu yolculuğu yansıtan hediyeliklerle onları Harry Potter’ın macerasına dahil edebilirsiniz.

Harry Potter Haftalık Planlayıcı

Çevrenizdeki Potterheadleri mutlu edebileceğiniz ilk hediye önerimiz Harry Potter haftalık planlayıcı. Bu ajanda ile Potterheadler, pazartesinden pazara kadar haftanın tüm günlerini eğlenerek planlayacaklar. Bu planlayıcı ile iş planlarını, okul hayatlarını ya da sosyal aktivitelerini planlayabilecekler.

Böylece bu ajanda sayesinde çok daha günü çok daha verimli geçirebilecekler. Ayrıca hayranı oldukları Harry Potter macerasını tekrar tekrar okumak ve izlemek için ekstra zamana ihtiyaç duymayacaklar.

Dilerseniz bu eğlenceli planlayıcıyı Harry Potter mıknatıslı kitap ayracı ile birleştirerek eğlenceli bir set oluşturabilirsiniz.

Gayriresmi Harry Potter Yemek Kitabı

gayriresmi-harry-potter-yemek-kitabi

Gayriresmi Harry Potter yemek kitabı bir Potterhead  yapılabilecek en güzel sürprizlerden biri. Hayranı oldukları fantastik dünyanın mutfağından yayılan kokular sevdiklerinizin evinde de hissedilecek. Çünkü Harry Potter mutfağında ne piştiyse hepsi bu kitapta.

Hogwarts’ın en sıra dışı tariflerinin yer aldığı bu kitap sayesinde Harry ve arkadaşlarının yemeklerini kendi evlerinde pişirebilecekler. Böylece o büyüleyici dünyanın bir parçasıymış gibi hissedebilecekler. Bu kitabın içinde 150 fazla tarif ve ipucu var. Ayrıca tarifleri Harry Potter serisinin hangi bölümlerinde bulabileceklerine dair de küçük eğlenceli bilgilere yer veriliyor.

Hogwarts Express Kupa

hogwarts-exspress-kupa

Harry Potter hayranlarına alınacak bir diğer hediye seçeneği ise Harry Potter’ın çıktığı fantastik yolculuğun başlangıcı olan Hogwarts hediyesi olacak. Sıcacık çayın, kahvenin ya da çikolatanın lezzetine büyüleyici bir dokunuş yapacak olan Hogwarts Express kupa ile onlara küçük ama anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Çünkü bu hediye onları, Harry Potter macerasının fantastik dünyaya yeniden davet edecektir.

Harry Potter Ajanda

harry-potter-mabbels-planlayici

Harry Potter’ın fantastik macerasına ait resimlerle süslenen ajandalar karşısında heyecanlanmayacak Harry Potter fanı yoktur herhalde. Siz de Harry Potter tutkunu arkadaşlarınıza bu ajanda ve planlayıcı setleriyle fantastik bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Eminiz ki günlük, haftalık ve aylık planlarını en sevdiği karakterler eşliğinde yapmak onlara büyük bir keyif verecektir.

Harry Potter Puzzle

Çevrenizdeki Potterheadlere hayranı oldukları fantastik dünyayı yeniden inşa edebilecekleri bir hediye vermeye ne dersiniz? Harry Potter puzzle çeşitleri ile Harry’nin ve arkadaşlarının çıktıkları o fantastik maceraları tamamlamaya çalışacaklar. Boş zamanları eğlenceli kılacak puzzle çeşitleri ile dilerseniz onlarla birlikte siz de bu maceraya dahil olabilirsiniz.

Harry Potter Kitap ve Film Keyfine Eşlik Edecek Hediye

Harry Potter hayranı sevdikleriniz zaten önerdiğimiz hediyeliklere sahip mi? O halde Harry Potter temalı ürünlere sahipse onlar için sıra dışı hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

3 nesil dunya kahveleri kutusu

Onlara Harry Potter ile çıktıkları büyüleyici ve keyif dolu macerada eşlik edecek nefis lezzetlerle dolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Böylece bulundukları andan daha da keyif almalarını sağlayabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu

Dünya Kahveleri Kutusu, Muhiku’nun dünyanın en kaliteli kahve çekirdekleri ile hazırladığı enfes lezzetlerle dolu bir hediye kutusu. Harry Potter hayranı yakınlarınızın film ve dizi keyiflerine eşlik edecek bu lezzet dolu hediye kutusu ile onların her macerada farklı bir lezzet keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Muhiku’nun özenle hazırladığı Dünya Kahveleri Kutusu‘na hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Kadın erkek her Harry Potter fanına armağan edebilirsiniz. Ayrıca kadınlar ve erkekler için özel olarak tasarlanan hediye kutuları içerisinden de seçim yapabilirsiniz.

En ince detayına kadar kadınların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre tasarlanan hediye seçeneklerine kadına hediye sayfamız üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, erkeklerin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre tasarlanan hediye seçeneklerine de erkeğe hediye sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde ise Harry Potter hayranı dostlarınıza her macerada onlara eşlik edecek. Çünkü bu kutunun içinde en kaliteli ve en lezzetli kahve çeşitleri bulunuyor. Dünya Kahveleri Kutusu içerisindeki hediyelikler arasında;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Dilerseniz Dünya Kahveleri Kutusu’nun içerisine farklı hediyelikler içerisinden de ürün ilave edebilirsiniz. En çok tercih edilen hediyelikler arasından seçeceğiniz hediyeler ise kutunuza renk ve zenginlik katacaktır.

Eğer Harry Potter hayranı sevdikleriniz için daha özel bir hediye hazırlamak istiyorsanız kişiye özel hediye kutuları tasarlamanızı sağlayan Kendi Kutunu Yap sayfamızdan faydalanabilirsiniz. Tamamen onların ilgi alanlarına ve zevklerine hitap edecek hediyelikler ile onlara özel bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir