Gezmeyi Sevenlere Hediye Ne Alınır? Gezgin Hediyeleri

gezmeyi-sevenlere-hediye

Gezmeyi sevenlere hediye önerilerimizle sevdiklerinize heyecan dolu bir sürpriz hazırlamaya ne dersiniz? Heyecan dolu seyahatlerinde yanlarında olamasanız da onlara eşlik edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey seyahat tutkularına hitap eden bir hediye seçmek!

Seyahat etmenin psikolojik anlamda oldukça faydalı bir eylem olduğunu biliyor muydunuz? Araştırmalara göre sık sık seyahat eden kişiler, daha az sıklıkla seyahat edenlere oranla stresten kaynaklı sıkıntılarla daha az karşılaşıyorlar. Bu da depresyon gibi çağın ruhsal rahatsızlıklarına yakalanmalarını önlüyor.

Ayrıca seyahat etmek hayal gücümüzü ve yatarıcılığımızı da besliyor. Farklı yerler görmek, farklı kültürlerle ve insanlarla tanışmak iç dünyamızı besliyor. Böylece gerek iş hayatımızda gerek ise okul yaşantımızda ortaya daha özgün ürünler çıkarabiliyoruz.

Uzun lafın kısası seyahat etmeyi sevenlerin bu eyleme tutkuyla bağlanmaları için pek çok sebep var. Bizim de onlara hediye seçerken bu tutkularını göz önünde bulundurmamız için çok fazla sebep var.

Her şeyden önce onları ne kadar iyi tanıdığımızı ve ayrıca hobilerinin bizim için ne kadar kıymetli olduğunu onlara gösterebiliriz. Böylece bizim için çok değerli ve özel olduklarını hissedebilirler.

Gezmeyi Sevenlere Hediye Kutusu Önerileriyeni heyecanlar tebrik hediye kutusu

Bir seyahatsevere armağan edilecek en özel hediyeler arasında hediye kutuları yer alıyor. Çünkü hediye kutularının içinde onların tutkularına hitap edebilen pek çok ürüne yer verebiliyoruz. Böylece her bir hediyelik karşısında yaşadıkları heyecana ve mutluluğa tekrar ve tekrar şahit olabiliyoruz.

Muhiku hayata dokunan yenilikçi hediye kutularıyla tam olarak bunu hedefliyor. Hazırladığı hediye kutuları ile sevdiklerimize yeni bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca özenli tasarımlarıyla da onlara kendilerini özel hissettiriyor.

Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu

Gittiğimiz her yeni yer bizde yeni heyecanlar uyandırır. Muhiku’nun Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu da sevdiklerinizde yepyeni bir heyecanın filizlenmesini sağlayacak. İçinde bulunan yöresel lezzet onun gezgin ruhuna hitap ederken seçeceğiniz “more adventure” baskılı kupa da her yudumda onu farklı diyarlara götürecek.

Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu’nun içinde;

  • İran kültürüne özel hibiskus çayı,
  • Sizin seçiminizle kutuya eklenecek more adventure baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Kahveli aromaterapi mum,
  • Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Özel kutusunda siyah kalem,
  • Çay süzgeci,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Gezip gördüğü yerleri, orada yaşadığı anıları heyecanla ve kahvenin rahatlatıcı kokusu eşliğinde kaleme almasına yardımcı olacak. Hediye notunuzda sevdiklerinizin gezginci tarafını yansıtacak ifadeler kullanmayı ihmal etmeyin. Böylece hediyeniz çok daha anlamlı olacaktır.

Bu tarzda daha fazla kutu seçeneğini arkadaşa hediye sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

Mithra Kutusu

mithra-hediye-kutusu-blog

Gezmeyi seven birine hediye edilecek en özel hediyelerden biri de yöresel lezzetlerden oluşan bir hediye kutusu olacaktır. Daha önce gittiği ya da gitmediği yerlerin en egzotik lezzetlerini barından Mithra Kutusu ile onların keşifçi taraflarını besleyebilirsiniz.

Mithra Kutusu’nun özel olmasının sebebi hem kahveseverlere hem de çayseverlere hitap etmesi. Dünyanın en ünlü kahve üreticilerinden ithal edilen kahve çekirdekleri özenle hazırlandı ve Mithra Kutusu’nda kendine yer edindi.

Ayrıca Güney Afrika’nın rooibos çayı, Çin’in blossom çayı (çiçek açan çay) ve İran’ın hibiskus çayı da bu hediye kutusunda yer alıyor. Kısacası bu kutu sevdiklerinizi oturdukları yerden keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Bunun yanında Mithra bilgi kitapçığı da bir rehber edasıyla onlara tadacakları lezzetleri tanıtıyor.

Üstelik bu kutuyu hem kızlara hem de erkeklere armağan edebilirsiniz. Kadınlar için daha fazla hediye fikrine kız arkadaşa hediye, erkekler için daha fazla hediye fikrine ise erkek hediyeleri sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Gezmeyi Sevene Hediye Edilebilecek Küçük ve Anlamlı Hediye

more-adventure-kupa

Seyahatsever sevdiklerinize küçük ama anlamlı bir hediye mi armağan etmek istiyorsunuz? O halde bu önerilerimiz tam size göre. Bu hediye fikirleri ile hem bütçenizi aşmayan bir seçim yapabilirsiniz hem de onları mutlu edebilirsiniz.

Kupa

Favori kupanız hangisi? Eminiz üzerinde sevdiğiniz bir şeyi yansıtan bir tasarım vardır. İşte bu sebeple gezmeyi sevenlere hediye fikirlerimizden bir diğer kupa. Onlar için seyahat temalı bir kupa tasarımı seçebilirsiniz. Bu küçük hediyenin onların yüreğinde meydana getireceği mutluluğu tarif dahi edemeyiz.

Muhiku’nun kupa çeşitleri arasında more adventure tasarımlı kupaya ve diğer kupa çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Seyahat Temalı Ajanda

seyahat-ajandasi

Bizevdeyokuz’un seyahat temalı ajandaları, gezginleri mutlu edebilmeniz için şimdi Muhiku’da! Bilgehan ve Duygu’nun seyahat temalı ajandaları gezgin dostlarınızın maceralarına eşlik edecek. Bir gezgini mutlu etmenin en güzel yollarından biri olan bu ajandalar turkuaz, gece mavisi, lavanta moru ve alev turuncusu gibi farklı renklerle sürprizlerinize renk katacak.

Dilerseniz Muhiku’nun seyahat temalı ajandalarla hazırladığı hediye kutuları içinden de seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz de bu ajandalarla kendi kutunuzu hazırlayabilirsiniz.

Bavul Etiketi

Çıkartmalar son zamanlarda oldukça popüler. Özellikle seyahat temalı çıkartmalar karşısında bizim de içimiz gitmiyor değil. Dolayısıyla gezmeyi sevenlere hediye olarak birbirinden tatlı etiketlerden faydalanabilirsiniz.

Şehir temalı çıkartmalar olabilir, farklı ülkelerin yer aldığı çıkartmalar olabilir ya da macera temalı çıkartmalar olabilir. Eminiz gezgin ruhlarını bavullarına yansıtmak onların da çok hoşuna gidecek.

Gezi Günlüğü

seyehatsevere-hediye

Seyahat etmeyi seven pek çok kişi gezip gördüğü yerleri bir yerlere kaydetmeyi severler. Böylece adeta kendi seyahatnamelerini yaratırlar. Yazdıkları ya da fotoğrafladıkları anılar arasında gezinirken o yere tekrar gitmiş gibi hissederler.

Siz de gezmeyi seven birine bir gezi günlüğü ya da günlük yazabilecekleri bir defter armağan edebilirsiniz. Bu günlüğü gittikleri her seyahatte yanlarında taşıyacaklarına eminiz. Uğradıkları her durakta bu günlüğün sayfalarına bir şeyler karalayacaklar. Belki de sizin bu tatlı düşüncenize atıfta dahi bulunacaklar.

Sevdiklerinizin tarzına en uygun hediyeleri kişiye özel hediye sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

Pasaport Kılıfı

pasaport-kilifi

Sevdikleriniz yurt dışı seyahatlerini çok seviyorsa onlara şık ya da tatlı bir pasaport kılıfı armağan edebilirsiniz. Bu düşünceli ve anlamlı hediye gittikleri her ülkede onlara sizi hatırlatacak. Belki de pasaport kılıflarıyla gittikleri her yerden size fotoğraf yollayacak.

Belli mi olur belki bir seyahate de birlikte çıkarsınız.

Boyun Yastığı

Seyahatler iyi hoş da uzun yolculuklar bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor. En güzel manzaraların önünden geçerken boynumuza saplanan o ağrı yaşadığımız o tatlı anın büyüsünü bozabiliyor.

Bu sebeple gezmeyi sevenlere hediye edilecek en güzel ve en işlevsel hediyeler arasında boyun yastıkları yer alıyor. Bu yastıklar uzun yolculuklarda dahi konforlarını korumalarını sağlayacak. Böylece en tatlı zamanların ve manzaraların tadını çıkarabilecekler.

Gezi Kitapları

Gezmeyi seven arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz bir diğer alternatif ise gezi kitaplarıdır. Muhiku üzerinden ulaşabileceğiniz kitaplar aracılığı ile hediye vereceğiniz kişinin yeni rotasını belirlemesine yardımcı olacaksınız.

Mukiku’nun gezi kitap önerileri arasında;

  • Çok Gezenti Bizim Ora,
  • İlber Ortaylı Seyahatnamesi,
  • Rotasız Seyyah Yol Hikayeleri 1 kitapları bulunuyor.

Bu kitaplar aracılığı ile yeni keşifler yapmalarını sağlayacaksınız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir