Freelancerları Rekabette Ayıracak Kurumsal Hediyeler

freelancerlar-icin-kurumsal-hediyeler

İş Ortaklarınızın Kalbinde Taht Kurun!

 

Türkiye’de 2019 itibarıyla 1.2 milyon freelancer var. Rekabet artarken iş ortaklarınıza yapacağınız jestlerle onların sadakat ve güvenini artırabilir, mutlu referanslarla yeni müşteriler bulabilirsiniz.

Freelancer olarak işinizi nasıl güçlendirebilirsiniz?

İş Ortaklarınıza Özel Hediyeler

Hoş Geldin Hediyeleri

Freelancer sayısının sürekli olarak arttığı bu dönemde size olan saygınlığı, sadakati ve sempatiyi arttırmak için ortaklığınızın ilk gününde fark yaratabileceğiniz yenilikçi hediyeleri tercih edebilirsiniz.

McKinsey araştırmasına göre, bir marka ile pozitif deneyim yaşayan müşterilerin %85’i, daha fazla harcama yapıyor ve sadık müşteriler haline geliyor.

Kalıcı Müşteriler Edinin

 

Özel Günler İçin Hediyeler

Özel günlerde birçok kişi, diğer günlerden farklı olarak, hediye beklentisine girer. Ancak araştırmalara göre hediye alan kişilerin %50’sinden fazlası, son bir yılda aldıkları hediyeleri akılda kalıcı bulmuyor.

Farkınızı ortaya koyacak yenilikçi hediyelerle, iş yaptığınız müşterilerinizin sizi unutmamasını sağlayabilirsiniz. Yapacağınız küçük jestler sayesinde, bir sonraki projede sizi aramaları sürpriz olmayacaktır. ?

Yenilikçi Hediyelerle Akılda Kalın

 

Teşekkür Hediyeleri

Rekabetin yoğun olduğu alanlarda ön plana çıkmak için yaratıcılığınızı göstermeniz ve ilişkilerinizi güçlü tutabilmeniz gerekiyor. Birlikte çalıştığınız bir işin ardından müşterinize göndereceğiniz teşekkür hediyesi, sizi diğer freelancerlardan ayrı bir noktaya taşıyarak rekabetteki yerinizi sağlamlaştıracaktır.

Rekabetin İçinde Yaratıcılığınızı Gösterin

 

Size Ne Fayda Sağlıyoruz?

 

Kalıcı İş Ortakları Edinin

Freelance sektöründe yeni bağlantılar bulmanın ne kadar zor olabildiğinin farkındayız. Bu yüzden siz işlerinize odaklanırken, biz iş ortaklarınızla aranızdaki bağı kuvvetlendiriyoruz.

Freelancer olarak müşterilerinizin size sadakati oldukça önemli. Bain & Co.’ya göre, müşteri sadakat oranındaki %5 artış, bir kurumun kârını %25-%95 oranları arasında artırabiliyor.

Ortaklıklarınızı Kalıcı Hâle Getirin

 

Vakit ve Nakit Tasarrufu

 

Geleneksel bir hediye süreci şöyle işliyor:

  1. Fikir üretimi
  2. Ürün belirleme
  3. Fiyat teklifi toplama
  4. Numune testi
  5. Tedarik
  6. Sunum hazırlığı
  7. Teslimat
  8. Faturalama
    Sizin için bu süreçlerin tümünü üstlenmek ve iyileştirmekle kalmıyor, yenilikçi hediye fikirleriyle vermek istediğiniz mesajı en etkili hale getiriyoruz.

Bugün Tasarruf Edin

 

Sektörde Bir Adım Öne Çıkın

World Economic Forum kapsamında yapılan araştırmaya göre, freelancer sayısı gelecek 10 yılda iş gücünün yarısını aşacak. Türkiye’de ise bu sayı günümüz itibari ile 1.2 milyon civarında.

Rekabetin içinde yerinizi sağlamlaştırmak için yaratıcı hediyelerin gücünden faydalanabilirsiniz.

Artan Rekabeti Lehinize Çevirin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir