Grafik Tasarımcıya Hediye Ne Alınır? Tasarımcıya Hediye Önerileri

grafik-tasarimciya-ne-hediye-ne-alinir-tasarimciya-hediye-onerileri

Grafiker ya da grafik tasarımı okuyan yakınlarınıza hediye seçmek istiyorsunuz fakat ne alacağınız konusunda henüz bir fikriniz yok mu? Hiç dert etmeyin! Bir fincan çay ya da kahvenizi hazırlayın ve sizin için seçtiğimiz grafik tasarımcıya hediye önerilerini keşfetmeye hazır olun!

Hayatı hayal etmek, tasarlamak ve üretmekle geçen yaratıcı arkadaşlarınızı mutlu edecek bir hediye nasıl hazırlanır merak ediyorsanız, bu içeriğimiz tam size göre. Bu yazıyı genel anlamda grafikerler için hazırlamış olsak da başka alanlarda tasarım yapan arkadaşlarınıza da bu hediye önerilerinden herhangi biri ile sürpriz yapabilirsiniz.

Tasarımcıya hediye seçerken sıradan hediye seçeneklerini göz ardı etmenizi öneririz. Çünkü tasarımcılar yaptıkları iş gereği her zaman günceli ve yeniyi takip ederler. Dolayısıyla sıradan hediyeler arasından seçtiğiniz bir hediye onları mutlu etmeye yetmeyebilir.

Grafik tasarımcıya hediye seçerken ya da herhangi bir sektörde tasarım yapan birine hediye seçerken en yeninin peşinde olmalısınız. Bunun yanı sıra hediyenizi seçerken estetik kaygınızı ön planda tutmalısınız. Çünkü emin olun, tasarımcı arkadaşlarınızın hediyenizin anlamlı olmasının yanı sıra görünüşüne de önem vereceklerdir. Bu sebeple hediyenizin görsel anlamda hoş görünmesine dikkat etmelisiniz.

Bu küçük dipnotun ardından grafik tasarımcıya hediye edebileceğiniz hediye önerilerimize geçiş yapabiliriz. Unutmayın, yazının giriş kısmında da belirttiğimiz gibi bu içeriğimizde yer alan hediyelerden herhangi birini herhangi bir sektörde tasarım yapan yakınlarınıza ya da estetiğe önem veren dostlarınıza armağan edebilirsiniz.

? Diğer meslekler için ilhama ihtiyaç duyarsanız meslek hediyeleri yazımıza göz atabilirsiniz.

En Güzel Grafik Tasarımcı Hediyesi Önerileri

siyah-sever-hediye-kutusu

Grafik tasarımcıya hediye seçerken estetik kaygınızı ön planda tutmanız gerektiğini içeriğimizin giriş kısmında da dile getirdik. Dolayısıyla biz de bu başlık altında hayatın her alanına dokunan ve aynı zamanda görsel anlamda da göz dolduran hediyelere yer vermek istedik.

İşte, grafik tasarımcıya hediye edebileceğiniz en güzel hediyeler!

Muhiku’nun her birini özenle hazırladığı hediye kutularının içerisinden seçtiğimiz hediye önerileri ile tasarımcı dostlarınıza unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. En sevilen hediye kutuları içerisinde yer alan Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu ve Keyifli Saatler Hediye Kutusu gerek görsellikleri ile gerek de dopdolu içerikleri ile tasarımcı arkadaşlarınızın yüzlerinde sıcacık bir tebessüm, yüreklerinde ise kocaman bir mutluluk meydana getirecekler.

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu’nu ve Keyifli Saatler Hediye Kutusu’nu özenle hazırlanan konsept hediye kutularını hediye kutusu sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz. Ressama hediye önerileri paylaştığımız yazı da bu noktada işinize yarayabilir.

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu‘nun içerisinde yer alan şık parçaların eşsiz uyumu daha ilk bakışta bile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Godiva’nın en sevilen tatlarından biri olan Cello Naps çikolata, siyah seramik kupa, Mithra’nın Brazil Bella Giana filtre kahvesi, siyah kılıflı cam matara ve Pomellos’un sevilen kokularından biri olan Keep in Touch kolonyası arasında yakalanan uyum muazzam. Siz de grafiker ve tasarımcı dostlarınıza Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu ile küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

keyifli-saatler-hediye-kutusu-yeni

Keyifle yudumlanan bir fincan kahve dediğiniz zaman bizim aklımıza ilk gelen Keyifli Saatler Hediye Kutusu. İçerisindeki şık parçalara eşlik eden mükemmel Türk kahvesi lezzetini keşfedince artık siz de bu hediye kutusunu aklınızdan çıkaramayacaksınız.

Selmalique Istanbul Türk kahvesinin, ikili bambu ve seramik fincan takımının, ikili ahşap fotoğraf çerçevesinin, kahve aromaterapi mumun ve sukulentin en şık halleri ile Keyifli Saatler Hediye Kutusu’nu hiç düşünmeden grafik tasarımcıya hediye edebileceğiniz gibi farklı sektörlerdeki tüm tasarımcı yakınlarınıza da armağan edebilirsiniz.

Grafik Tasarımcı Hediyeleri

grafik-tasarimciya-hediye

Teknolojik çalışmalar gerek tasarımcılara gerek de sanatçılara hayal edilemeyecek olanaklar ve hareketlilik alanı sağlamıştır. Fakat içerisinde yaşadığımız çağ her ne kadar dijital anlamda gelişmiş olsa da grafik tasarımcıları ve farklı sektörlerde çalışan tasarımcılar hala daha çizim malzemeleri kullanmaya devam ediyorlar. Örneğin kalemle eskiz çizdikten sonra iş sürecine yani tasarım sürecine bilgisayardan devam ediyorlar. Bu sebeple grafik tasarımcıya hediye seçerken bunları göz önünde bulundurmalıyız.

HB – 2B Çizim Kalemleri

HB ve 2B kalemler grafik tasarımcıların eskiz çizerken en çok tercih ettikleri kalem setleri arasında yer alıyorlar. Dolayısıyla grafiker yakınlarınıza hediye seçerken bu kalem setlerini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Onlar için seçeceğiniz HB veya 2B kalem setlerini – iki seti aynı anda da hediye edebilirsiniz – güzelce paketleyerek onlara meslek hayatlarında kullanabilecekleri işlevsel bir hediye armağan edebilirsiniz.

Grafik tasarımcısı yakınlarınlarınıza HB ve 2B kalemlerini hediye etmeyi dünüyorsanız yanına bir de eskiz çizim defteri eklemenizi öneririz. Böylece onlara küçük bir set armağan etmiş olacaksınız.

Sulu Boya Seti

sulu-boya-seti

Grafik tasarımcılarının en çok kullandıkları resim araçlarından biri de sulu boyalar. Bazen tasarımlarını detaylandırmak ve sınırsız renk dünyasından yararlanmak adına sulu boya ile çizim yapabilirler. Dolayısıyla tasarımcı dostlarınıza hediye seçerken bol renk seçeneğine sahip bir suluboya setlerine de göz atabilirsiniz.

Eğer onlar için sulu boya seti almayı düşünüyorsanız sulu boya setinin yanına bir de sulu boya defteri eklemenizi öneririz. Özellikle sulu boya defterini 300 g olarak tercih ederseniz arkadaşınıza daha rahat çizim yapma olacağı sunabilirsiniz.

Grafik Tablet

grafik-tablet

Grafik tasarımcısı yakınınız varsa büyük ihtimalle bir grafik tableti vardır. Fakat bu tablet çalıştığı şirkete ait olabilir ya da biraz eskimiş olabilir. Dolayısıyla grafik tasarımcısı sevgiliniz ya da yakınınız kendine ait bir grafik tablet istiyorsa ya da grafik tabletinin artık eskidiğini düşünüyorsa ona kullanışlı bir grafik tablet hediye edebilirsiniz.

Şundan emin olabilirsiniz ki, grafik tablet bir grafik tasarımcısının eli kolu. Bu sebeple alacağınız hediye karşısında fazlasıyla mutlu olacağını garanti edebiliriz. Eğer bütçeniz el veriyorsa bu sürpriz onu çok mutlu edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir