Futbol Seven Birine Hediye Önerileri

futbol-seven-birine-hediye

Futbol seven birine hediye vermek isteyenler ne tarz ürünlerden yana seçim yapabilirler? Siz değerli okurlarımızın için hazırladığımız bu içerikte futbol seven birine ne hediye alınır sorusuna yanıt verdik.

Ayrıca farklı kategoriler arasından da onlar için en güzel hediye önerilerine yer verdik. Özel bir sürpriz arayışında olan herkese yardımcı olacağını düşündüğümüz bu içerik, umarız işinizi biraz olsun kolaylaştırır.

Popüler spor dallarından biri olan futbol, belki de spor dalları içinde en büyük hayran kitlesine sahip olan branş. Futbola gönlünü vermiş ve ona tutkuyla başlanmış fanatikler için ise hediye seçmek biraz daha kolay. Çünkü onlara sevdikleri takıma dair vereceğiniz küçücük bir hediye bile mutlu olmalarına fazlasıyla yetecek.

Fakat biz bu içeriğimizde bu tarz hediyelerin biraz dışına çıkacağız. Sizi farklı hediye alternatifleriyle tanıştıracağız. Eminiz bu hediye alternatifleri de en az diğer hediyeler kadar mutluluk ve heyecan verecek.

Muhiku, sizler ve sevdikleriniz için en özel hediyeleri tasarlıyor. Tasarladığı hediye çeşitleriyle alışılagelmiş seçeneklerin dışına çıkıyor. Böylece sevdiklerinize sıra dışı bir deneyim yaşatmanıza yardımcı oluyor. Siz de Muhiku’nun hediye alternatiflerinden biriyle futbol seven birine en az tutkusu kadar özel ve benzersiz bir hediye armağan edebilirsiniz.

Futbol Seven Birine Ne Hediye Alınır?

kadin-taraftara-hediye-sweatshirt

Bir futbol tutkunu için en uygun hediye nedir, diye sorsak pek çok kişiden benzer yanıtlar duyarız. Evet futbol tutkunları için hediye düşünürken bizim de aklımıza ilk gelenler takım forması, atkısı, bilekliği ve maç bileti gibi şeyler oldu. Fakat biz sizi bu alışılagelmiş hediyelerin biraz dışına çıkarmak istiyoruz.

İyi de başka ne alınabilir ki, dediğinizi duyar gibiyiz. Emin olun futbol seven birine bunlar dışında da hediye edebileceğiniz pek çok alternatif mevcut. Yalnızca olaya biraz daha geniş bir pencereden bakmanız gerekiyor.

Şimdi size basit bir sorumuz var. Sizce futbol seven biri en çok ne yapmaktan hoşlanır? Evet, elbette maç izlemekten. Peki ama maç izlerken ona ne eşlik eder? Elbette birbirinden lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler.

Öyleyse futbol seven birine neden onun keyif dolu anlarına eşlik edecek bir hediye verilmesin ki? Bize sorarsanız böyle bir hediye onu hem sevindirecek hem de şaşırtacak. Gelin öyleyse futbol tutkunlarının keyif ve heyecan dolu anlarına eşlik edecek hediye alternatiflerine bir bakalım.

Futbol Seven Birine Hediye

de-marke-quiz-mabbels-muhiku

Muhiku’da futbolseverler için pek çok hediye var. Onların da zevklerine ve ilgi alanlarına hitap edebilecek hediyelerle sevdiklerinize alışılagelmişin dışında bir sürpriz yapabilirsiniz. Hadi o zaman, bu hediyeler nelermiş bir bakalım.

De Marke Futbol Quiz

Hediye alacağınız kişi futbol bilgisiyle sizi hayrete mi düşürüyor? Eminiz bilmediği bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuzdur. Öyleyse De Marke Futbol Quiz ile onları hem sınayabileceğinizi hem de mutlu edebileceğinizi söylemeliyiz.

Ünlü futbolcuların, teknik adamların, tarihi anların ve gollerin hepsi bu kartlarda. Toplam 200 soruyla futbolseverleri yer yer heyecanladıracak, yer yer ise fazlasıyla zorlayacak bu hediyelikle onlara hediyelerin en eğlencelisini sunabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu

Futbol keyfi nasıl çıkar? Elbette birbirinden lezzetli nitelikli kahve çeşitleriyle! Sevdiklerinizin maç keyfine eşlik edecek dünya kahveleri tek bir kutuda. Muhiku’nun dünyanın farklı yerlerinden seçtiği kahve çeşitleriyle hazırladığı Dünya Kahveleri Kutusu, heyecanın hat safhaya yükseldiği dakikalarda sevdiklerinizin tüm dikkatini maça toplamasına yardımcı olacak.

Muhiku’nun Dünya Kahveleri Kutusu’nda;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brezilya kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Burundi kahvesi,
  • Kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer almaktadır.

Dünya Kahveleri Kutusu’nun içine dilerseniz French press, şık siyah seramik kupa ve en çok tercih edilen hediyelikler arasından da ürün ekleyebilirsiniz. Böylece futbol fanatikleri için dopdolu bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

en-yeni-keyifli-bir-mola-hediye-kutusu

 

Çayı da kahveyi de aynı derecede seven futbol tutkunları için önerimiz ise Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu. Maç keyfine lezzet katacak egzotik detaylarla süslü bu kutunun içinde yalnızca farklı çay çeşitleri ve kahve yok. Aynı zamanda keyif dolu anların yaşanmasına yardımcı olacak harika hediyelikler de mevcut.

Muhiku’nun Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nda;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • French press,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nun içine French press, çikolata ve en çok tercih edilen hediyelikler arasından da ekleme yapabilirsiniz. Eğer sevdikleriniz için daha özel bir hediye arayışındaysanız erkeğe hediye ve kadına hediye sayfalarını inceleyebilirsiniz. Böylece erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı tasarlanan hediye kutusu alternatiflerini görebilirsiniz.

Atıştırmalık

Futbol keyfine eşlik edecek bir diğer şey ise lezzetli mi lezzetli atıştırmalıklar. Muhiku’nun çikolata ve sağlıklı atıştırmalıkları arasından sevdiklerinizin damak tadına ve seçimlerine yönelik bir hediye seçebilirsiniz. Böylece onların keyif dolu anlarına lezzet katabilirsiniz.  Muhiku’dan sevdikleriniz için en lezzetli hediyeleri seçmek için yiyecek & içecek sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kupa

taraftar-takim-kupa-bardak

Bir futbol tutkunu kahvesini de çayını da gönül verdiği takımıyla yudumlamak ister. Ona armağan edeceğiniz kupa ile kahve ve çay keyfine tutkusunu da dahil etmesini sağlayabilirsiniz. Eğer bu tarz kupası çok fazlaysa daha farklı bir kupa seçmenizi öneririz. Muhiku’nun her tarza hitap eden kupa çeşitleri arasından sevdiklerinizin moduna göre bir kupa seçebilirsiniz.

Playstation Oyunu

Bir futbol tutkununa izlemek kadar oynamak da keyif verir. Fakat her zaman halı sahaya gitmek ya da takımı toplamak kolay olmaz. Fakat onun için alacağınız FIFA oyunu ile durumu kolaylaştırabilirsiniz. Boş zamanlarında sizin ona armağan edeceğiniz oyunla eğlenceli dakikalar geçirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Belki bir maç da birlikte atarsınız? Fakat futboldan onun kadar iyi anlamıyorsanız yenilme ihtimalinizin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. 🙂

TV Spor Paketi

Gerçek bir futbol fanatiği hiçbir maçı kaçırmaz. Kaçırdığı maçların özetlerini ise saniyesi saniyesine izler. Hatta her bir pozisyonu başa sarar ve bir yorumcu edasıyla maçı yorumlar. İşte, futbol hayatının her şeyi olanlar için Tv spor paketi heyecan verici bir hediye.

Futbol tutkunu sevdikleriniz için bir yıllık bir spor paketi alabilirsiniz. Böylece hiçbir maçı kaçırmadan evinin konforunda izlemesine yardımcı olabilirsiniz. Elbette kalabalık ortamda maçın tadı bir başka. Fakat tehlike geçmiş gibi görünse de salgın hastalık belası hala başımızda.

Dolayısıyla onları kalabalık derbi ortamlarından uzak tutmak adına böyle bir hediye tercih edebilirsiniz. Eminiz bu hediye karşısında heyecanlarını gizleyemeyecekler.

7 farklı taraftar hediyesi önerisinde bulunduğumuz blog yazımızı okuyarak diğer hediye alternatiflerini de keşfedebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

karne-hediyesi-ne-alinir-7-karne-hediyesi-fikri
Daha Fazla

Karne Hediyesi Ne Alınır? 7 Karne Hediyesi Fikri

İçindekiler Gizle Okul Öncesi Karne Hediyeleri ÖnerileriSesli KitapBoyama Setiİlkokul Karne Hediyeleri ÖnerileriKitaplı Hediye KutusuOrtaokul Karne Hediyeleri ÖnerileriPatenMüzik AletiLise…