Geçmiş Olsun Mesajı Nasıl Yazılır?

gecmis-olsun-mesaji-nasil-yazilir

Geçmiş olsun mesajı; sevdiklerimizin geçirdiği zorlu süreçte ve kendilerini en savunmasız hissettikleri zamanlarda onlara destek olmamızı sağlayan ve yanlarında olduğumuzu hissettirecek sevgi dolu, iyi dileklerde bulunduğumuz mesajlardır.

Sevdiklerimizin yaşadıkları zor dönemi atlatmalarına yardımcı olacak mesajların yanında onlara iyi gelecek hediyelerle geçmiş olsun dileklerinde bulunabilirsiniz. Çeşitli konseptlerle hazırlanan geçmiş olsun hediyeleri sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacaktır.

Hastaya Geçmiş Olsun Mesajları Nasıl Yazılır?

hasta-sevgiliye-hediye

Peki, sevdiklerimize destek olabilceğimiz ve varlığımızı hissettirebileceğimiz geçmiş olsun mesajı nasıl yazılır?

Yanında Olduğunuzu Hissettirin

Hatalandığımız ya da herhangi bir olumsuz durum yaşadığımız süreçler psikolojik olarak en hassas olduğumuz zamanlardır. Böyle zamanlarda sevdiklerimizi yanımızda görmek ve onların desteğini hissetmek isteriz. Siz de sevdikleriniz için yazacağınız mesajlarda onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.

Olumlu Cümleler Kullanın

Sevdikleriniz için yazacağınız geçmiş olsun mesajında olumsuz bir ifade kullanmamaya dikkat edin. Çünkü her ne kadar güzel bir mesaj yazmış olsanız bile karşınızdaki kişi hassas bir dönemde olduğu için, olumsuz tek bir kelimeden bile kötü etkilenebilir.

Cümleleriniz Umut İçersin

Mesajınızı yazarken umuttan beslenin. Cümlelerinizde güzel günlerin onları beklediğini ve mutlu günlerin çok yakın olduğu mesajını vermeyi ihmal etmeyin. Emin olun umut dolu cümlelerin iyileştirici bir gücü var.

Güzel Dileklerde Bulunun

Sevdikleriniz için yazacağınız geçmiş olsun mesajını güzel dileklerle bitirmeyi ihmal etmeyin. Onun için en iyisini dilediğinizi; sağlına yakın zamanda kavuşması için ya da zorlu süreci en kısa zamanda atlatması için dua ettiğinizi belirtin.

En İçten Geçmiş Olsun Mesajları

sevdikleriniz-icin-gecmis-olsun-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Geçmiş Olsun Çiçekleri

Sevdiklerimiz, hayatımızdaki acı tatlı her anımıza ortak olan ve hayatı anlamlı kılan en özel insanlardır. Bu özel insanların karşılaştıkları ya da yaşadıkları olumsuz durumlarda en az biz de onlar kadar kendimizi kötü hissederiz. Böyle zamanlarda onlara destek olmak ve yüzlerini güldürmek için elimizden geleni yaparız.

Geçmiş olsun mesajları da sevdiklerimizin yüzünü güldürebilmemizin ve yanlarında olduğumuzu hissettirebilmenin bir yolu. İşte, sevdiklerinize gönderebileceğiniz samimi ve umut dolu geçmiş olsun mesajı örnekleri!

Sevgiliye Geçmiş Olsun Mesajları

sevgiliye-gecmis-olsun-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Sevgiliye Geçmiş Olsun Hediyesi Fikirleri

  • “Geçmiş olsun canım sevgilim! Aklım da yüreğim de daima seninle, sakın unutma!”
  • “Sevdiğim hasta olmuş. Canım sevgilim, sana ilaç olarak sevgimi yolluyorum.. En kısa zamanda iyileşmen ve en güzel zamanları birlikte geçirmemiz dileğiyle.”
  • “Gözlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyorum bir tanem, kalbim seninle. Bir an önce iyileş canımın içi.”
  • “En samimi cümlelerle yazılmış mesajı, sevgilerin en sıcağını sana yolluyorum sevgilim. Her günün bir önceki gününden daha güzel olsun, kötü günler geçmiş olsun.”
  • “Acılarının zamanla küçülüp yok olduğu ve hatırlamak istemeyeceğimiz bir hatıraya dönüşeceği günlerin bir an evvel gelmesini diliyorum. Kendini daima daha iyi hissetmen dileğiyle, çok geçmiş olsun sevgilim.”

Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları

arkadasa-gecmis-olsun-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Arkadaşa Geçmiş Olsun Hediyesi Fikirleri

  • “Kaza ve hastalık bazen hayatın biz insanlara oynadığı bir oyunudur. Bu acıların hepsi bir gün geçecek ve biz bunları geride bırakacağız. En kısa zamanda eski sağlığın ile seni tekrar aramızda görmek istiyoruz, seni çok seviyoruz canım arkadaşım.”
  • “Bu hayatta ölümden başka her derdin bir çaresi vardır. Sen o güzel yüzünü hiçbir zaman asma, her şey gelip geçicidir. Bu da çok kısa bir zaman içerisinde geçecek. Canım arkadaşım, sağlığına kavuşmanı ve en kısa zamanda aramıza dönmeni umut ediyoruz.”
  • “Tez zamanda iyileşerek aramıza dönmeni umut ediyoruz. Kendini toparlaman için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacağız. Canım benim kendini iyi hissetmeye bak ve çabucak iyileş, geçmiş olsun.”
  • “Zaman geçecek ve acılar yol olup gidecek. Bir gün bunlar gülümseyerek anlattığın birer hatıraya dönüşecek. Lütfen o zamana kadar sadece sakin ol ve şehrin sesini dinle, geçmiş olsun.”
  • “Şimdi içinden çıkılmazmış gibi gelen her acı zamanla nasıl da küçücük olacak sen bile hayret edeceksin. Zaman bir su gibi alıp götürecek sana acı veren kumları, geriye sadece dalga sesleri ve hoş deniz kokusu kalacak…”

Anneye Geçmiş Olsun Mesajları

anneye-gecmis-olsun-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Anneye Geçmiş Olsun Hediyesi Fikirleri

  • “Senden her ne kadar uzak olursam olayım, düşüncelerim her zaman seninle canım annem. Geçmiş olsun biriciğim.”
  • “En çabuk kabul olan dua anne duasıdır, derler. Ben senin çabucak iyileşmen için dualar ediyorum canım annem. Kendine benim için çok iyi bak, geçmiş olsun.”
  • “Benim annem dünyanın en güçlü kadınıdır. Çünkü o benim annem. Kendi ve evlatları için bu zor günlere inat yarın tekrar iyileşecek ve biz kaldığımız yerden yeniden devam edeceğiz.”
  • “Senin sevgin her şeye değer canım annem. En kısa zamanda iyileşmen ve o tatlı gülümsemenin yüzünden eksik olmaması dileğiyle.”
  • “Bir annenin hastalığı evladını görünceye kadarmış, bir annenin gözyaşı evladı gelinceye kadarmış. Canımın içi annem seni çok özledim, kendine çok iyi bak geçmiş olsun.”

Babaya Geçmiş Olsun Mesajları

babaya-gecmis-olsun-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Babaya Geçmiş Olsun Hediyesi Fikirleri

  • “Geçmiş olsun babacığım. Allah şifa versin, güçlü olmanı diliyorum. Her zaman yanındayız.”
  • “Babacığım, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Dualarımız seninle.”
  • “Canım babam, bu zor zamanında yanındayız. Geçmiş olsun dileklerimle, en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.”
  • “Babacım, geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir ve sağlığına kavuşursun. Dualarımız seninle.”
  • “Babacığım, sağlığını geri kazanman için dua ediyorum. Geçmiş olsun, güçlü olmanı diliyorum.”

Kardeşe Geçmiş Olsun Mesajları

kardese-gecmis-olsun-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Kardeşe Geçmiş Olsun Hediyesi Fikirleri

  • “Kardeşim, geçmiş olsun. Allah şifa versin, en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum.”
  • “Geçmiş olsun kardeşim. Dualarımız seninle, umarım çok yakında sağlığına kavuşursun.”
  • “Canım kardeşim, bu zor zamanında yanındayız. Geçmiş olsun dileklerimle, inşallah sağlığına kavuşursun.”
  • “Geçmiş olsun kardeşim. Güçlü olmanı ve sağlığına kavuşmanı diliyorum. Dualarımız seninle.”
  • “Kardeşim, sağlığını geri kazanman için dua ediyorum. Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmeni bekliyoruz.”

Kısa Geçmiş Olsun Mesajları

gecmis-olsun-mesaji-kisa

Kimileri uzun uzun dile getirmeyi severken hislerini, kimileri en kısa ama en samimi cümlelerle dile getirmeyi tercih eder. Biz de kısa ve öz yazmayı seven okurlarımızı unutmadık.

“Hasta ziyaretinin kısası makbuldür.”, diyenler için en kısa geçmiş olsun mesajlarını bir araya getirdik.

  • “Bir milyon gülümsemeni gördüm ve bir milyon daha göreceğime inanıyorum. Bunu da atlatacaksın, geçmiş olsun!”
  • “Benim için çok şey ifade ediyorsun, umarım yakın zamanda çok daha iyi olacaksın!
  • “Süper güçlerini kullan ve çabucak iyileş!”
  • “Lütfen hasta yatağında yalnız olmadığını ve yüreğimin daima seninle olduğunu bil, geçmiş olsun!”
  • “Umarım şu anda seni çevreleyen tüm sevgimi hissediyorsundur. Çabucak iyileş ve bizi bekletme!”

Hasta olduğumuzda hepimiz daha duygusal ve kırılgan oluruz. Umarız bu geçmiş olsun mesajları sayesinde sevdikleriniz kendilerini çok daha iyi hissedecek!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

mezuniyet-hediyesi-onerileri
Daha Fazla

7 Harika Mezuniyet Hediyesi Önerisi

İçindekiler Gizle Erkeğe Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?Erkeğe Hediye KutusuSaatCüzdanKadına Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?Girl Power Hediye KutusuKolyeBileklikKişiye Özel Mezuniyet…
dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…