Gazeteciye Hediye Ne Alınır? Anlamlı ve Şık Gazeteci Hediyeleri

gazeteciye-hediye-ne-alinir-anlamli-vesik-gazeteci-hediyeleri

Gazeteci ve gazetecilik okuyan yakınlarınız için anlamlı ve şık bir hediye arayışı içerisinde misiniz? O halde sizler için seçtiğimiz gazeteciye hediye önerilerimizden ilham alabilirsiniz. Çalışan Gazeteciler Günü’nde, yaş günlerinde ve diğer özel günlerde bu hediye önerilerimizden herhangi birini seçerek onlara sürpriz yapabilirsiniz.

Türkiye, gazetecilik mesleğini icra eden vatandaşlarını onurlandırmak adına 10 Ocak gününü Çalışan Gazeteciler Günü olarak ilan etmiştir. Yalnızca Türkiye’ye özgü kutlama günü olan Gazeteciler Günü’nün ismi; 1971 yılında yaşanan askeri müdehalenin ardından gazetecilerin bazı haklarının geri alınması üzerine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak değiştirilmiştir.

Siz de çevrenizdeki gazeteci ve gazetecilik okuyan yakınlarınızı onurlandırmak adına onlara Çalışan Gazeteciler Günü’nde küçük bir sürpriz yapabilirsiniz. Böylece icra ettikleri mesleğin hem global anlamda hem de yerel anlamda ne kadar değerli olduğunu düşündüğünüzü açıkça dile getirebilirsiniz.

İşte, gazeteci ve gazetecilik okuyan yakınlarınıza özel günlerde armağan edebileceğiniz gazeteciye hediye önerilerimiz!

Gazeteciye Alınacak Hediye Fikirleri

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni
Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Gazeteci yakınlarınızı yoğun iş dünyalarının dışına çıkararak dinlenmelerine yardımcı olmak ister misiniz? Öyleyse bu hediye önerilerimize bayılacaksınız.

İş seyahatlerinin ya da yoğun bir iş gününün ardından en sevdikleri filmi izlerken ya da uzun zamandır okumak istedikleri kitabı okurken onlara eşlik edecek keyif dolu hediye kutularıyla onlara keyif dolu saatler armağan edebilirsiniz.

İşte, Muhiku’nun en sevilen kutuları arasında yer alan Kahve Keyfi ve Keyifli Saatler Hediye Kutuları!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

İlk önerimiz günün her saatinde enerjilerini yenileyecek ürünlerle dolu bir kutu. Mesai saatlerinde %100 Arabica kahveleri içebilirler. Yazılarını yazarken kahveli mumun kokusuyla odaklarını arttırabilirler. İş sonrasında ise tütsülerle günün stresini atabilirler.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu‘nun içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Yade kahve kokulu mum,
  • Yade portakal-tarçın aromalı sabun,
  • 4’lü tütsü seti ve ahşap tütsü kayığı,
  • Son olarak da hediye notunuz bulunmaktadır.

Dilerseniz bu kutuya kupa ve French press de ekleyebilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

selamlique-keyifli-saatler-hediye-kutusu

Keyifli Saatler Hediye Kutusu içerisinde benzersiz aromalara ve kokulara yer veren biri hediye kutusu.

Sevilen tatların ve kokuların bir araya gelmesi ile tasarlanan bu hediye kutusunun içerisinde;

  • Selamlique Türk kahvesi,
  • İkili bambu ve seramik Türk kahvesi fincan takımı,
  • Godiva Cello Naps çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Ve son olarak da sukulent bulunmaktadır.

Dilerseniz Kahve Keyfi Hediye Kutusu’nun içerisine hediye notu ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra en çok tercih edilen hediyelikler arasından ürün ekleyerek kutunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Her iki kutuyu da kurumsal hediye arayışında değerlendirebilirsiniz. Şirketiniz için gazetecilere verilecek hediyeler arıyorsanız ekibimizle iletişime geçerek teklif alabilirsiniz. Aynı zamanda kendi belirlediğiniz ürünlerle bütçenize uygun kutular tasarlayabilirsiniz.

Gazeteciye Özel Hediye

gazeteciye-ozel-hediye

Gazeteci ya da gazetecilik okuyan yakınlarınıza onların meslek hayatlarına hitap eden bir hediye armağan etmek ister misiniz? Gazetecilerin en çok kullandıkları ürünler arasından seçtiğimiz hediyelerle onlara, meslek hayatlarına yönelik küçük bir hediye armağan edebilirsiniz.

Ajanda veya Planlayıcı

Gazeteciler meslek hayatlarında en çok planlayıcı ve ajanda kullanır. Takip edilmesi gereken gündemler, gerçekleşecek iş seyahatleri ve üretilecek yeni içerikler beraberinde bir planlayıcı ya da ajanda tutma zorunluluğunu getirir. Ajanda ve planlayıcılar sayesinde günlük, haftalık ve aylık planlar yaparak iş hayatlarında yaşayabilecekleri aksaklıkların ve karışıklıkların önüne geçebilirler.

Siz de gazetecilik fakültesinde okuyan yakınınıza bir ajanda veya planlayıcı armağan edebilirsiniz. Böylelikle ona günlük hayatını planlama alışkanlığı kazandırabilirsiniz. Ya da gazeteci yakınınıza armağan ederek işlerini kolaylıkla takip etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Kırtasiye ve ofis sayfamızda özel tasarım pek çok planlayıcı bulabilirsiniz!

Seyahat Çantası

Bir gün Türkiye’nin bir ucundaki, başka bir gün ise dünyanın öbür ucundaki bir olayın peşine düşen gazeteciler için seyahat çantası olmazsa olmazlardan biridir. Özellikle küçük ama kullanışlı çantalar onlar için biçilmiş kaftan!

Dolayısıyla gazeteci dostlarınıza küçük olmasına rağmen içerisine ihtiyaç duyabileceği her şeyi yerleştirebileceği bir seyahat çantası armağan edebilirsiniz. Böylelikle ansızın gerçekleşen seyahatler için her zaman hazır olabilir.

Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf makinesi gazetecilerin eli kolu adeta. Onlar ansızın ortaya çıkabilecek durumlara ve olaylara karşı her zaman hazırlıklı olmalılar. Bu sebeple yanlarında iyi çekim yapan bir fotoğraf makinesi daima bulunmalı. Dolayısıyla gazeteci yakınlarınıza küçük bir fotoğraf makinesi armağan edebilir ve onların mesleki gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Özellikle taşıması kolay ama güzel çekim yapabileceği bir model seçerek onlara büyük kolaylık sağlayabilirsiniz. Böylelikle yanlarında daima taşıyacakları fotoğraf makineleri ile gündemin gerisinde yer alan bir gazeteci değil; gündeme ışık tutan bir gazeteci olabilirler.

Hard Disk

En önemli ana tanıklık edecekken hafızası dolan bir kamera mı? Eğer gazeteci yakınlarınızın en önemli olayların topluma aktarılmasında önemli bir rol oynamasını istiyorsanız onlara hafızası yüksek bir hard disk hediye edebilirsiniz. Böylece tanık oldukları durumları ya da olayları kayıt altında tutabilirler ve yeni haberleri hafıza problemi yaşamadan rahatlıkla kayıt altına alabilirler.

Muhiku’nun özenle tasarlanan hediye kutuları ile gazeteci ve gazetecilik okuyan dostlarınıza 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü armağanı ya da şık ve anlamlı bir yaş günü hediyesi armağan edebilirsiniz. Muhiku’nun en sevilen hediye kutuları arasında yer alan Kahve Hatırası Hediye Kutusu ve Keyifli Saatler Hediye Kutusu onlara armağan edebileceğiniz en özel hediyeler arasındalar. Kahve Hatırası Hediye Kutusu’nu, Keyifli Saatler Hediye Kutusu’nu ve özenle tasarlanan farklı konseptlerdeki hediye kutularını hediye kutusu sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji
Daha Fazla

En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

Hemşireler Günü mesajı ile hemşire sevdiklerinizin ya da dostlarınızın 12 Mayıs Hemşireler Gününü  kutlayabilirsiniz. Böylelikle yaptıkları işin bizim…